Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Modul IRDETO

Dobrý den, prosím o radu. Dosud jsem měl modul CW a kartu SkylinkCW a poté kartu Skylink ICE a vše fungovalo. Nyní mám novou kardu CSLink Irdeto (premium card) a musím koupit nový modul. Poradí mi prosím někdo jaký, aby to fungovalo? Mám přijímač Technisat DIGIT HD 8-S. Předem děkuj.

mildes
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

Beru

to asi takhle.CS link kartu mám také,ale je pro mne tak nějak zatím nezajímavá-absence HD nabídky.Jednou jsem využil balík film asi za 1500 na rok a to je asi všechno co jsem jim zatím zaplatil.Možná že jejich čas někdy přijde a osloví něčím zajímavím zákazníky-zatím ale spí hlubokým spánkem a zřejmě ještě dlouho budou.

hobo
Registrace: 1/2007

čakám

až sa konečne prebudia ,ja na tej CSlink mám AXN a Minimax+Spektrum a Univerzál ,teda Mojich 6 ,ináč nič iné ,v Podstate si doplňujem to čo mi chýba v Skylink.chcel som aj to HBO balíček za 50% ,ale aj tak to nemá kto kukať ,ovšem vlani som ho mal.

PS: Dúfam že sa prebudia a niečo už konečne pridajú ,lebo Skylink už zdražel už aj v Multi balíčky nezmyselne rozdelil zo zámerom dohnať ľudí k Výmene a nič nepridal ,takže teraz je na ťahu Konkurencia ,a tá by tie balíčky mohla Doplniť aspoň o 5 kanálov. R^ a skúsiť nezdražieť. :razz:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

A Prvy kandidát

Aspoň pre mňa by vyhovoval AXN HD :))) pekne by sa priradil k tým stávajúcim AXN. R^

PISTOK153
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra