![]() |
|
Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Ahoj! Chtěl bych všem, především Vortimu, poděkovat, že mi poradili, jak na pořízení kartičky Sky Italia. Bohužel jsem ale ve výsledku natrefil na uživatele, který má sice téměř 50 pozitivních ohlasů, nicméně já jsem od něho kartu doposud nedostal. Kupoval jsem ji přes italský Ebay, italsky bohužel nerozumím, ale nějak jsem se tím prokousal díky překladači na Googlu. Problém je v tom, že teď nevím, kam napsat, aby se případný problém řešil. Vše je v italštině! Poradí někdo? Kartu jsem objednával 15.7., platba přišla na účet prodávajícího o den později. Je mi divné, že by do teď karta nedorazila. Už to beru jako podvod... :((Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 100 | |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=na to je ještě brzo. tys mu přece potom psal, jestli by nešlo vyměnit ty dva balíčky. jestli se to nezdrželo tím. napsal ti na to něco jako odpověď?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Vorti, to je právě jedna z věcí, která je mi podezřelá. Vzhledem k tomu, že to byla moje první platba, nechtěně jsem kliknul na jednu položku dvakrát, takže se mi pak okamžitě ozval v angličtině, jestli to byla laskavost nebo chyba, tak jsem se mu omluvil. Ve výsledku jsem viděl, že proběhla pouze jedna platba, takže to bylo v pořádku. Bohužel už od něho od té doby nemám žádnou odezvu. Psal jsem mu už třikrát, ale nereaguje...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=tomu nerozumím. na co jsi kliknul dvakrát? tam se přece objedná zboží a pak se zaplatí přihlášením na paypal a potvrzením platby. tam se neposílá žádná finanční částka, ale platí se jakoby předem připravená elektronická účtenka za zboží.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=@Dejf..Pod jakým nickem vystupuje dotyčný na ebay? |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Vorti, tohle už řešit nemusíš. Kartu jsem měl ve výsledku objednanou pouze jedinou. Nereagoval mi ani na to, když jsem se ho ptal, zdali může změnit objednané balíčky. Nevím, kdy a zdali vůbec byla karta odeslána a kde se teď nachází... :(Casio, dotyčný vystupuje pod nickem gianluca2102. Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=no gianluca 2102 je zas o cosi bohatsi.. ;Pskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Ale ten člověk tam má 48 pozitivních feedbacks, jak oni tomu říkají. Nezdá se mi, že by to byl podvodník...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=a platil jsi normálně na ebay? ta platba probíhá celá na ebay. nikam se neposílají žádný peníze, který někam napíšeš. platí se za vytvořenou objednávku na ebay.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Platbu jsem prováděl klasicky přes PayPal, jak mě naváděl. Bylo to v rámci Ebay.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=ale no, s/do itali chodia veci pekne dlho, aj vacsina predajcou pise ze do eu 7-10dni ale do itali kludne 30 - proste ich posta je ina zatial to chce klud, ak nic nepride potom riesit (s ebay/paypalom) - niektory pisu ze do itali ani neposielaju (koli poste) |
RoboSK
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=napis mail s ceskym textom na crescenzio zavinac seznam cz co chces a ja Ti to prelozim do talianciny. Vecer po 21. hod. sa pozriem na mail.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=aha. a on se tě potom zeptal jestli chceš k tomu ten přijímač. to ti poslal na tvůj mail. je to tak. a tys mu napsal jestli by nešlo změnit balíčky.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
tulenjak může mít hodnocení 100% při padesáti prodaných objednávkách, účet aktivní já nevím jeden rok a zároveň okrádat? to je nějaký divný. protože to hodnocení tam může napsat jenom ten, kdo si od něj něco koupil. ty máš hned jasno.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=RoboSK, je to možné, ale mám z toho nepříjemný pocit. Právě kvůli tomu, že se mnou vůbec nekomunikuje...Crescenzio, zkusím něco napsat. Díky! Stejně si ale myslím, že to nebude mít význam. Když mi psal předtím anglicky a teď nepíše nic. Nezdá se mi to... Měl by alespoň napsat, že nerozumí a je to. Snad je mu jasné, kdo píše, ne? Vorti, je to přesně tak, jak píšeš, jen s tím rozdílem, že ta komunikace probíhala v rámci Ebay. E-mail na něho bohužel nemám. Lze ho nějak zjistit? Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
Dejf!PROTO TI NEODPOVÍDÁ- PROTOŽE TA NABÍDKA UŽ NENÍ AKTIVNÍ. UŽ TY KARTY PRODAL. vůbec nedostává tvoje zprávy. neřeš to a čekej. zbytečně to neřeš, ta karta třeba dneska příde. na reklamaci máš vždycky časVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Počkám do pátku a uvidíme. Je tedy hloupé, že prodávajícího není možné kontaktovat zpětně.Ještě mám otázku: Jakým způsobem by měla být karta doručena? Bude to obyčejnou poštou do schránky nebo přes pošťáka v autě? Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Dejf, určitě doporučeně!!! |
Casio
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Posílá se to jako balíček k vyzvednutí na poště. Do schránky se to rozhodně nehází v obálce.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Vorti, co říkáš na tohle? :)http://cgi.ebay.it/SKY-HD-CINEMA-o-SPORT-o-CALCIO-2-6-MESI-NO-VINCOLI-/220819118106?pt=Schede_abbonamenti_ed_accessori&hash=item3369d8581a |
Casio
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Hlavně ho zbytečně neudávej když nevíš. Musíš počkat aspoň 14 dní !!!!!!!!!!Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Když tedy píšete, že se v podstatě nic neděje poté, co se mnou ten člověk nekomunikuje, protože zprávy nedostává, budu tedy čekat. Kdyby karta nepřišla do konce příštího týdne, tak bych to už ale řešil.Omlouvám se, že jsem obtěžoval a děkuji všem za rady. Ono to člověka nechává v nejistotě, když je zvyklý, že pohledy z dovolené přijdou například za tři až čtyři dny, a po nějakých deseti dnech doma stále nic nemá... Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=čekej do konce týdne. to by nebylo fér kdybys ho teď hlásil na ebay nebo paypal.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
CasioDoprava kartičky je podle odpovídající položky pouze po Itálii.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
Dejfpřesně tak. ta karta není aktivní. co znamená:E´ RICHESTO DOCUMENTO DI IDENTITA´ VALIDO PER COMPLETARE L´ATTIVAZIONE Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=predajcu mozes kludne kontaktovat spatne. Ja to bezne robim. V historii si najdem moje nakupy a tam kliknem na kontaktovat predajcu... |
fajnsmeker
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 128 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 100 | |
![]() |
|
![]() |