![]() |
|
6adny signalDobrý den, mám digi TV,dual,zapojoval jsem to sám,pročital sem zde dizkuze ohledně nastavení uhlu a všeho,soused taky ma a tak sem se snažil to nastavit parabolu podle něho ale prostě když to zapnu,vyskoči na mě okno žadne programy a mužu hledat jakkoliv intelsat1002/THOR a furt nic..parabolu mam na 30°,LNB natočeny na nějakych 15 stupnu co mi poradila ta mapa na internetu..mam to na střeše,ALE asi nějakych 10 metru v cestě signalu je smrk,špička,cca 3-4 metry tam čouha v tom signálu,volal sem na call centrum a ylo mi řečeno že by to nemělo vliv, Koaxial sem kontroloval,obě strany dobře zapojeny,ještě dotaz,když se divam na parabolu na ten modry napis DIGI tak ten LNB ma byt natočeny at ten kabel jde směrem do prava nebo do leva? a kdybys tu parabolu zvedl třeba na nějakych 40-50 stupnu že bych se jakoby vyhl tomu smrku pomohlo by to?ted tam prši tak to nemohu vyzkoušet. |
tuningrob
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 6 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: 6adny signalPožádej souseda, aby ti půjčil svůj set-top-box (pokud má také DIGI-TV), nastav parabolu podle nějakého funkčního programu, nejlépe ČT1, nebo Discovery CE, až ty programy ti naskočí tak parabolu utáhni.Pokud jsi levý, tak si na toho někoho pozvi ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
zavolejodborníka R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: 6adny signalJeště něco,na tom LNB je jedno do ktere diry ten koaxial napojim? a když to nemám aktivované protože mi to ještě neaktivuji dokud nemam signal tak co mi pujde bez te aktivace,jak zjistim že to je Ok a mužu to hend aktivovat? |
tuningrob
![]() |
|
nezlob se,ale z tvých dotazů je jasné,že nevíš ,která bije,odborníka,jinak nás zbytečně zaměstnáš na 3 dny a pak to stejně bude chodit na h.o.v.n.o.,nic ve zlém,myslím to vážně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: 6adny signalkaždy se to nějak doví :D Jen prostě zapojene to je a ted řešit prkotiny.. |
tuningrob
![]() |
|
RE: 6adny signalNa nadstavenie je treba mať aké také znalostí a aj nejaký ten merák.Z toho čo si tu popísal vychádza,že nič také u Teba sa nenachádza.Nič vo zlom,ale keď máš na platenú TV,tak nejaké tie korunky snáď sa nájdu aj na nadstavenie paraboly.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: 6adny signalpokud máš tyto dotazy,může být chyby i jinde,třeba v konektorech,viděl jsem hodně samodomo montáží,po dlouhých pokusech,nakonec stejně zavolali a ta hrůza a dvojí práce,rozdělat vše a znovu správně namontovat,2x dražší,ale dělej jak chceš,možná tě to baví a to koukání tě třeba ani tak nezajímá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: 6adny signalkdybys tu parabolu zvedl třeba na nějakych 40-50 stupnu že bych se jakoby vyhl tomu smrku pomohlo by to?To je celkom dobrý vtip na dobrú noc. :)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
tuningrobjen naznačím k tvé otázce"a kdybys tu parabolu zvedl třeba na nějakych 40-50 stupnu že bych se jakoby vyhl tomu smrku pomohlo by to?" představ si,že za smrkem je terč,ty budeš mířit nad smrk puškou,trefíš ho? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
letasoba nás to bouchlo do očí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: 6adny signalšpuntovkou pod dobrým úhlem třeba jo. Náboj poletí přiměřeným obloukem..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535smajlíky pro tebe,vím,že je máš rád R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: 6adny signalVšeličo sme už videli,ale na pobavenie aj toto dobré.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
letasjenže,on si myslí,že se mu vysmíváme,já ho spíš lituji R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: 6adny signalTen přijímač musí být přednastavený.Máte to vyzkoušený u souseda?? Pak ten smrk to bude asi další problém. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: 6adny signalPodle vašich otázek, nastavení úhlu a smrku v cestě, je docela možné, že ani servisní technik nenaměří signál a parabola bude muset někam jinam, doporučuji toho servismana |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: 6adny signalkup radsej nove irdeto k skylinku ..niektori predavaci ma presviedcali ze signal cez kodovanie irdeto prejde aj cez smrek :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: 6adny signal:laughing: :laughing: Dobrý for zkrz smrk. R^ |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
Hlavně že vas to pobaviloAsi sem to přehnal ale opravdu tomu nerozumím,jen sem si chtěl potvrdit že to musí být čisté tím směrem,bez ničeho..A předbastavený přijímač?tím je myšleno co?že tam mam mit nastavene udaje : satelit,volba satelitu,frekvence...atd. |
tuningrob
![]() |
|
RE: 6adny signalono...ide aj o to aku velku parabolu mas..digi tv je dost mizerne so signalom..tak aj od toho to zavisi..uz som videl lapat skylink na kadeco ..a v obzore boli aj urastene smreky ale islo to...ale astra ma lepsi signal..a cim vacsia parabola tym lepsie. s digi je to tazsieskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: 6adny signaltakže technik to pomoci toho svojeho vercajku co mi pipa seřidil a fiči všechno.na te spodni stupnici signalu ta fialova mam max 70-75% R^ ale říkal že to bohatě stačí..Takže ti co si tady z toho dělali srandu neuspěli a mužete ponižovat zase někoho jiného Rv ...Myslim že ta diskuze tu je k vypomoci a ne k zesměšňování těch,co tomu nerozumi :-/ |
tuningrob
![]() |
|
RE: 6adny signalA nebylo lepší, radši pozvat toho Technika hned a nepsat sem? Já si myslím, že asi jo. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: 6adny signaljelikož se jednalo jen o to naladěni protože bez přistroje by to asi nešlo, tak sem myslel že problem bude jinde.. |
tuningrob
![]() |
|
RE: 6adny signalDiskuzi jsi si mohl ušetřit a nezakládat tady to vlákno, technika budeš potřebovat ještě jednou, až bude pršet aby ti stí pípákem doladil signál.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
tuning"Myslim že ta diskuze tu je k vypomoci"ono často myslet znamená ho*** vědět Rv :laughing: Diskuse je k diskusi, že si to někdo plete s "poradnou každému v čemkoli za každou cenu", je jeho problém. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |