Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výměna Skylink karty

Ahoj, chtěl bych se jenom ujistit o tom, co dělám :-). Dnes jsem objednal novou kartu Skylink v akci výměna, protože ta moje začíná číslem 285....:-(. Tuto kartu mám ovšem v přístroji, ke kterému zatím nemám Tv (klekla). Proto bych se chtěl zeptat na postup a registraci. Počítám s tím, že kartu musím znovu zaregistrovat....Píší do 20 dní po vložení do přístroje....Musím ji vložit do přístroje hned jak přijde nebo můžu kdykoliv? Pojedou mi těch 20 dní všechny programy - myslím balíček Multi - i když jej nemám předplacen? A nakonec : do 6 měsíců musím vybrat kredit 600 kč....čili 6 měsíců od registrace, že?
Díky moc za rady :-)

mirfia
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výměna Skylink karty

Vložit ji můžeš i později, zaregistrovat nejlépe do konce tohoto měsíce.

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

máš to dobře promyšleno a když nemáš TV tak ji přece nikam strkat nebudeš a ani hned nemusíš

Ufones
Registrace: 5/2010

Já mám dvě karty, jednu už novou - Irdeto - a druhou právě starou. Novou mám v televizi Samsung a druhou v přístroji TechniSat Mf 4-s CC ke kterému musím pořídit nějakou Tv. No a tak jsem přemýšlel, že teď vyměním kartu a ten bonus využiji tak, že kolem Vánoc předplatím dětem balíček Multi ( samosebou, že musím sehnat tu TV :-) )

mirfia

Tvůj promyšlený plán má jen 2 úskalí:
1. kartu musíš zaregistrovat do 31.7.2011, jinak od Skylinku žádný bonus 600,- nedostaneš
2. ve tvém Technisatu MF4 budeš muset upgradovat firmware, tak aby fungoval s ICE kartou.
Co všechno lidi neudělají, jakmile je něco zdarma, že? Ale jinak hodně štěstí s tou kartou...

dvb.cz

Rvát ICE karty do sdéček je blbost :))) ;)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Přečtí si na skylinku článek jak máš zaregistrovat kartu výměna protože jak kartu vyměna zaregistruješ stará karta
se ti zablokuje.

josef1
Registrace: 9/2009

Kartu snad stihnu zaregistrovat do 31.7., ještě bych se chtěl zeptat na upgrade firmware....Soubor mám stáhnutý v PC a jak mám dále postupovat? Je nějaká jiná možnost aby mi stará karta v TechniSat MF4 S fungovala, pokud výměnu za novou neuskutečním? Díky

mirfia

Stará karta musí normálně fungovat (snad do 12/2012), ale samozřejmě pouze nabídka Gratis, placená nabídka jen po zaplacení ;) . Jinak k upgrade přijímače potřebuješ PC se sériovým portem (RS232), nějaký program, kterým to do přijímače pošleš a propojovací kabel nebo někoho šikovného, kdo to za mírný poplatek vše udělá...

dvb.cz

Mám Arivu 200 HD měl jsem kartu 0285 provedl jsem výměnu karty vyměna karta jede zatím bez problémů uvidíme po zaregistrování, ale myslím že pojede bez problémů

josef1
Registrace: 9/2009

josef1

Většinou ICE jede ve všem, co má otvor na kartu, poprask nastane až Skylink změní formát a délku instrukcí k obrazu svému a nebo až zapne nějakou svoji vychytávku...

dvb.cz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra