![]() |
|
TV Hello HDAj keď neviem po maďarsky, uvažujem o kúpe karty tejto TV, nakoľko v ponuke ide Digi Sport a na ňom Premier league. Cena balíka rodina je na rok okolo 68 eur, čo sa mi zdá prijateľné za anglický futbal. Chcel by som vedieť aké máte skúsenosti s kartami Olcsó TV? Ďakujem za seriózne odpovede. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
konkretnejsia otazkaahoj, mam Hello, sice nie kvoli sportu, co by si rad konkretnejsie vedel?! Conax karta takze Conax modul, ja to mam v Technisat prijimaci ale aj v "multi" module Mascom AlphaCrypt to ide. Pozor na MPEG4 aby si mal taky prijimac.Rok ti to pojde s hociakou kartou, a ked kupis u nas od oficialnych predajcov vacsinou dodanych jednou firmou z Kosic, tak mozes cez nich doplatit - doaktivovat dalsi rok, prip. priaktivovat dalsie - HD balicky... Okrem Digisportu je tam pre nasincov atraktivna hudobna Rock TV, co do nedavna kym v SL nebola, tak NGC HD... Tu mas komplet ponuku www.olcso.tv/index.php?mid=4 Ak si BA plus-minus, mozeme sa dohodnut, ti ju poziciam na vyskusanie... ... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
mala opravateraz do pr..le kukam a NGC tam nie je, tak sorry, odvtedy ci pribudol v Skylinku uz ho sledujem odtial,ale urcite tam bol! ;-) este k prog ponuke ze niektore stanice su brate z HotBirdu-13E takze mat multifeed z 9E a 13E (4stupne rozdiel) zas nemusi byt uplne take easy pre hocikoho nehovoriac ked by si to chcel dat ku Skylinku 23.E na jednu parabolu atp. |
krikri
![]() |
|
RE: TV Hello HDNo ja som z Lučenca, KRIKRI daj link na tú firmu z Košíc, u nás to ponúka jedna firma, čo sa zaoberá sat. technikou, ale neviem či sú seriózny. Mám Dreambox a Openbox, ani jeden HD, takže najprv investícia do prijímača, ešte som sa nerozhodol, čo kúpiť.Najradšej by som kúpil, taký čo má univerzálnu čítačku. Poraď, skúsenosti sú na nezaplatenie. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: TV Hello HDPozri Tuhttp://www.aerial.sk/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3274&category_id=197&option=com_virtuemart&Itemid=1 |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: TV Hello HDAj Bundesliga na Hotbird 13°E Eurosport 2 HDHD 1 balík: predplatné na 1/2 roka 37,60 Eur na rok 75 Eur Eurosport HD Hotbird 11278 Vertikális SR 27500 Fec 3/4 DVB-S2 8PSK Eurosport 2 HD Hotbird 11258 Horizontális SR 27500 Fec 3/4 DVB-S2 8PSK R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
krikrizákladný balík by mal íst bez časového obmedzenia,teda nie jeden rok.Alebo majú aj ročné karty?Mal by som záujem o vyskúšanie karty |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: TV Hello HD15.8. pojdem do lucenca, mozem ti aj ja hello hd kartu priniest. Samozrejme novu za 64€.nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
@patrikcoac vid strankaPatrik, na tom webe su hore ikonky stanic ktore idu prvy rok,pod tym je uvedene co ide po roku (Magyar 1, Magyar 2 HD, Duna HD, DUNA II, TV2, RTL Klub, MR1 Kossuth Rádió, MR2 Petőfi Rádió, MR3 Bartók Rádió) Kartu kupis vlastne rocnu predplatenu. Ja ju mam z predajne, ktora ju ma z Aerial... (na ich webe je tiez vidiet pekne co ide do roku a po) @masto tak ja mam svoj druhy Technisat a asi zakratko aj treti bude TS, takze tazko radit, ale Dream hd800-se ci ako sa to vola je dobry pomer cena/vykon//moznosti si myslim |
krikri
![]() |
|
RE: TV Hello HDak tomu dobre rozumiem - cena karty 64 a aby siel Digisport treba zaplatit SD balik za 68 alebo sa mylim |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
RE: TV Hello HDpred kupou karty na odskušanie programov Ti stačí share za 3$ na mes. |
krega
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
![]() |