![]() |
|
blue zetacam a karta ICEdobry den.potrebuji poradit.vcera jsem si koupil kartu ICE vymena mam satelit mascom 1110cwci ktery je na seznamu satelitu ve kterych karta nejde,ale mam tam modul blue zetacam s naplni 1,17 a nekde na foru jsem cetl ze v nekterem prijimaci to jde me bohuzel ne .tak jsem se chtel zeptat jestli mi to pujde kdyz koupim modul irdeto.dekuji |
petr1212
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: blue zetacam a karta ICEno nechci kecat ale mam pocit že ti ta ICE v Irdetu nepude ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: blue zetacam a karta ICEAhoj,v ZetaCamu mi karta ICE funguje, dokonce lip nez CW (rychlost prepinani).Nejsem si jisty, zda se karta v modulu rozbehne po prvnim vlozeni.Mel jse ji prvne v Mascom Twin Easy.Nejsem ted doma, tak nemohu napsat napln ZetaCamu.Zkus kartu rozbehnout v jinem modulu, pak bude nejspis fungovat i v Tve Zete.Nejspis, ale nastanou problemy s propustnosti opravneni na kartu, takze se nejspis nevyhnes koupi jineho modulu, jinak bys asi musel kartu pro prijmuti novych opravneni nacpat k nekomu, kdo vlastni funkcni modul... |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: blue zetacam a karta ICEok diky za radu.zkusim tu kartu rozbehnou.vecer dam vedet ted budu mimo.dik cus |
petr1212
![]() |
|
RE: blue zetacam a karta ICEA proč perete ICE karty do těch SD šrotů? :O :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: blue zetacam a karta ICEpetr1212 se ptal na Zeta.Odpovedel jsem co jsem vedel.Jaky prijimac pouziva neresim.Mozna neni takovej fanda a nepotrebuje zrovna ted HD prijimac, kde ma ta ICE karta smysl... |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
Přijímače podporující ICEExistuje někde seznamu satelitních přijímačů ve kterých spolehlivě fungují nové karty, nebo alespoň seznam, ve kterých to raději ani nezkoušet? Mě to běhá v pohodě, ale byl to dotaz od kolegů z práce. Díky za radu. |
Pajk
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
aldakdyž nechceš kecat, tak nekecej. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
petr1212no s modulem irdeto bych do takovýho veterána neriskoval, spíš bych zkusil nějakej modul cryptoworks u kterýho je větší šance že si se zasraralým přijímačem bude spíš rozumět. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
drobečekno on v tom tak velkej rozdíl není, jestli se jedná o SD šrot, nebo AZ šrot :))) :laughing: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Pajkkolegové z práce se můžou dotazovat - neprodejce - na e-mail:zikjasazavináčemailtečkacézet |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
eemilAZ box byl po HW stránce velmi dobrý, ale SW to byla trágédie, už jsem vyměnil za HDbox ;) :)))Ale proč ty zoufalci perou ICE karty do sdéček to je mi záhadou :O :laughing: Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: blue zetacam a karta ICEv Zetě ICE facha bez problému.VU+ Ultimo 4K
|
papagiorgi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: blue zetacam a karta ICEdiky za reakce.uz jsem tu kartu rozjel.zkousel jsem to rozjet v hd prijimaci a pak jsem to zkusil znova v zetacam v mem srotu a karta najela.diky cus. |
petr1212
![]() |
|
![]() |