, sekce: Zkušenosti |
|
antenní rozvod20 let starý okál, v obýváku jedna zásuvka TV + R, stejně tak v pokoji pod obývákem. Potřeboval jsem zásuvky odpojit a místo původního koaxu si protáhnout koax sat a při té příležitosti i datový kabel. Předpokládal jsem, že horní zésuvka bude průchozí a spodní koncová (z půdy vede ho husího krku jeden kabel)Jenže, po demontáži zásuvky v obýváku tam jsou napojeny dva koaxiály, ale oba míří husím krkem vzhůru ???? Po odmontování spodní zásuvky vede jeden koax vzhůru (kam jinam), ale když za něj tahám, v horní zásuvce není patrný pohyb kabelu. Netušíte někdo, jak to v těch okálech šmodrchali ???? Nechce se mi vrtat strop a tahat to vrchní lištou ?? |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
antenní rozvod (# 1)Ty zásuvky nejsou ani svisle pod sebou, je tam rozdíl skoro 25 cm . |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
RE: antenní rozvodpravdepodobne bych se obratil na archeologicke oddeleni mistniho muzea :) franta s pepou ti v hospode reknou, ze to delali podle toho kolik meli pod kuzi :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: antenní rozvodto bude hezké protahování, R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
tu potapetovanoustodolu navrtáš šroubovákem kde chceš a myši ti natáhnou kabel kdekoliv.A taky sežerou! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: antenní rozvodSkus preklepat stenu, ci tam nieje krabicka. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|