Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TF4000PVR - Ako tam narvat CT?

Dobry den prajem. Ak ma niekto TF4000, moze mi poradit, ako tam narvat 12525V a 11895V? Tieto dva transpordery mi nejdu. Receiver mam prepojeny s hlavnym TF5000, na ktorom obe frekvencie idu, TF4000 mi ich nenajde.
Pomohlo by firmware update? To posledne bolo podla infa robene v roku 2003.
Myslel som si, ze tam len hodim scan programov, pretoze hlavny prijimac mam nastaveny len na prijem Skylinku. Vsetky ostatne mi naslo v pohode, len tieto nie (CT1, CT2, CT4, CT24, Prima a Barrandov). Poradi niekto? Dakujem.

VU+ Duo2

Karol
Registrace: 4/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TF4000PVR - Ako tam narvat CT?

Vsechny? Ocko taky naslo? :)))

milanm
Registrace: 3/2006

Přes VF výstup tj.Loop Out ti to nepůjde.Není to plnohodnotný průchod pro sekundární přijímač.Pokud oba přijímače propojíš s parabolou s LNB Twin nebo monoblok Twin tak to půjde.To znamená laicky 2 koaxiály od paraboly.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

nový softvér nepomůže,vyhledat manualně,když tam transpodér není,tak dopnit a podívat se na úroveň signálu a naladit.Pro jistotu nastavit TF5000 na stejnou frekvenci a polarisaci a nebo připojit TF4000 přímo na parabolu.

vladnaico
Registrace: 5/2008

@Baron

No, ja mam Twin LNB, to znamena, ze mam dva kable, ktore vedu do dvoch vstupov na TF5000 (dvojtunerovy receiver) a z jeho dvoch vystupov mam natiahnute dva kable do dvoch vstupov na TF4000 (tiez dvojtunerovy prijimac).
A ako hovorim, pri scane mi to naslo vsetky ostatne programy Skylinku (ci aj Ocko, to som si nevsimol).

VU+ Duo2

Karol

@vladnaico

Idem na to mrknut, skusim ich vymenit a tak tam dostat tie chybajuce frekvencie.
Hlavne s tym idem cosi robit, lebo ma to znervoznuje... :)))

VU+ Duo2

Karol

pane vy jste srandista,TF5000 je jednotunerový ,osobně ho mám,to že má vzadu dva konektory neznamená ,že je dvoutunerový,je to pruchozí smyčka /na jednom je "in" a na druhém "out",darmo mluvit ú¨/psát/.

vladnaico
Registrace: 5/2008

No ak ma TF5OOOPVR, tak to je dvojtuner, vid manual http://www.google.sk/url?sa=t&source=web&cd=6&ved=0CFYQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.topfield.co.kr%2Finclude%2Fdownload.asp%3Fdn_dir%3D1%26fname%3DTF5000PVRCd-Eng-e7821.pdf&ei=S90pTp6PPMeQswaAvoneCw&usg=AFQjCNE4nFGiPUqjrmqxLLdiEwGTwbI4xA

golfLC
Registrace: 11/2007

Je to 5000 PVR, dvojtunerovy prijimac. Uz som to ale vyriesil, kupil som Quad-LNB a mam konecne klud v domacnosti... :)))

VU+ Duo2

Karol

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra