![]() |
|
Kde Žilina - KR Reykjavík ???neviete niekto ci davaju niekde tento zapas ? na satelite alebo cez internet diky |
fuckerman
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???pockaj do vecera urcite bude feedAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
wwwbudu též čekat jak kurča na teplý flus . . hi hi ha ha ... |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???Postup ZA je už len v teoretickej rovine. :crying: |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???uz ani v teoretickej...sucasna zilina neporazi ani dunajsku stredu..nieto este reykjavik..teda nie ze by sa cez islandanov nedalo prejst ale nie tato zilina..su uplne zdecimovani... skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík a Trnava - Tirana???A Kmotrík si už mädlí ruky a lanári zo Žiliny hráčov ...Ale hlavne, že " bílí andelé "to majú dobre rozohraté na Levski Sofia ... |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???trnava bude rada ak dnes upachti aspon 2-1 tiranu..je tam dost vysoka moznost ze vypadnu uz dnes...dufam ze sa tak nestaneskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???aj by som tam sa pozrel do tej Trnavy,nemám to dak daleko,ale porád ide dážd no ale v žiadnom sat.orbite to vraj nebude. |
Ufones
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???Nechapem ako mozete hladat zapas, ktory sa hra na slovensku niekde inde ako na STV? STV by to musela min. natacat aby to vysielali. Ziadny feed nebude, lebo STV v Ziline dnes zapas netoci! Mohlo by si to natocit aj DigiTV samo, ale to taketo zapasy vobec nema v ponuke! Takze smolik! :( |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
no nic fčilna 13E ARM1 = Mika Aštarak:Val.Oslo a furt zní jméno Bubenko |
Ufones
![]() |
|
sku....stačí ,že bol slovan nikto iní nevie hrať na SR futbal treba pomôcť chudákom od Kmotríka |
vahovcik
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???Hlavné, že máme tu (nevhodné slovo)nu STV, ktorá aj z reprízy vysiela na druhy deň reprízu!!!!Hlavné, že máme tu (nevhodné slovo)nu STV, ktorá aj z reprízy vysiela na druhy deň reprízu!!!! |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???trnava prehrava O-1 oni si to snad doma prehraju sami....sama sanca a hostia z prvej strely gol ..blbciskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???Trnava to zvládla 3:1. Žilina zatiaľ 2:0, ale to nestačí, dúfajme že do konca ešte aspoň gól dajú. |
miki16
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???alespoň gól dajú. |
miki16
![]() |
|
RE: Kde Žilina - KR Reykjavík ???koniec. fiasko zilina vypadla s islandanmi...fuh..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
![]() |