![]() |
|
Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Ahoj! Chtěl bych všem, především Vortimu, poděkovat, že mi poradili, jak na pořízení kartičky Sky Italia. Bohužel jsem ale ve výsledku natrefil na uživatele, který má sice téměř 50 pozitivních ohlasů, nicméně já jsem od něho kartu doposud nedostal. Kupoval jsem ji přes italský Ebay, italsky bohužel nerozumím, ale nějak jsem se tím prokousal díky překladači na Googlu. Problém je v tom, že teď nevím, kam napsat, aby se případný problém řešil. Vše je v italštině! Poradí někdo? Kartu jsem objednával 15.7., platba přišla na účet prodávajícího o den později. Je mi divné, že by do teď karta nedorazila. Už to beru jako podvod... :((Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 100 | |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=a jak chceš nakupovat jinak? pojedeš třeba do anglie autobusem? nebo já nevím. v internetových obchodech (třeba i u nás) taky nakupuješ bez toho abys cokoliv vědělVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=i když nakupuješ na dobírku (což v zahraničí nelze). zazvoní kurýr, zaplatíš a doma teprve zjistíš co v tom je :laughing: a jestli to fungujeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Ale tak jasny prave proto rikam ze je to celkove risk nakupovat neco pres net , mne se napr. pred xx lety stalo ze prave tu na ctene parabole.cz v rubrice inzerce od jisteho pana obednal cas programator , Zprvu jsem snim komunikoval normalne pres mail seznam.cz v cestine psal , kdyz dosla zasilka tak jsem zjistil ze je to slovak naky jisty Juraj Curda a to doslova a do pismene a misto cas tam byli v baliku dva pytliky vetrovych bombonu , no aspon jsem je vyuzil v lete kdyz bylo dusno a mne se spatne dychlo tak sem je bral misto antibiotik , no a myslis ze jsem mnel sanci nekde neco zjistit i kdyz tam byla normale adresa na naky kotary na Slovensku proste jsem nalit a mnel smulu .. co uz :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=to je právě ten rozdíl. že ebay a paypal tohle řeší. oni se tě budou zastávat a všemožně se snažit to z něj dostat. má u nich účet, chápeš to. oni znají o něm všechnoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=To je na dlouhé lokty, něco z toho ebaye potom dostat. Možná ano, ale člověk si pěkně dlouho počká..to samé jak aukro..za žádnou aukci nelze dát ruku do ohně, ať má prodávající jakékoliv hodnocení... |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Ale tak jasny , treba vyckat casu jako husa klasu.. jak psali predrecnici , ale v kazdem pripade bych byl pro priste velice obezretny :lookaround: :lookaround: |
satak
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=já nakupuji několik let přes paypal v Číně,Usa a vždy mi přišlo co jsem si objednal,někdy to trvá dýl ale vždy přišlo,na paypalu to můžeš reklamovat,jak ti to nepřijde do 30 dnů,pak to oni řeší a všichni prodejci mají z toho hrůzu,aby jim nezablokovali účet,většinou ti vrátí peníze |
carleone
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=jsem psal, že to bylo naposled co tady píšu o nákupech čehokoliv mimo ČR. já jsem to fakt netušil.ALE: 1. ebay = paypal (je to jedna firma) 2. peněžní transakce nejsou pro příjemce nikdy anonymní. vždycky se dá vysledovat ke komu co přišlo 3. má účet 6 let bez změny. za tu dobu o něm vědí i co měl k obědu Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
carleoneJak ti muzou zablokovat ucet ?? Bud by ti zrusili nick tak si udelas jiny a jedes dal , a nebo ti bloknou IP adresu coz neni taky vubec problem zaregistruju se tam pod jinou IP anonymni a budu tam list a prodavat pod ni dal , nechapu jak to mohou jinak resit :lookaround: :lookaround: |
satak
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=ČTI A DIV SE1. ebay = paypal (je to jedna firma) 2. peněžní transakce nejsou pro příjemce nikdy anonymní. vždycky se dá vysledovat ke komu co přišlo 3. má účet 6 let bez změny. za tu dobu o něm vědí i co měl k obědu Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Na ebay jsem nakoupil neco pres 50x a problem jsem mel 3x. jednou nic neprislo a 2x prislo, ale poskozeny nebo fake z ciny (usb stick). Nikdy nebyl problem dostat z prodavajiciho nebo ebay/paypaly penize zpatky. Takze se nema smysl strachovat o penize, ale spis o to, ze karta nedorazi a cekani na jinou zase zacne od zacatku, coz nastve. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
re:Myslím,že děláš účet bez hostinského.Vorti přeci jasně řekl,že to vidí na konec týdne.Jinak na Ebay jsem koupil celou ES sestavu bez problémů.Co se té Sky IT týče,tak vloni jsme byli v Itálii,ale předplacenky tehdy ještě neměli.Je to tam devět hodin cesty,nevidîm v tom problém-udělat si výlet a dovalit kartu/y.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=TO JE ABSOLUTNÍ NESMYSL. přece nebude nikdo jezdit do Itálie nebo kamkoliv jinam. navíc ty karty se dostávají převážně právě k těm prodejcům. je to nárazová akce, není to prodávaný všude a registrace na italskou adresu je podmínka (+dokumenty)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=Dejf-e, to nebude zamer prodavajiciho, radeji se s nim snaz byt v kontakte. Jinak, Google prekladac dokaze prelozit vety s absolutne jinym vyznamem...Co se tyce ebay. Ja jsem jiz dlouho regitrovany na anglickem ebay.co.uk. Ovsem ono to plati pro cely ebay. Ty vubec nemusis tezce prokopavat italske menu. Jakmile nakoupis, prejdi na ebay.co.uk, nebo .com a uzivatelske menu mas kompletne v anglictine. Co jsi nakoupil, zpravy atd. Pripadnou Italstinu jiz resis pouze komunikaci s prodejcem. Ja si pred koupi uzivatele radeji protuknul v anglictine. Jejich anglictina je s podivem katastrofalni, ale jakz takz jsme se pochopily. Kupoval jsem od jednoho ze sicilie - ctvrek nad ranem a kartu jsem mel v utery tady. Italska posta, doporuceny dopis (POSTA RACOMMENDATA, nebo tak nejak). Dnes jsem se ho ptal, jak je to s rocni kartou, zda ji ma, nebo muze sehnat. Zatim neodpovedel. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
omluvamě to moc mrzí. myslel jsem to dobře, byla to výhodná nabídka. musíte mi věřit, že jsem to netušil. ten prodejce má vysoký hodnocení 100% a na EBAY operuje pod stejným nickem 6 (slovy šest) let. kdyby existoval lepší způsob (kromě známých v Itálii nebo placených share serverů) rozhodně bych ho před nikým netajil !!!!!Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí="Jak ti muzou zablokovat ucet ??"oni neblokuju tvoj bankovy ucet, ale ucet ktory mas u nich (paypal ucet), a na ktorom sa hromadia peniazky, za predpokladu ze si tie peniaze uz nepreviedol z paypal uctu na ten svoj realny respektive dalej... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=ale i kdyby, tak oni vědí kam ty peníze byly převedený. vědí toho o něm celkem dostVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=A ZNOVA: to už tady psal kdysi nevím kdo, že cesta autobusem do anglie je dobrý způsob jak přijít ke Sky UK. no to v žádném případě. to máte úplně stejný jako u nás DIGI. každá karta je na někoho registrovaná. a přeplacený karty taky! to musí někdo na sebe napsat. v Itálii rovněž. pokud tu kartu někdo dostal, tak ta karta rozhodně není anonymní. ta je na někoho aktivovaná, což ani nemusíte vědět. ale je to tak!!!Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondcítím s tebou, chvíli asi do pátku si odpočin,myslím to dobře |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=nevyhrožuj. já za nic nemůžu. akorát jsem měl držet zobák. poučení pro příště. tečkaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
VortiZobák určitě nedrž. Každá informace o možném příjmu toho , co u nás není možné sledovat ( a nebo v otřesné kvalitě) je potřebná. Maximálně příště třeba nedoporučuj konkrétního prodejce a napiš , že je to každého vlastní riziko (i když to si myslím psal) Navíc si myslím že bublina splaskne a karta dorazí tak jako zatím všem co si ji objednali.Chyba bude možná v komunikaci - špatné pochopení překladu... |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=no to já jsem právě vždycky psal. na svojí obhajobu to najdu a přidám to sem.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=ja si myslim, ze bychom meli po vortimond pozadovat nahradu v hodnote 78 EUR, vsak se vsichni jiste shodneme na tom, za vsechno muze primo on a celou tu ebay nam byl cert dluzen |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=13.07.2011, 13:15.06....Jestli je nějakej prodejce solidní nebo nejsolidnější to my nevíme. Ale většina prodejců na ebay objednaný zboží skutečně posílá.... 21.07.2011, 00:16.08 ....doporučuje k nákupu server ebay.it ale v žádném případě neručí za spolehlivost prodejců, kteří tam karty nabízejí. věří že jsou solidní (zvláště pokud mají hodnocení kolem 100%).... 25.07.2011, 20:19.11 ....pochopitelně můžeš se dočkat i nějakýho podvodu. ale to se dá potom řešit. při nákupech na ebay a placení přes PP můžeš i čekat nějakou podporu v takovém případě. celkově je to otázka důvěry jako každý nákupy.... Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - To jsem měl =štěstí=vortimond: vsak sa nerozculuj, nikdo ta z nicoho neobvinuje :8) ... fakt je ten ze taliani su tatari, a vsetko im moc dlho trva... osobne si myslim, ze karta dorazi...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 100 | |
![]() |
|
![]() |