![]() |
|
Vracení satelitu Digi TVAhoj všem,potřebuju od vás radu,už jsem poslal vypoved na Digi a ted jsem se dozvěděl,že celý komplet budu dle jejich pokynů někam posílat,je to pravda?? |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE:Vracení satelitu Digi TVdostaneš kontakt na nejbližšího dealera a s ním se domluvísaspon u mne to tak probíhalo |
ardno01
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
jansano je to pravda...ked niečo neodovzdaš tak za to zaplatiš...Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Vracení satelitu Digi TVzačíná Premier league - on si to třeba někdo odveze a za dax. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Vracení satelitu Digi TVdigi držím len kvoli premier league.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
n apíšou TIvrátit do BRNA (Troubsko)nebo PRAHA (Stodůlky) ale ve smlouvě nic takového nemáš ,dealeři odmítají s Nimi spolupracovat tak jim napiš že prostě ať si přijedou nebo aŤ Ti dají na poštovné, PŘIJEDOU ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Vracení satelitu Digi TVJó, dealer chtěl za odvoz tří kompletů ze strakonic do Prahy 600 Kč. Takže raději osobně ve skladu Digi TV Praha 5, Stodůlky Bavorská 856, tel. 251 610 096. Prac. doba 8°°-16,30. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Vracení satelitu Digi TVDigi jsem měl také,po zrušení smlouvy jsem dostal kontakt na dealera,kterému jsem volal-číslo bylo nefunkční,zavolal jsem na linku Digi a tam mě řekla,že někoho pro jejich zařízení pošlou.Trvalo to celkem 2 roky než se ozval dealer,že si jede pro satelit+kartu+parabolu.Parabolu jsem již neměl-zateploval se náš dům a parabola to odnesla,dealer chtěl zaplatit za parabolu nějakých cca 560 kč,odmítnul jsem,protože jsem já chtěl skladný za 2 roky,jen korunu za den-nakonec pak nechtěl parabolu a ani jejich scart.Vzal jen sat+kartu a DO,bez krabice.Potvrdil mě doklad o vrácení všech věcí a odjel.Pokud někdo máte jejich satelit déle doma po zrušení smlouvy-nevyhazujte jej-ozvou se!Bratr satelit někomu daroval a musel jim platit-také po 2 letech skladování-rušil smlouvu zároveň jako já. |
bobo99
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Vracení satelitu Digi TVTiež je výhodnejšie demontáž paraboly a pokiaľ vyžadujú aj vrátenie konzoly spraviť svojpomocne. Technik vystaví rád účtenku, keď to bude musieť robiť on...DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Vracení satelitu Digi TVPřed půl rokem soused rušil Digi tv od zrušení papírově přijel do měsíce mechanik nechtěl nic platit , že je jen svoz . Anténa atd. složená a vše bylo připraveno na odvoz s podpisem 10 min. . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Vracení satelitu Digi TVtak ted akorat jsem k 31.10. zrusil Digi Tv a chci po nich aby si to odvezli. no respektive nejderive jsem zkousel kontaktovat technika. technik chtel za demontaz a odvoz 1200-1300. volal jsem na digi tv a dali mi kontakt na druheho technika. ten chtel 800,-. no nakonec jsem si to za 15min zdemontoval sam. a ted po Digi CZ chci, aby si to prijeli vyzvednout. volam na digi cz a dle operatorky to bude stat 200 z 500 (spis 500). kdyz jsem se zeptal, kde to v obchodnich podminakch je, ze mam platit za odvoz, tak me odkazala na to at si napisu dopis na digi z. tak jsem zvedavej jak to dopadne. rekl bych, z delaj maximum jak zneprijemit odchod. |
Karlosi
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Vracení satelitu Digi TVTo si piš, že dělají. Vždy dělali a dělat budou. Měl sem s tím kdysi dávno podobné trable. Nakonec jsem si to pro jistotu odvezl sám. Naštěstí to mám do Ostravy kousek(cca 30km) a navíc tam jezdívám i služebně. Po odevzdání nezapomenout si nechat potvrdit papír o vrácení. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Vracení satelitu Digi TVsocializmus, ked "vsetko" bolo zadarmo uz skoncil |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Vracení satelitu Digi TVjiste a nastal "divoky kapitalismus" bez jakychkoli prav. digi tv jsem podepsal za urcitych podminek. mezitim teda obhodni podminky parkrat zmenili (mimochodem k vyrozumeni staci, ze je povesi na web a pokud se clovek vuci nim neohradi, tusim ze do mesice, tak se berou za platne) i tak se zde o zpoplatneni odvozu nepise. ja se nekam tahnout s parabolou nehodlam a travit tim nekolik hodim. a ze bych to poslal postou, tak to jim neverim. ja behem smluvniho vztahu plnil sve povinosti. takze cekam, ze se budou chovat stejne. |
Karlosi
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |