Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

HDMI TV versus PC

Vážení , prosím o radu . Koupil jsem si HDMI kabel , abych mohl nahrávatz TV a satelitu do PC . Jenže mám problem . Po zapojení HDMI kabelu do TV počítač kope (probíjí) . Kde je chyba ? Skontroloval jsem zásuvku , fáze vlevo , a stále kope . Mám strach zapojit aby něco nevyhořelo . Kdo poradí ???

araukana
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

???

Uz samotny napad pouzivat HDMI kabel na nahravanie programov z TV a satelitu do PC je jednoducho blbost. TV ma HDMI vstupy, SAT receiver HDMI vystup, graficka karta PC ma HDMI vystup ... ako to chces urobit???!!!
A ze ti PC "kope" je problem v HDMI kabli, alebo grafickej karte PC.

slavo777
Registrace: 3/2010

HDMI TV versus PC

No tak pokud to dobre chapu tak nechce nahravat pres grafiku.. coz ani nejde ale pre TV kartu a pokud se nepletu tak jsou uz Tv karty co maji HDMI vstup takze by to tak mnelo jit, co se tyce toho probijeni tak bych souhlasil ze to muze delat grafarna mne se to uz taky stalo :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

HDMI TV versus PC

Jo a jeste abych dodal tak bezne maji Tv HDMI vystupy takze nevidim zadny problem :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

zkus TV

a PC zapojit na prodlužku do společné zásuvky,pokud nebude kopat ,máš tam smyčku R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: HDMI TV versus PC

tj tj no ;)

netace
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra