![]() |
|
Výměna Skylink kartyAhoj, chtěl bych se jenom ujistit o tom, co dělám :-). Dnes jsem objednal novou kartu Skylink v akci výměna, protože ta moje začíná číslem 285....:-(. Tuto kartu mám ovšem v přístroji, ke kterému zatím nemám Tv (klekla). Proto bych se chtěl zeptat na postup a registraci. Počítám s tím, že kartu musím znovu zaregistrovat....Píší do 20 dní po vložení do přístroje....Musím ji vložit do přístroje hned jak přijde nebo můžu kdykoliv? Pojedou mi těch 20 dní všechny programy - myslím balíček Multi - i když jej nemám předplacen? A nakonec : do 6 měsíců musím vybrat kredit 600 kč....čili 6 měsíců od registrace, že?Díky moc za rady :-) |
mirfia
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Výměna Skylink kartyVložit ji můžeš i později, zaregistrovat nejlépe do konce tohoto měsíce.Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Výměna Skylink kartymáš to dobře promyšleno a když nemáš TV tak ji přece nikam strkat nebudeš a ani hned nemusíš |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Výměna Skylink kartyJá mám dvě karty, jednu už novou - Irdeto - a druhou právě starou. Novou mám v televizi Samsung a druhou v přístroji TechniSat Mf 4-s CC ke kterému musím pořídit nějakou Tv. No a tak jsem přemýšlel, že teď vyměním kartu a ten bonus využiji tak, že kolem Vánoc předplatím dětem balíček Multi ( samosebou, že musím sehnat tu TV :-) ) |
mirfia
![]() |
|
RE: Výměna Skylink kartyTvůj promyšlený plán má jen 2 úskalí:1. kartu musíš zaregistrovat do 31.7.2011, jinak od Skylinku žádný bonus 600,- nedostaneš 2. ve tvém Technisatu MF4 budeš muset upgradovat firmware, tak aby fungoval s ICE kartou. Co všechno lidi neudělají, jakmile je něco zdarma, že? Ale jinak hodně štěstí s tou kartou... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Výměna Skylink kartyRvát ICE karty do sdéček je blbost :))) ;)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Výměna Skylink kartyPřečtí si na skylinku článek jak máš zaregistrovat kartu výměna protože jak kartu vyměna zaregistruješ stará kartase ti zablokuje. |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Výměna Skylink kartyKartu snad stihnu zaregistrovat do 31.7., ještě bych se chtěl zeptat na upgrade firmware....Soubor mám stáhnutý v PC a jak mám dále postupovat? Je nějaká jiná možnost aby mi stará karta v TechniSat MF4 S fungovala, pokud výměnu za novou neuskutečním? Díky |
mirfia
![]() |
|
RE: Výměna Skylink kartyStará karta musí normálně fungovat (snad do 12/2012), ale samozřejmě pouze nabídka Gratis, placená nabídka jen po zaplacení ;) . Jinak k upgrade přijímače potřebuješ PC se sériovým portem (RS232), nějaký program, kterým to do přijímače pošleš a propojovací kabel nebo někoho šikovného, kdo to za mírný poplatek vše udělá... |
dvb.cz
![]() |
|
RE: Výměna Skylink kartyMám Arivu 200 HD měl jsem kartu 0285 provedl jsem výměnu karty vyměna karta jede zatím bez problémů uvidíme po zaregistrování, ale myslím že pojede bez problémů |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
josef1Většinou ICE jede ve všem, co má otvor na kartu, poprask nastane až Skylink změní formát a délku instrukcí k obrazu svému a nebo až zapne nějakou svoji vychytávku... |
dvb.cz
![]() |
|
![]() |