![]() |
|
XP - Vista nastavenie zdiel....Prosim vas neviete mi poradit kde sa vo viste nastavuje zdielanie dlasieho pc napr satelitu v xp som dal nastavit siet pre domacnost a nakonfiguroval a vsetko islo ako malo a tu vo viste mi to nejde skusam vsetko mozne ale nejde mi net na satelite ked mu dam pevnu ip tak sa dostanem z pc na satelit ale internet na satelite nejde aj som firevall vypol nepomohlo neviete mi poradit ako to nastavit vo vistedakujem |
maxis
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: XP - Vista nastavenie zdiel....Netušim síce čo chceš nastavit,ale vrat sa od tej visty naspet k XP popripade skus 7mičku. |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: XP - Vista nastavenie zdiel....TO je rada nad zlato.... :))) ;P :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: XP - Vista nastavenie zdiel....Aby sme sa rozumeli, ty chces zdielat pripojenie na internet na PC s Vistou? Ak ano, tak by to malo ist asi takto: Vojdi do polozky Network and sharing center, klikni na Manage network conections, tam si vyber pripojenie, ktore chces zdielat, klikni nanho pravym mysitkom a vyber Properties, a na karte ktora sa otvori prepni hore na polozku Sharing, tam zaklikni Allow other network users to connect trough this computers internet connection, potom pod tym klikni na Settings, na karte daj pridat novu sluzbu kliknutim na Add, tam myslim staci pridat nazov PC, alebo IP adresu, porty sa tam myslim nastavuju same, sluzba by mala byt Secure web server Https, kliknes na OK a malo by to fungovat ak mas dobre nastaveny aj satelit samozrejme. |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
![]() |