![]() |
|
Pomoc před nákupem kartyDobrý den.Rád bych poprosil o pomoc před tím nežli koupím kartu CS Link. Protože jsou dostupné karty pro čtečky CryptoWorks a Irdeto tak nevím jakou bych si měl pořídit pro HD Box FS-1905 PVR. Pak bych rád věděl jestli je na nově zakoupené kartě už aktivní i program Prima HD nebo jestli je nutné si ji extra aktivovat za poplatek - myslím že jsem někde četl něco o dvou stovkách. Kartu SkyLink kupovat nebudu, protože nemají v nabídce AXN. To by moje žena nepřežila :-) Děkuji. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Pomoc před nákupem kartyPřijímač má čtečku přístupových karet Conax a dva CI porty pro vkládání přístupových CAM modulů.Ke kartě CS Link nutno tedy dokoupit ještě CAM nodul, nejlépe Irdeto (plus kartu Irdeto). Prima HD už je na kartě. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Pomoc před nákupem kartyPlácáš blbosti, po nainstalování vhodného pluginu např. Mcas jedeIrdeto i Cryptoworks karta ve čtečce OK... ;) :))) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Pomoc před nákupem kartynení tam náhodou v tom označení Boxu překlep? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
UfonesJojo. Je tam překlep. Jedná se o model FS-9105. |
Kema
![]() |
|
Kemavíš o tom že je přístoj vhodnější pro trošku tech.zdanější abonenty? |
Ufones
![]() |
|
RE: Pomoc před nákupem kartyale jdi ty zdatnejsi, staci pozadat sveho obchodnika-odbornika a on to nastavi, pak neni jiz zadny problem |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Pomoc před nákupem karty@drobeček - neplácám blbosti, je to řešení ? Je ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
UfonesJá vím. Mám Dreambox 7020 už asi 3 roky. |
Kema
![]() |
|
Kematak to jo,taky jsem uvažoval o tý 9105 ale nakonec z toho sešlo |
Ufones
![]() |
|
RE: Pomoc před nákupem kartyJe to pěkně blbé řešení rvát tam zbytečně modul ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Pomoc před nákupem kartyčo pišu o vymene karet zdarma je blbost a podvod nč neni zadarmo vtomto štate Rv |
Pajosk
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
Pajoskkdyž už něco vykřikneš,tak to dopověz-KDO !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Pomoc před nákupem kartyA pokud například koupím kartu CS Link CryptoWorks, nebudu ji muset třeba za pár let vyměnit za Irdeto?Nebo ten systém CryptoWorks pojede dál? |
Kema
![]() |
|
Kemaza pár let?Kdo ví co bude? |
Ufones
![]() |
|
![]() |