![]() |
|
Reset PINu kartyNa kartě Irdeto ICE registrované 17.7. mi dnes vypadly všechny programy Gratis a Multi (dnes je myslím20. den od vložení karty). Zkusil jsem nejdříve Reautorizaci IRDETO (ICE), to nepomohlo, pak druhé políčko Reautorizace karty a nakonec i RESET PINu karty. Programy nenaskočily ani po několika hodinách zapnutého přijímače ne CT1. Jaký je rozdíl mezi Resetem PINu a Reautorizaci? Druhá moje karta registrovaná 1.6. funguje normálně v obou přijímačích Topfield 6000CR a Homecast EM-150CR. V čem je asi problem, že se na tu novější kartu neprovedly zápisy z nahrazované karty Cryptowoks. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Reset PINu kartyTak sotva jsem dopsal dotaz, karta naskočila, asi po 8 hodinách střídavě v Topfieldu a Homecastu. Naposledy byla asi hodinu v Homecastu.Tak se jen ptám jaký je rozdíl mezi Reautorizaci a Reset PINu. |
Standa3
![]() |
|
RE: Reset PINu kartyJá se zase ptám proč cpeš do těch sdéčkových šrotů ICE karty.Reautorizace - přednostní záslání oprávnění na kartu, Reset PIN - vynulování PIN kodu karty. Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Reset PINu kartySnadná odpověd, protože na chatě kde není příjem analogu ani DVBT nenechám kvalitní přijímač pro nezvané snědé hosty. A také na chatě se někdy chlapi dívají na sport a ženy na seriály, proto dva přijímače a dvě karty. A dvě ICE karty výměna proto, že v rámci akce doplatím ke kreditu 1200 Kč Multi kombi pro HD příjem doma. No a Tvé vysvětlení rozdílu mezi Resetem a Reautorizací je jako že pravá ruka je ta, která má palec na levé straně. K čemu je PIN karty nevím, za 7 let co mám příjem ze satelitu jsem žádný PIN karty nepotřeboval a tak nevím proč bych jej měl resetovat.Snadná odpověd, protože na chatě kde není příjem analogu ani DVBT nenechám kvalitní přijímač pro nezvané snědé hosty. A také na chatě se někdy chlapi dívají na sport a ženy na seriály, proto dva přijímače a dvě karty. A dvě ICE karty výměna proto, že v rámci akce doplatím ke kreditu 1200 Kč Multi kombi pro HD příjem doma. No a Tvé vysvětlení rozdílu mezi Resetem a Reautorizací je jako že pravá ruka je ta, která má palec na levé straně. K čemu je PIN karty nevím, za 7 let co mám příjem ze satelitu jsem žádný PIN karty nepotřeboval a tak nevím proč bych jej měl resetovat. |
Standa3
![]() |
|
RE: Reset PINu kartyNevím proč mi Opera Mini při mobilním internetu zdvojila text předchozího příspěvku. Bohužel to zde neumím opravit jako to jde na Elektrobastlírně. |
Standa3
![]() |
|
Standopokud jsi nikdy nepotřeboval PIN tak jsi ho ani nikdy nemusel RESETOVAT.Reautorizace česky REFRESH americky je zaslání veškerých oprávnění na kartu mimo pořadí, okamžitě dle požadavku uživatel buďto smatným uživatelem nebo za spolupráce pomocí operátora na HOT LINE toho kterého operátora. PIN je čtyřmístné číslo které je standartně dáno poskytovatelem služby a umožní TI zamčení některých služeb podobně jako na tel. SIMce ty si ten PIN můžeš změnit a také ho můžeš zapomenout a k tomu ti pak bude dobrá služba RESET PINu. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Reset PINu kartyStando, pindáš blbosti, pokud ti to není jasné, tak si to nastuduj,on tě někdo nuti aby jsi resetoval PIN? :O :laughing: Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Reset PINu kartyZatím jsem si PIN (vždy jsem se setkal u všech přijímaču s hodnotou 0000 a neměnil jsem ji) spojoval s nastavením přijímače a ne s kartou. Proto jsem se divil tomu RESETu PIN přes Skylink. Asi je vše jinak. Dík. |
Standa3
![]() |
|
RE: Reset PINu kartyvzhledem k tomu ze na ice karty chodi opravneni velice casto, tak nejak nechapu, ceho se tim snazis dostahnout. pokud takovej prijimac nedokaze prijmout opravneni do deseti minut, idealni je jeho cesta do srotuDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublibeze srandy !!!jak s vodou ??? máme dost ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Perliváz kohoutku ! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |