![]() |
|
Modul IRDETODobrý den, prosím o radu. Dosud jsem měl modul CW a kartu SkylinkCW a poté kartu Skylink ICE a vše fungovalo. Nyní mám novou kardu CSLink Irdeto (premium card) a musím koupit nový modul. Poradí mi prosím někdo jaký, aby to fungovalo? Mám přijímač Technisat DIGIT HD 8-S. Předem děkuj. |
mildes
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 38 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
mildesnechám se poučit co to je karta CSLink Irdeto premium card? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Modul IRDETOmyslel jsem kartu IRDETO koupenou u prodejce SKY LINK s balíčkem Total, asi jsem to špatně napsal... |
mildes
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Modul IRDETOjaký koliv čisté Irdeto mne ta karta šlape v satelitěAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Modul IRDETOMám stejný přijímač, kartu Skylink ICE a k tomu modul SMIT Irdeto. Pracuje bez problémů. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Modul IRDETOjenomže byly v prodeji i smit zelený s nápisem IRDETO ale ve skutečnosti je Cryptovorks access a v něm mi samozřejmě karta Irdeto od cslinku nefunguje!Ale SkyLink ICE bez problemu. ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: Modul IRDETOPromiň, že ti lezu do tvého příspěvku.Když si koupim skylink ice a v budoucnu vypnou cw půjde ta karta když nemám čtečku irdeto? Díky za odpověd´. Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Modul IRDETOAno, půjde.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
satmanaPôjde :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Alepujde neboj se čerta v létě.Ice už nyní přijímá pouze kodování Irdeto a přesto funguje v CW čtečkách a modulech. R^ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
mildesKup si Modul Mascom ,v nom ti pôjde CRW ,ICE aj IRDT Karta. R^ |
PISTOK153
![]() |
|
hoboANO Príma ,ale z CAID 0D96 ,Len preto to Funguje ,Keby Ho vypli ,tak v IRDT 0624 ti to w CRW STB Nepôjde. :laughing: |
PISTOK153
![]() |
|
Nicse vypínat nebude a pujde to dál ;) |
hobo
![]() |
|
Zaujímavé ???Lebo keď som sa na to pána JG pýtal ,tak my takto jednorázovo nepovedal bolo to zdĺhavejšie a ináč je to tu :))) Skade berieš takú Istotu :laughing: |
PISTOK153
![]() |
|
Nebudemese zbytečně dohadovat a povíme si to po skutečném odpojení CW a uvidíme kdo se pletl ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Modul IRDETOOdpojenie CW je Odpojenie Starého Systému CAID 0D03 a 0D70 ,takže to stým vôbec nič nemá.Konkrétny CAID je pre konkrétnu kartu ,takže ICE sa to netýka. :8) |
PISTOK153
![]() |
|
UvidímeAle čo sa stane Po Roku ,alebo Dvoch rokoch od odpojenia Starého CW ,ktoré asi bude v 2012 :))) teda po tom roku 2015 budeme múdrejší. :bigeyes: |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Modul IRDETOkarta cslink (premium card) caid:0666Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
hobose-r na PISTOK153 a dalších pár úchylů, oni si prostě někde vycucali z prstů že se vypne caid 0d96 a nikdo jim to nevymluví a dělaj tu akorát zbytečnou paniku :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Icekartu,která je momentálně vlastně zadarmo bych teda už neřešil vubec-natož jestli bude funkční za dva nebo tři roky jakože bude.I kdyby náhodou nebyla tak potom teprve nastane něco k řešení ne?Proč být zbytečně aktivní to se většinou nevyplácí ;) |
hobo
![]() |
|
hoboNo zadarmo je momentálne CSlink IRDT a už ju Riešim :))) už ten Jeden Cent za ňu dám :laughing:Ale teraz vážne Chlapci ja vás nemám dôvod Plašiť ,ak ešte po tom všetkom veríte čo vám tvrdili a bolo to presne vždy opačne ,tak verte ďalej ,mne STB číta CRW ,ICE aj IRDT má aj 2xCI tak mne je to úplne Fuk či niečo vypnú ,alebo nevypnú. :razz: |
PISTOK153
![]() |
|
AleIce je přeci také momentálně zadarmo nebo snad ne?Jimak já mám taky STB,kterej přečte to samé jako ten tvuj včetně těch dvou slotu na moduly,ale tom že ICE pujde vesele dál prostě nepochybuji ani náhodou.Všechno ukáže čas ;) |
hobo
![]() |
|
Ale no.24 Eur není zadarmo :))) a ak vezmem cenu Starej CRW na ktorej bola 6 mesiacov Promo ponuka pri zakúpení ,tak sa rovná presne cene Ročnej CSlink z Totalom ,toť 4500 Kč :laughing: |
PISTOK153
![]() |
|
Modul IrdetoMože mi někdo poradit proč mi karta Skylink ICE nejde diablu 2,3 |
bridge
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
Icevýměna je za 600Kč.600 bude po zaregistrování připsáno na kredit a je možno je vyčerpat za předplatné na placené programy.To u tebe není zadarmo?Já bych řekl že ano ;) |
hobo
![]() |
|
re: ICE.A čo myslíš že ti pôjde za tích 600kč ,to je tak dvojmesačná Ochutnávka niečoho o čo nemám ani záujem a ešte je to aj podmienené dátumom dokedy to objednať.Pozri Ja si platím už 5 Rokov každoročne Multi a niekedy tam bolo iba pár kanálov. Takže Ak by som vymenil čo si Objednám ??? možno HBO ,ale aj to mi u konkurenčky dávali za 50% na rok. PS: Predsa je rozdiel na niečo kukať Rok ,ako 2 mesiace ,a ak to mám brať ako predplatné ,tak 136 eur predplatného je omnoho viac ,ako 24 eur. :))) PS: Ale ja som myslel Zadarmo v Cene Starej CRW karty ktorú som mal ,teraz by som za tu cenu Mal 3xICE ,alebo 3xIRDT kartu ,tak prečo niečo doplácať. A ináč ak si Predplácaš napr. Multi ,vieš že Platíš aj u nás na SK aj za všetke CZ stanice ,ktoré som už ovšem raz Doplácal ,ale aj tak sa do Multi učtuju. Rv Na stránke to nieje ,ale ak v SAT predajni zaplatíš ,na Skylink Fakturke to už je. :))) |
PISTOK153
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |