![]() |
|
Premier League HDPLTV (10E)11305V jede jestě nebo už to skončilo,mě už to nejde ,tak nevím jestli jsem neudělal něco s klíčema mám to tu nějak jinak.Dík zaodpovědi nebo rady. |
lukyy
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Premier League HDUž dojelo Rv |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
Není to jednoduché ...Byli jsme zvyklý na:HD kvalitu - 16:9 češtinu + angličtinu obrovský počet zápasů levná cena na Nova sport HD Není jednoduché podobnou nabídku zajistit. Jedno je jasné - levné to už nebude. Práva na Premier League jsou asi nejdražší na trhu. O třídu víš než vše ostatní. Sky Italia nemá angličtinu, Sky.de nevysílá tolik zápasů, Poláci také mají málo zápasů v HD. Srovnatelná nabídka je u Premier League TV HD na 1°W v balíku Canal Digital (bez češtiny). Stejný program je i v tureckém paketu na 7°E. T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
RE: Premier League HDStejný program je i v tureckém paketu na 7°E.-citace ivo2001Ano,ale né na dragon card,ten to jede pouze v SD a cryptowoks, Na to je nutné mít card pro irdeto2.tj. Kebab card,což do dnešního dne jede. z důvodu modrého draka a ochrany HD programů,protože zpočátku otevřel HD TURK,udělal provider změnu,že to jede pouze v irdeto2. Tudíž se musíte zařídit,aby bylo možné Premier ligu koukat!!!Štěstí přeje vždy připraveným!!! :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Premier League HDnejlepe je cucet s origos kartou s tim jejich krapem treba SKY SPORT UK jak to mam treba ja a ses za vodou preji prijemne PL koukani. R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Premier League HDTak to moc za vodou nejseš, protože nemáš možnost sledovat sobotní matche s výkopem v 16:00 našeho času. Proto je na ostrovech tak populární Tring a Nova Hellas. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Premier League HDKvalitní anglickou ligu jsem viděl osobně na letné při utkání sparta - liverpool.... v únoru???Příště ty 4000kč radší někde utratím jinde. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 664 |
![]() |
|
polulinto je fakt v sobotu je to pase. ;P |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Premier League HDBude asi stačiť aj v SD na 39e a 42e. |
lubecc
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 275 |