Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

blue zetacam a karta ICE

dobry den.potrebuji poradit.vcera jsem si koupil kartu ICE vymena mam satelit mascom 1110cwci ktery je na seznamu satelitu ve kterych karta nejde,ale mam tam modul blue zetacam s naplni 1,17 a nekde na foru jsem cetl ze v nekterem prijimaci to jde me bohuzel ne .tak jsem se chtel zeptat jestli mi to pujde kdyz koupim modul irdeto.dekuji

petr1212
Registrace: 7/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: blue zetacam a karta ICE

no nechci kecat ale mam pocit že ti ta ICE v Irdetu nepude ;)

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Ahoj,v ZetaCamu mi karta ICE funguje, dokonce lip nez CW (rychlost prepinani).Nejsem si jisty, zda se karta v modulu rozbehne po prvnim vlozeni.Mel jse ji prvne v Mascom Twin Easy.Nejsem ted doma, tak nemohu napsat napln ZetaCamu.Zkus kartu rozbehnout v jinem modulu, pak bude nejspis fungovat i v Tve Zete.Nejspis, ale nastanou problemy s propustnosti opravneni na kartu, takze se nejspis nevyhnes koupi jineho modulu, jinak bys asi musel kartu pro prijmuti novych opravneni nacpat k nekomu, kdo vlastni funkcni modul...

Hanex
Registrace: 6/2007

ok diky za radu.zkusim tu kartu rozbehnou.vecer dam vedet ted budu mimo.dik cus

petr1212

A proč perete ICE karty do těch SD šrotů? :O :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

petr1212 se ptal na Zeta.Odpovedel jsem co jsem vedel.Jaky prijimac pouziva neresim.Mozna neni takovej fanda a nepotrebuje zrovna ted HD prijimac, kde ma ta ICE karta smysl...

Hanex
Registrace: 6/2007

Přijímače podporující ICE

Existuje někde seznamu satelitních přijímačů ve kterých spolehlivě fungují nové karty, nebo alespoň seznam, ve kterých to raději ani nezkoušet? Mě to běhá v pohodě, ale byl to dotaz od kolegů z práce. Díky za radu.

Pajk
Registrace: 6/2005

alda

když nechceš kecat, tak nekecej. :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

petr1212

no s modulem irdeto bych do takovýho veterána neriskoval, spíš bych zkusil nějakej modul cryptoworks u kterýho je větší šance že si se zasraralým přijímačem bude spíš rozumět. :lookaround:

eemil

drobeček

no on v tom tak velkej rozdíl není, jestli se jedná o SD šrot, nebo AZ šrot :))) :laughing: :)))

eemil

Pajk

kolegové z práce se můžou dotazovat - neprodejce - na e-mail:zikjasazavináčemailtečkacézet

Ufones
Registrace: 5/2010

eemil

AZ box byl po HW stránce velmi dobrý, ale SW to byla trágédie, už jsem vyměnil za HDbox ;) :)))
Ale proč ty zoufalci perou ICE karty do sdéček to je mi záhadou :O :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

v Zetě ICE facha bez problému.

VU+ Ultimo 4K

papagiorgi
Registrace: 12/2004

diky za reakce.uz jsem tu kartu rozjel.zkousel jsem to rozjet v hd prijimaci a pak jsem to zkusil znova v zetacam v mem srotu a karta najela.diky cus.

petr1212

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra