![]() |
|
Nákupy na ebay1.Hodně převážně asijských obchodníků ma vymyšlené pozitivni hodnoceni - znalý to umi vysledovat2.zadnou platbu nemá obchodnik druhy den na účtu, např. od PayPal ma příslib, že peníze obdrží, ten je zablokuje na učtu kupujícího přes kartu. Pouze WesternUnion muže vybrat za pár hodin. 3. Karty se bohužel mohou objevit i ve schránce. 4. Pokud mám pochybnost o prodávajícím, ihned kontaktuji mediatora PayPal, někteří obchodníci mají Čechy za zaostalé a hloupé opice 5. Pokud platím přes PayPal, mám k dispozici emailovou adresu prodávajícího, která je platná. 6. Znám sat.angl.obchodníky, kteří podvedli mnoho lidí naráz,vybrali peníze, zrušili nick a založili nový. atd.atd. Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
RE: Nákupy na ebay1. prozraď nám jak vysledovat2. blokace = platba. né technicky, ale fakticky 3. všechno je možný. píše se na fórech, že někomu firma PPL nechala balík na chodníku před barákem, když byl v práci a odjela 4. až na ty zaostalý a hloupý opice proč ne 5. kontakt je i na ebay. nevím proč někdo pořád shání něčí email 6. je to možný Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Nákupy na ebaykonečne niečo rozumné..pred sexom si navzájom pomáhate vo vyzliekaní, po sexe sa obliekate sami... z toho vyplýva múdrosť : Nečakaj pomoc od niekoho, kto s tebou vyjebal.. Podobne to môže byť aj na ebay . Na niektorých sa lepí smola, alebo zákon schválnosti.Po 20 tich nákupoch na ebay a zatiaľ všetko ok.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Nákupy na ebayProto vše řeším,osobními kontakty,i možnou cestou do zahraničí,nemám problémy,získávám přátelé,kteří nakonec pomohou i v jiných záležitostech/to je nejlepší řešení/.Když jsem ve Švýcarech ihned všechny možné dodavatelé těchto sat.komponentů kontaktuji,a divili by jste se,že je to o něčem jiném,než zde v ČR. :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Janikty tady prostě prezentuješ ty zahraniční mezinárodní servery jako je ebay nebo paypal jako prostředek vymyšlený k okrádání zákazníků (zvláště z východních zemí). s tím rozhodně nebude nikdo souhlasit. možná tady na fóru jo, ale jinde neVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Nákupy na ebay1. na eBay taky nakupuju - před lety jsem si koupil i motorku na 2200 eur - samozřejmě platba hotově a vlastní dovoz2. nakupuju i v HK, China, Austrálie apod. - platím přes PayPal a zatím vše proběhlo v pořádku 3. před pár minutami jsem třeba přišel o 58 USD, třeba taky ne - to se uvidí tak do měsíce 4. komu se to nelíbí tak musí nakupovat třeba v Jednotě... |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
decmenR^ :laughing: :laughing: Tak to jen né!!!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Nákupy na ebayneexistuje bezpečnější platba hotově než přes paypal. a co se týče ebay to je stejný jako kterákoliv jiná internetová prodejna. v podstatě bez zárukyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@heryNo tak teda v tom našem žlutočerveným... :laughing: ,už su tam zase zpátky R^ , a už Ti jede Gr ? |
decmen
![]() |
|
RE: Nákupy na ebaytady je furt někdo chytrej jak rádio jerevan. ale prostě nic není bez rizika. já osobně si to uvědomuju. nedošlo mi něco jinýho.a) neuvědomuje si to každej b) ty zahraniční nákupy vyžadujou jednu důležitou věc a to je komunikace. což může být problém. pro mě ne, ale pro někoho určitě Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
decmenZatím čekám!!!! :8)Vše vypadlo Rv Píší,že bude za chvíli nový práce aktivní.Včera jsem mluvil s Tvým bráchou je na dovolené v zahraničí,docela jsme si pokecali.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@heryJj,vím,volal mi.Taky mám tmu Rv ,no snad ne na dlouho,za chvíli je zase tenis...a bacha - ma víkend je kozel pet 1,5l za 14,90 !!! :laughing: :laughing: :laughing: |
decmen
![]() |
|
RE: Nákupy na ebayi na ebay je spousta bilych konu !!! hodnoceni si pisi sami pod jinymi registracemi, osobne bych si ebay nekoupil nic. cest vyjimkam a hlavne vedi ze k nam je to celkem daleko a recmi vetsina ceskeho naroda nevladne |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Nákupy na ebayty by sis tam nikdy nic nekoupil, ale situace je taková, že ženský na serveru doktorka.cz :laughing: tam nakupujou běžně a jsou spokojenýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
rj45souhlas :8) R^ preferuji pouze osobní jednání buď přímo aktuelně,nebo přes telefonické jednání,přímo s konkrétní osobou s kterou navážeš dobré vztahy,čímž získáš další dobré kontakty!!!Dělám to tak od té doby,co jezdím na byt do Švýcarska a vše OK šlape!!!Nejsou problémy něco sehnat,co třeba není hned k dispozici!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Nákupy na ebayto nikam nevede. já jsem to myslel dobře, stala se někde chyba. já nevím kde. nikdo z těch lidí mi to taky nenapsal. vy v tom máte hned jasno. že nějakej prašivej ital ukradnul dvěma lidem 80 EUR a teď si užívá někde na Floridě fajn počasíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
VORTIMONDJinak na jedné TV LCD GOLDSTAR TV pěkná muzika /kod Betacrypt/ :8) R^Na druhé TV LCD bez zvuku/staženo/ v HD //PLZEŇ v Norsku/fotbal/ tak o co jde!!!To chce klid a jenom se usmívat!! :))) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryna tvoje rady je tady každej zvědavej asi jako na ty moje :laughing: nejseš potřeba. stačí si předplatit nějakej ten pay server z ruska a máš po problémech. tak já bych navrhoval nechat ebay ebayem a prostě pokročit o kus dálVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Přesnětak,ať si každý poradí sám,dostal tady už mnoho informací i od Tebe!!!! :8)čau koukám fotbal!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Nákupy na ebaychce to klid prostě. je zbytečný se hádat. život je o zkušenostech, né o přehrabování se v tom co bylo včeraVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
re: Nákupy na EbayNo , nesuhlásim s niektorými nazormi, ale je to každého osobná vec, ja môžem dodať len toľko, že:1. platba cez PayPal je jedna s najbezpečnejších na svete, používam ju už vyše 5 rokov a zatiaľ všetko OK... 2. nakupujem pravidelne aspoň min. 1x cez ebay, či už poľský ale väčšinou cez, eba.co.uk a nakupujem od obchodníkov z Číny, Austrálie, Anglicka, Nemecka a Rakúska, čím ďalej na východ tým dlhšia čakacia lehota na tovar/môže byť až niekedy okolo 30 dní/, ale vždy všetko dorazilo v poriadku podla znázorneného a popísaneho výrobku na ebay. 3. mal som prípad, že som nebol spokojný s tovarom, vratil som ho samozrejme na vlastne náklady poštou/prik. do Anglicka okolo 6.-Eur/ a dostal som peniaze naspäť na účet PayPal, kde som si ich buď ponechal pre ďalší nákup, alebo som si ich previedol naspäť do svojej banky. 4. cez Ebay nakúpim so zľavou oproti naším eshopom, alebo iným obchodom skoro o 25%-35%, čiže aj keď zaplatim náklady na dopravu za tovar, aj tak mám zisk na tovare skoro cez 20%... Proste ja som veľmi spokojný a čakám... možno sa dočkám takého obchodu aj na Slovensku alebo v Čechách. Prajem pekný večer :))) R^ |
poldo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Nákupy na ebay"1. platba cez PayPal je jedna s najbezpečnejších na svete"s nazorom nesuhlasim, osobne na paypal ucte mam 0EUR/0USD a bankovy ucet na ktory je vedeny paypal ucet (Verified) tak na nom mam cca 5EUR s tym ze nemozem ist na dom ucte do (-), peniaze prevadzam na paypal verified ucet len vtedy ak chcem nieco realizovat a len v danej hodnote, v ziadnom pripade neodporucam ako paypal verified ucet mat konto na ktorom sa vam hromadia korunky, napriklad z vyplat atd... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
to allpořád mi nikdo z těch "okradených" nevysvětlil tohle:--- "Vzhledem k tomu, že to byla moje první platba, nechtěně jsem kliknul na jednu položku dvakrát, takže se mi pak okamžitě ozval v angličtině, jestli to byla laskavost nebo chyba, tak jsem se mu omluvil..." --- co to má znamenat? vy tomu někdo rozumíte? dvakrát jsem se na to ptal. vysvětlení žádný Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Nákupy na ebayna ebay se totiž nedá nic zaplatit blbě. tam se dá jedině zaplatit a nebo posílat někomu peníze MIMO EBay. to si myslím já. a to bych nikdy nikomu neradilVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Nákupy na ebaynechte ebay ebaeym, stejne to nikam nevede, kdo chce koupi a kdo ne nekoupi, stezovat si muzete potom ve varine na lamparni |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
DEJF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SLYŠÍŠ MĚ ????? VYLEZ !!! dokážete si někdo představit, že uděláte nějakou chybu, pošlete peníze bůhví komu a pak napíšete že vás okrad někdo úplně jinej? já neCO ZNAMENÁ TOHLE "Vzhledem k tomu, že to byla moje první platba, nechtěně jsem kliknul na jednu položku dvakrát, takže se mi pak okamžitě ozval v angličtině, jestli to byla laskavost nebo chyba, tak jsem se mu omluvil..." Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
![]() |