![]() |
|
Karta výměnaDobrý den,mám starší bílou kartu TT 00002xxxx a chci si poříddi kartu výměna i s novým satelitním HD příjmačem (Optibox Zebra) .Dostanu na tu kartu výměna zadarmo na stálo i neplacené HD programy? A nebo budu muset koupit kartu novou s HD programy? |
JoinerNet
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Karta výměnaNa stálo bych to bral taky :))) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
slapeton se ptá na neplacené (Nova HD, CT HD).Na webu Skylinku to píšou jasně: Na novou kartu VÝMĚNA se přenesou programy z původní karty, včetně placených, přičemž uživatel získá plnou aktuální nabídku GRATIS, i když ji na své původní kartě neměl v plném rozsahu aktivovánu. Takže ano |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Karta výměnaDěkuji za rozumnou odpověď . Ještě se zeptám, zda mnou zvolený satelitní příjmač Optibox Zebra je dobrý a nebo šáhnout po něčem lepším .Jde mi hlavně o kvalitní obraz SD i HD programů. |
JoinerNet
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
@petr86Nic není na stálo, ale Tvá odpověď je R^ ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Karta výměnaPodívej se na stránky www:fonetip.cz zmačkni satelity a podívej se na dotované přístroje kde karta je zdarma jen objednávka placených 1500Kč a přijímač minimálně za polovic.já to mám jede dobře |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
Karta výměnaPromíň zapoměl jsem že musíš poslat starou funkčnískýlink kartu |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Karta výměnaJA SOM JU NEPOSIELAL lebo to nepožadujú!!!!! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
JoinerNetSTB jsi si vybral dobře z těch certifikovaných |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Stará kartaČetl jsem podrobný návod na obálce karty a skutečně NIKDE se tam nepíše, že starou kartu je nutné vrátit ;) |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
![]() |