, sekce: Skylink |
|
co znamena zamknuta karta ICE?mam otazku. 3 x zadate zle PIN cod karty tato sa zamkne..co to v praxi znamena? lebo karta hra stale..global free.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?nejde zrusit rodicovsky zamok. pise ze wrong Pin code hoci tento je nabeton spravny..stalo sa vam to uz? ja som nedavno toto riesil s inou ice kartou a slo to na prvy krat..nejaka zrada v tom je..co teraz? vyskusal som aj ine karty u vsetkych pin code funguje len u tejto ICE ani za boha :fuming:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?Přesně to se mi stalo s kartou Skylink Irdeto ICE výměna. Měli tam napsaný PIN "0000" a třikrát mi to napsalo "wrong pin code" a nezbylo, než kontaktovat jejich podporu e-mailem. Ta mi odepsala, že jim mám zavolat v pracovní době a mít zapnutý přijímač. Bez řečí ji odblokovali a pin "0000" už to bere. |
geronimo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 63 |
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?no pekne...;P dik za odpoved snad sa tam konecne dovolam skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?PIN je defaultne blokovany,preto to nejde.Skuste si spravit cez rozhranie odblokovanie PIN a nechat zapnuty prijimac.Potom by to uz malo ist.... |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?no skusal som ho odblokovat cez reset pinu z webu skylinku zo spravy kariet...NIč nula bodovskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?Mne sa to stalo u dvoch kartách. Písal som na zákaznícky servis a asi po týždni sa mi ozvali cez e-mail a zresetovali mi pin. Pri druhej karte (druhá karta do domácnosti karta Next)ani po troch týždňoch sa mi zatiaľ neozvali.Pin som určite zadal správny 0-0-0-0. Aj touto cestou prosím o reset pinu na karte 42552482053 . |
rokfo
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 51 |
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?oni maju asi ine starosti ako dvihat telefon teraz...:laughing: len to ma udivuje naco na webe v sprave kariet maju polozku reset PIN-u ked im to nefunguje.... :bomb: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?Ale funguje jenze pro karty Cryptoworks. Pro ICE/Irdeto se to musi doprogramovat. Je zajimave ze nervete taky na cs link, kdyz tuto funkci nema ... |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?To víš Koudelka,do mrtvoly se nekope :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
@AntošTá IRDT karta tej Mrtvoli CSlink šľape jak švajčiarske hodinky a aj po Registrácii ,narozdiel od živého zdravého konkurenta. :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?"Je zajimave ze nervete taky na cs link, kdyz tuto funkci nema ...":laughing: :))) ono asi těžko někdo soudný bude řvát, že nefunguje funkce která neexistuje... Skylink nabízí funkci reset PINu na kartě, která jaksi v případě ICE/IRd karty nefunguje. Přesto se systém k uživateli tváří že reset vše funguje a nakonec mu vesele oznamuje ať nechá kartu v zapnutém přijímači atd... Divíš se, že je tu o tom diskuze a motáš do toho CSlink...?? Kdyby ten Tvůj supr Skylink podle zdravého selského rozumu zablokoval tlačítko pro reset PINu pro ICE/IRD karty do doby než bude pro tyto karty funkční, nebylo by čem debatovat ... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?Zrejme tady bude nekdo lama, ktera neumi cesky, proste to tlacitko je tam jeste z doby kdy existovaly jen karty CRW, je to tak tezke pochopit? Samozrejme, ze se udela jeste jedno tlacitko kde bude reset pinu pro IR. Jo a samozrejme to bude mit i cs link, neni duvod pro by to nemeli mit, ovsem jen na servisnim webu. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
|
|
RE: co znamena zamknuta karta ICE?no a najvacsi paradox je ze kartu mam zamknutu..navoleny defaultne rodicovsky zamok a na penthouse hd1 sa sousta o s106 aj napriek rodicovskemu zamku :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|