Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Trápny podomový dealeri od T-com ponúkajúci mágio.

Tak dnes mi telefonovala známa,že po ich dedine chodia nejaké dve mladé študentky ponúkajúce mágio.Dievčence zjavne bez akejkolvek technickej znalosti obchádzali všetky domy a paradoxne sa najviac púšťali do starších ľudí ktorým videli po domoch paraboly.Známej nakecali,že SkyLink končí a Cs link nejak podobne a zamŕza a drahé to je a Mágio dostanú zadarmo.Ak si T-com takouto úbohou cestou hľadá zákazníkov je to vskutku trápne.Drvivá večšina ĺudí ich aj tak poslala do všetkých xxx. :fuming:

igor74
Registrace: 2/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Trápny podomový dealeri od T-com ponúkajúc...

Barva pleti těch dívčin byla nepochybně zářivě bílá :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Su to trapny p.i.c.u.s.i co ani nevedia aky hnoj ponukaju.Hlavne ze platia. ;P

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Ked kúpí T-com SkyLink to bude horor Rv

Vladi
Registrace: 8/2006

mne nedavno volali tak isto s t-comu a ponukali mi v jednom baliku tv magio + internet. pani som povedal ze mam skylink a neplanujem od nich odist ale aj tak sa pokusila ma dostat na to ze dostanem od nich box zdarma a za cenu netu ze budem mat aj tv magio a mozem to vraj mat na viac tv. povedal som jej znova a polopate ze uz mam skylink a neplanujem odist od nich a ze to mam aj na dve tv tak ako to mne vyhovuje a ze som zo vsetkym spokojny. pani sa v telefone len pousmiala a povedala ze dakuje za cas ktory som jej venoval a popriala mi pekny den :)))

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

No uź mi volali další dvaja zákazníci vraj im tie slepice nakukali že SkyLink aj Cs link skončí.Ak ich zajtra stretnem asi to uplieskam 60-tkou parabolou.Celý deň budem asi zajtra zase niekomu vysvetlovať blbosti čo im natrepú takíto degeši.

igor74

Re :

T-com je aky je.Ale na tuto ulohu si najal externu firmu a ta brigadnikov.

Kasr
Registrace: 8/2008

na druhej strane

viete u nas na juhu SVK kolko starych ziskali pre MagioSat?! Ono na druhej strane keby Skylink (/CS-Link) robi aspon ako taku promotion pri prilezitosti digitalizacie - nie agresivnu a klamlivu - by ziskal kolko zakaznikov?! Tito starsi ludia nesleduju internet, v TV reklamu Skylinku nepochopili ako nahradu (nastupcu) analogoveho vysielania - co nie je ale u nas ani juhu to nie je ani SVK DVB-T. Oni chcu (aj) madarske stanice, aj slovenske a Magio-/-Sat im to ponuka a T-Com je pre nich obdova "Slovenskych Telekomunikacii" maju casto tie budovi po telekomancoch, prepojenie k pevnej linke atd atd atd...
Skratka aj SL mali oslovit target aj starsich ludi si myslim. Len vsetci nech to robia korektne to suhlasim...
K

krikri
Registrace: 3/2010

NJ,chodia aj tu na strednom Slovensku,manželka mi spomínala,že za dva dni boli dva krát,mladé žaby čo nemajú o ničom žiadné vedomosti.V celej dedine má u nás mágio pár rodín a to všetko sú ľudia s nízkym IQ,ale aj Tí už zbadali,že sa dali dobehnúť.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

unas to nema nik v susednej dedine asi jeden dom ale ved možno čo nevydieť bude aj skylink magio

jopo166
Registrace: 1/2009

T-com dealeri

Niečo na túto tému je aj tu:
http://www.vysielace.sk/clanok.php?id=429

Eman
Registrace: 4/2007

aj mne večne vyvolávajú z t-comu, s nimi nemať nič spoločné!!

progamerk
Registrace: 4/2011

Ano,volaju aj volat budu,ale co ma desi najviac maju prachy aby aj skylink kupili !!!!

Peep
Registrace: 10/2010

Re :

Co ja poznam ludi,co maju magiosat,tak su to nasi tmavsi spoluobcania,alebo svetlejsi bez zamestnania.Ale cez optiku aj s internetom to cenove nemusi byt zla volba.

Kasr
Registrace: 8/2008

Jasne, jasne, vsetci si tu hladkajme ega a tesme sa, ze mame karticky od skylinku a vyzyvajme ich bozstvo. Nechapete, ze je kopec ludi, ktori nechcu riesit nejake vlastne satelitne prijimace a ze chcu len pozerat a neriesit presuny programov pomaly na tyzdennej baze? Skylink je velky odrb na vsetkych, platime ho aj z nasich dani, ked firma, ktora ho vlastni dostala pomaly do daru moznost vysielat DVBT?

Javi
Registrace: 2/2006

Javi

no fajn..a co sto ma s t comom? sag to jej eden velky pruser ta firma..a zlodejina.

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Javi

no lenze ty ludi co chceju len "pozerat" a nestarat sa o nejake prijmace a podobne to sakra zaplatia vsetko na mesacnych poplatkoch. ci si myslis ze t-com to dava vsetko zadara za pekne modre oci ?????? t-com a t-mobile su obycajni zlodeji a okradaci ludi ;) este 2 mesiace mam t-mobile a potom sa im v.y.s.e.r.i.e.m na tu ich skvelu ponuku. lutujem ze som od nich nezdrhol uz davno. clovek plati ako blby takmer 10 rokov nehorazne sumy za telefon bez jedineho omeskania a neni su schopny ako vernemu zakaznikovi dat nejaku zlavu na pausal. a novym zakaznikom by sa najradsej aj do r.i.t.i vopchali. cela ta spolocnost je jeden velky grc ;P

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

chyba tu položka pači sa mi jak na faceboku

jopo166

heheh
ja mam t mobile aj t com ale pri najblizsje prilezitosti ..skoncenia viazanosti o mne uz v zivote nebudu pocut. Rv

tulen

Kasr mas pravdu.Ja som z vychodu a vsimol som si, ze ziskali dost vela nasich romskych spoluobcanov, ktori pavdepodobne presli z DIGI TV . Naviac asi nemaju.

jarek65
Registrace: 1/2011

...sú to študenti-brigádnici, nie sú ešte otrávení dlhoročným ranným vstávaním, alebo ranným zaspávaním a chcú si iba zarobiť. Tiež mi volali a aj zvonili pri dverách, povedal som ďakujem a položil/zavrel... ...o čo go?
...a k tým technickým (ne)informáciám, koľko ľudí zo 100, ktorých navštívia ich má???!!!
...a kto ich má, ten už má digitalizáciu dávno poriešenú!

brga

... nie sú to iba študenti, chodia z f. v obleku, ...
... jedná sa o to, že keď nemajú tech.znalosti ok. ale oni
vravia o konci SKYLINKu a že sa bude platiť za základ,
iba u MAGIA to bude od Nového roku zadarmo
... cieľová skupina sú starší a menej zdatní, je to hanba

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

no ktovie mozno uz vedia to co mi nie..t com odkupi skylink a spoplatni zaklad... :)))

tulen

a všetko prejde na cs link pripadne niektory pokupia terestrialne prijimače ked sa to stane

jopo166

BUKEKELA VIANOCE

Je to obyčajné sprosté osočovanie a ohováranie konkurencie to čo títo podomoví imbecili rozprávajú ľudom. Najviac som zvedavý ako mi T com a T mobile pokazí tieto vianoce.Aj keď po výkone s Bukekelom to budú mať ťažké. :fuming:

igor74

...osočovanie konkurencie... ...spýtaj sa kohokoľvek, čo predáva čokoľvek na jeho konkurenciu (el. ručné náradie, mobilný operátor, predajca os. automobilov). Zaručujem ti, že budeš mať "šťastie", že si prišiel práve k tomu, alebo onomu, pretože on má všetko najlepšie a tí druhí sú podvodníci...

P. S.: ...aj mne to lezie na nervy, ale spomeniem si ako sused kúpil totálnu šuviks zváračku za 200,-€ od neznámych, čo chodoli po ich dedine a na mieste mu "dali zľavu" z 800,-€ na 200,-€ ...no nekúp to!!
...to Magio (T-Com) aspoň vieš čo to je a kto to je a kde sa to dá reklamovať, ale tá jeho supermegazváračka... ...samozrejme, že to ledva udrží oblúk aj s najtenšiou elektródou a o doklade, záruke a pod. sa ani nebávili. Sused má totiž supermegašpica argument: mne sa nič nekazí! :laughing: R^

brga
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra