![]() |
|
HBO titulkyNějak mi nejdou titulky u filmů, kde vysílá HBO i ENG stopu, mám Arivu 200, nevíte co s tím?Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: HBO titulky... mám Skylink a jedná se o HBO HDVložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
to máš blbé,mě jdou,zkus dodavatele tohoto šrotu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: HBO titulkya máš ich zapnuté? |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
RE: HBO titulkyfw 2.14b2, žádný problém. Titulky vpohodě. Co tam máš za firmwear? |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: HBO titulkyAhoj, pokud vím, tak HBO HD DVB titulky nemá, takže to je asi ten důvod. Má je pouze klasické HBO.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
DejfhboHD titulky ma ale len v pondelok ked vysiela film v povodnom zneni tak su titulky priamo v obraze ale aby si si ich zapol tak to nie :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: HBO titulkyPřesně tak, drto. Máš pravdu. ;)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: HBO titulkyty jejich americký pondělky nevím co to má za smysl. kdyby vysílali filmy s titulkama každý den mezi půlnocí a ránem tak by to bylo mnohem lepší. takhle to dělal svého času francouzský Canal+Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: HBO titulkyno spis maj mit vylozene DVB titulky stale ... a kdo chce, tak at si je zapne. Pondelky s vypalenymi titulky nechapu ... ceska a anglicka stopa je neustale, tak proc k tomu jen nepridat titulky a kazdej si vybere co chce ... chapu, ze nejsou pro vsechny filmy k dispozici, ale tam kde jsou, by mely byt porad, na zapnuti |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: HBO titulkypierrepetr: Přínosnej komentář, díky.Duzu: Nejsou vůbec v nabídce, takže je nemůžu zapnout pf09: mám taky 2.14 pokud HBOHD DVB titulky nevysílá, tak to asi bude tím :) dík Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: HBO titulkyNa moju otazku, ci planuje HBO HD poskytnut titulky u filmov, kde ponukaju i originalnu zvukovu stopu znela odpoved: "Nie, neuvazujeme ..." |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: HBO titulkyto pak nechápu, roč tam maj tu EN zvukovou stopuVložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
dvb titulkyTohle prostě normálně uvažující člověk nepochopí. Oni si hrajou na prémiový kanál a dvb titulky nepustí. RvDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
![]() |