Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

HD combo

Zdravím pánové.Předem se omlouvám za svůj dotaz,který se zde na foru dokolečka řeší,ale stále si lámu hlavu jaké hd combo koupit.Nechci si nic obědnávat z netu a radši jej koupit osobně,takže pro mě případá v reálu ostavský Atos.Co jsem se díval na jejich stránky nejaké comba tam jsou,ale jaké z nich si vybrat to vážně netuším.Důvod proč combo-moje plazma nemá MPEG-4 a to bych jistě využíl na polské stanice v DVB-T.Jinak mé požadavky co se satelitního příjmu týče nejsou velké.Používám akorát multifeed na 28,2 23,5 19,2 a 13.Mám kartu cs link.Sem tam bych určitě využíl funkci pvr(usb by mohlo přečíst i filmy stažené z netu) a možná by nebylo k zahození kdyby na příjimači šly internetové radia,ale to není nutnost.Asi jako každý bych byl rád ,ať se neseká a nezamrzá.Chci se jen dívat a né do něj dávat nové softy atd.V tom se ani nevyznám,takže bych to ani nezkoušel.Nepotřebuju nic extra,ale ať je spolehlivý a právě nemusím řešit zamrzání a nové sw,fw.Cena do 5000kč.Z těch co má atos v e-shopu se mi zamlouvá tento. http://shop.atoselektro.sk/opticum-9600-hd-ts-pvr-ready_d3090.html ale vážně nevím jestli bych koupil dobře.Poradíte prosím?Předem moc děkuji.

axton
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Optibox Alligator

Výhody:
1. Poměrně rychlé přepínání SD stanic.
2. Dobrý obraz a zvuk i na SD stanicích (HD samozřejmost)
3. 8 Favoritních skupin
4. Nahrávání na fash i HD, možnost umístit značky do nahrávky a skákat po značkách (tím nesledovat reklamy)
5. Slušná citlivost na DVB-T, MPEG 4 funguje.
6. Možnost seřídit parametry obrazu na výstupu HDMI.
Nevýhody:
1.Pokud se sleduje FTA stanice a pak se zapne kódovaná, někdy je zapotřebí ručně navolit CAS na příslušný dekodér, neprovede se to automaticky. Pokud se přepíná stále mezi kódovanými, není problém.
2. Poněkud méně častý formát nahrávky .mpg.
Přijeďte se podívat do Havířova, máte to blízko!

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

RE: HD combo

Golden Media Unibox 9080 je dobrý ,ale v současné době musí běžet přes Zetacam modul modrý.Nepomáhá žádný softwer ze současných .Řada 1.4.01-06 nelze se dostat do info o kartě .Taktéž se v nich obraz i zvuk sekne a stojí.Mám kartu Gital tedy ČS.link.Ono si dnes nevybereš.

koax
Registrace: 2/2008

samorost

to it robi kde pri tom prepinani kod-fta.Take nepoznam.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

To co požaduješ Ti splní dvoutunerák (1x DVB-T a 1x DVB-S2) Edision Argus VIP2.
Žádné zamrzávání či hlášky na našich kartách, nový SW cca 1x za 2-3 měsíce.
Pokud v budoucnosti bys chtěl vyměnit DVB-T tuner třeba za druhý DVB-S2, můžeš dokoupit a lehce vyměníš v přijímači jako třeba grafickou kartu v PC. Minutová záležitost, SW stejný.
Taky lze dokoupit třeba tuner na kabelovku od UPC (DVB-C).
Pokud bys chtěl osobně vyzkoušet a měl cestu do Prahy, není problém.
Jinak si kup co chceš, jen bych se obloukem vyhnul Tvému předvýběru opticum-9600-hd.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

VIP2 mám presne na ten istý účel ako požaduješ. No pozri aj na odkaz.
ttp://www.hollex.pl/moduly-ci-cams/1583-modul-neotion-fta-np4-mpeg-4

Vu+ Duo4k SE openATV 7.2 ,par.125AL,motor DG380S Speedy, LNB INVERTO UNICABLE II IDLU-32UL40-UNBOO,GI circular,TV TCL 55C835 55" QLED 4K 144Hz

mirec11
Registrace: 4/2007

pozri aj AB IPBox 9900HD tuner DVB-S2 + DVB- T. Je to síce Linux, ale slušný predajca Ti tam po dohode dá soft, ktorý obslúži kartu ktorú používaš a s poslednou E2 chodí bez problémov.

doky
Registrace: 1/2007

opticum-9600-hd-ts-pvr-ready horší snad neexistuje

vladnaico
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra