Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Akce prazdniny skylinkem

Ahoj malej dotaz je pri teto akci dostupne hbo komedy na cw kartach.nejak jsem to z toho nepochopil.dik lukas

Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.

lak
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Akce prazdniny skylinkem

JE!!!!!

puder
Registrace: 5/2008

Skylink má

prázdniny,nebere telefony,nereaguje na mejly R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Kdyby to tam napsali trochu srozumitelneji tak at jedou treba na prazdniny. :bigeyes:

Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.

lak

psalo se

,nové přidané programy jen na nových kartách,máš novou kartu???? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ono se toho vzdycky pise :8) Všichni uživatelé karet Skylink, kteří si v období od 15. 6. do 31. 7. předplatí některý z balíčků MULTI, KOMBI nebo MULTI HD alespoň na dva měsíce, získají navíc do konce prázdnin balík programů HBO (HBO HD + HBO Comedy + Cinemax + HBO

lak

skylink je

jako slovenská škodovka,škoda-slov R^ :laughing: R^

pierrepetr

lak

Ale vždyť je to tam naprosto srozumitelně uvedené:
bod 1. Všichni uživatelé karet Skylink ...
bod 2. Předplatitelé balíčků MULTI, KOMBI nebo MULTI HD, kteří již mají novou kartu Irdeto/ICE ...
bod 3. Všichni předplatitelé balíčku MULTI, kteří již mají novou kartu Irdeto/ICE ...

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

to si sa skoro zobudil...tato akcia uz je v polovici..uz sa neviem ci az natolko oplati. ja osobne do toho neleziem..v lete mam iny progrma ako cumiet na bednu

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

lak

neviem co na tom nechapes :O je to tam jasne napisane ze tato akcia plati len na karty ICE a IRDETO cize ak mas staru kartu CRW tak na nej si mozes nechat zajst chut :)))

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

kazia CCC

ale ved ste si uz mohli dat dokopy konspiracne zpravy...
dobra ponuka SL ale zhorsujuci sa CallCenter &
ponuka ktora by sa mala zlepsit u UPC a ich (podla zpravy) fenomenalny CCC =
UPC Skylink! :O

krikri
Registrace: 3/2010

drto

Mateš veřejnost. Pokud mu jde o první možnost letní nabídky, tedy mít balík HBO, tak stačí i CRW karta. Jen musí uhradit Multi, Kombi nebo MultiHD.

joscer

joscer

az na to ze ten balicek bude mat bez HBO comedy. to ide len na novych kartach cize ICE/IRDETO. tak neviem kde mätiem verejnost. ak chce plne vyuzit ponuku skylinku tak musi mat novu kartu ;)
citacia zo stranky skylink k uvedenej akcii:
Dôležité doplňujúce informácie k akčným ponukám

- Programový balíček KOMBI a programy Šport 2, Paprika, National Geographic Wild HD, Spektrum HD, MTVN HD a HBO Comedy je možné aktivovať iba na karte Irdeto/ICE.

drto

Téma: Akce prazdniny skylinkem (# 587)

No určite si budou lidi kupovat ty jejich nefunkční karty kvůli dalšímu kolovrátku HBO Comedy, kde se stále opakují pořád stejné staré filmy.Je to jen reklamní tah, aby při prodeji SKYLINKu vykazovali co nejvíc živých duší s kartou SKYLINK.Jinak tu akci s výměnou karet a přechod z CW docela podcenily, lidi nemají peníze a spousta jich bude muset vyměnit i přijímače, TO UŽ TU NIKDO NEPÍŠE!!!

fafejt
Registrace: 12/2008

V podstate jsem ze skylinkem sppokojenej,aktivace te akce neni pro me jen jsem z toho ne pochopil :lookaround: .prvni veta zni zni ze pro vsechny uzivatele a posledni pouze pro ice.tak ted vazne nevim :-/

lak

fafejt

a preto ja som zostal u starej dobre CRW karty ;) slape ako ma a tie nove programy mi za to nestoja aby som ju menil. na to aby som prijmal tie kanaly co pridal skylink su aj ine moznosti :)))

drto

lak

pozri sa sktivuj a uvidis ako to bude v skutocnosti. co ine ti uz mame poradit ;)

drto

No Ja im nedám nič ,keďže mám na svojej CRW aktivovaný Multi ,a každý rok si ho na Rok platím a neboli ani schopný aby to HBO dali pravidelným predplatiteľom ,tak nech si ho niekam strčia ,myslia si že takto donútia k výmene karty ,ale to sa mýlia ,lebo u Konkurencie som ho mohol mať Balíček FILM za 50% na Rok. Rv

PISTOK153
Registrace: 11/2010

drto

Tak to sorry. Moje chyba, to HBO Comedy jsem v té větě na stránkách Skylinku přehlédl.

joscer

fafejt

A v čem se projevuje nefunkčnost těchto ICE karet? Já jich mám celkem 5 a jsou OK. Přímo v TechniSatu MF4-S CC, pak v HD8-SX v modulu Mascom, pak v TechniStaru S1 v modulu SMIT CRW.

joscer

joscer

v pohode ja som to ani nemyslel v zlom ;)

drto

"na to aby som prijmal tie kanaly co pridal skylink su aj ine moznosti".
Měls napsat su zatial možnosti.Za chvilku to bude bez těch zlodějských možností R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra