![]() |
|
Co je s tím Skylinkem hergotNa mejly nereagujou, kontaktní formulář je pasé a telefon hlásí cosi o vytíženým zákaznickým servisu a že mám volat později. To sou služby, jdu blejt velebnosti RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSčoveče nedivoč |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotProvokace!!!Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Polda8Asi už mají padla ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotjak to tu čtu tak se Skylink přiblížil k dřívějším službám DIGI TV , asi si to prohodili poslední dobou . CHA CHA Aspon je vidět jak lidi ted časo volají na Skylink kvůli problémů . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111Soudíš podle jednoho příspěvku? Já jsem třeba s jejich službami spokojen. Nikdy jsem sice na jejich hotline nevolal, ale s jejich reakcí na můj případný e-mail problém nemám.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotNo s tím telefonem mám podobné zkušenosti. Dost to trvá než se člověk dovolá, možná si nechám hradit hovorné :) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotja osobne som im posielal, tusim cez ich formular, otazku cca 3-4 tyzdne dozadu a zatial ziadna odpoved |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotNa mé emailové dotazy vždy odpověd do několika hodin...zdravím trubku Standu ;) :laughing: Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotjoscerPřed 1.5 roky jsem měl se Skylinkem taky problémy 1. když mě chtěli obrat o programy ve 20 dení volné palbě při nabíhání nové karty atd. 2. pak před rokem znovu . Chtěl jsem si prodloužit balíček a proto 14 dní před koncem placené doby jsem si zaplatil nový . Vznikl problém , že mi začínal nový stejný placený balíček hned druhý den podle zápisů a datumů ( o 13 dní mi zkrátili placený balíček ) , tak jsem se s nimi zase dohadoval a jak píše kolega na počtu nereagovali a telefon stále obsazený . Hned jsem byl nasraný na Skylink . Pak po 2-3 telefonech se vše vyřídilo a chybu uznali a opravili .Projistotu jsem si nechal partner box Digi tv . Mám tedy oboje společnosti a nelituji!!!! R^ :laughing: |
standa111
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotAsi mají celozávodní dovolenou. |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotdrobečekty stejně koukáš na všechno v HD co se hejbá cha cha .T o by chtělo chocholouška a ne drobečka cha cha :laughing: |
standa111
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotAno, koukám převážně na HD, mazanice ala digi vhodné pro trubku Standu už nikdy více.. :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotDnes som im tiež pár krát volal,ale nedvíhal to nik.Ale v minulosti som sa vždy dovolal.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotCo ti Staníku na konci měsíce došly prášky :laughing:Na email mě odepsali vždy ten den,volat jsem neměl potřebu.A s čím je otravujete po telefonu ? Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotAntoško zo všeličím.Nie všetko sa dá pre zákaznikov vybaviť cez email.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotObčas je to i položeným dotazem. Když vidím dotazy typu "Nefunguje mě Skylink, vyřešte to", tak se pak nedivím, že řešení trvá dlouho... Pokud jsem jim napsal jasně položený dotaz nebo problém, tak mě vždycky do pár dnů odpověděli a problém vyřešili. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotOdpoveď na email zo Skylinku obvykle dôjde už v nasledujúci deň. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergottiež žiadny problém nemám volat nemusim nečo žeby kvôli pizze volali všetci :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotTéž si myslím že tam nějaký problém bude. Tak asi před půl rokem a dříve nebyl žádný problém se s nimi okamžitě spojit a to jak přes Skype, telefon, nebo mejlem kdy odpověděli nejpozději do jednoho dne. Na můj mejl podaný asi před necelými dvěma měsíci dosud neodpověděli a nijak jinak se mi s nimi nepodařilo už nikdy zkontaktovat. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
asiuž balej kufry R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Co je s tím Skylinkem hergotAle no tak chlapcí Rv To jste tu vesměs fandové kolem satelitů, kde se očekává jakási úroveň, umíte si představit, co tam všechno musí vyslechnout od primitivních hulvátů ? A je doba dovolených :) |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
proč volat?Nevím proč máte všichni potřebu volat na Skylink? Mám skylink už skoro dva roky a zatím jsem tu potřebu nikdy neměl. Psal sem tuším 2x mail a vždy jsem měl do druhého dne odpověď.Standa a jeho příběhy mě opravdu baví. :))) :laughing: Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
![]() |