Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nákupy na ebay

1.Hodně převážně asijských obchodníků ma vymyšlené pozitivni hodnoceni - znalý to umi vysledovat
2.zadnou platbu nemá obchodnik druhy den na účtu, např. od PayPal ma příslib, že peníze obdrží, ten je zablokuje na učtu kupujícího přes kartu. Pouze WesternUnion muže vybrat za pár hodin.
3. Karty se bohužel mohou objevit i ve schránce.
4. Pokud mám pochybnost o prodávajícím, ihned kontaktuji mediatora PayPal, někteří obchodníci mají Čechy za zaostalé a hloupé opice
5. Pokud platím přes PayPal, mám k dispozici emailovou adresu prodávajícího, která je platná.
6. Znám sat.angl.obchodníky, kteří podvedli mnoho lidí naráz,vybrali peníze, zrušili nick a založili
nový.
atd.atd.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nákupy na ebay

abyste tomu rozuměli (né každý někdy na ebay nakupoval). ebay je internetová aukce kde se draží všechno od zubních kartáčků až po zboží v hodnotě nevím kolik, ale je to hodně. a jako taková má svoje přísný pravidla. tam nemůžete něco zaplatit chybně nebo koupit chybně. to nejde. tam můžete buď něco koupit a nebo nekoupit. zaplatit nebo nezaplatit.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

RE:vorti

Nezlob se tak brzo ráno,dej si pivko a řekni si:za dobrotu na žebrotu.Já už jedno polk.Teď je mi líp.

rezek
Registrace: 1/2010

protože to naštve, když z tebe někdo dělá blbce. jestli udělal nějakou chybu při tom nákupu, tak to vůbec neplatil na ebay

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

mas alespon ponauceni pro priste vortimonde

rj45
Registrace: 6/2007

aukce funguje velice jednoduše:
koupíš - nekoupíš
zaplatíš - nezaplatíš
tam není prostor pro žádný chyby

vortimond

Nákupy na ebay

Ale tak pochopitelne z vetsi casti to jsou vse podvody ,psalo se to tu uze vcera nevim jak nekdo muze byt tak detinsky a naivni a myslet si ze nekoho odradi nake zruseni uctu atd. to dokazu obejit i ja a jsem vpodstate hlupak , dneska hekri se nalomi bezproblemu na velice dobre zabezpecene servery a natos takovadle hloupost .Tady jeden známi kdyz mu reknu tak si sedne ted k pc a za 5 minut se dostane do jakehokoli uctu Emailu , dokaze vlist na nicky cist septy na chatech atd, todle je upl¨na blbost :lookaround: :lookaround:

satak

mě zajímá proč nám Dejf píše, že udělal při placení chybu? jakou chybu? na ebay není ani žádná volba, abys poslal někomu peníze. tam se platí jedině za zboží. tam nemůžeš nikomu poslat pětikilo. to prostě nejde

vortimond

Musím súhlasiť s Vortim, ja osobne mám zatiaľ dobré skúsenosti, nakúpil som cez ebay.de už 6 cievkových mgf., nejaké pásky atď. a všetko platil paypal-om a zatiaľ sa ma nikto nesnažil oklamať... :))

jupol
Registrace: 11/2009

tam prostě podle zobrazených možností:
a) buď přihazuješ cenový nabídky a když seš na konci aukce první v pořadí, tak je zboží tvoje a zaplatíš
b) je tam volba Ihned koupit (Buy it Now - Compralo subito) a na to když klikneš a zaplatíš, tak je zboží v každém případě tvoje a aukce končí

-všechno se to odehrává od začátku až do konce na serveru ebay. vysvětlete mi, kde je tam prostor pro nějakou chybu, aby se někdo divil co se mu to objevilo na účtu? protože platí se vždycky za zboží. ani se nikam nezadává cena.

vortimond

Nákupy na ebay

To je vsechno tesky todle dneska , jak tu psal posledne ten manik ze by na nic necekal skocil do auta a jel pro kartu do Italie , prej to je kousek ,no to mne vomej kdyz spocitam dneska benzin jen za ten bych mnel dve ty karty , a pak nekde tamhle v horoucich peklech te chytnou policajti videj ses cizinec cech neco si vymyslej jako se to stalo znamemu daj ti tajde 1000 euro pokutu a ty vis prd , kdyz nezaplatis tak te nepustej , pro borce musela jet stara do nemecka s taxikem jinak by ho tam zavreli je to vsechno tesky , a nakonec zjistis ze te karta prisla na 50 tacu :lookaround:

satak

proto nakupujte ty karty na ebay. ale poučení pro příště:
není to pro každýho. chce to aspoň google překladač + inteligenční schopnosti průměrný opice

vortimond

kdyby se mě aspoň zeptal když něco neví! udělá kravinu a pak tady vykládá jak ho někdo okrad. mně kdyby zničehonic přišly peníze na účet, tak si je taky nechám :laughing: proč bych je někomu vracel. za to se platí

vortimond

Nákupy na ebay

No a na kolik na rok vubec ta karta vyjde ?? jde na to komplet sky italie ??

satak

doslova ziram na ty bludy o eBayi tady, rceni typu "jsou to vsechno podvody" ... masakr, vazne :-)

fyi: muj prvni nakup na eBay byl v dobach kdy PayPal teprve zacinal pod hlavickou eBay a z CR se zaplatit skrz nej nedalo, ale byly alternativni zpusoby, drazi, ale byly tusim ze rok 2003 a vite jak to dopadlo ? uzasne, jediny zadrhel byl v instituci s nazvem Ceska posta, doruceny balik nesmyslne mesic zadrzovala bez ohlaseni doruceni, ulet jak (nevhodné slovo) .. kdybych na postu nesel pro jinou zasilku o tehle bych se snad nedozvedel vubec

presne jak je tu receno, neni to pro kazdeho, jazykova vybavenost nutna, alespon minimalne, reseni naslednych potizi je pak hracka ... nedavno sem jednu takovou resil (v podstate po letech prvni reklamace), pohrozil sem, ze pokud zbozi nedostanu ci zpatky penize, budu u PP usilovat o uzavreni PP brany na obchodnikove strance ... druhy den byl refund (vracene penize) na ucte ... vsechno jde pratele, jen je potreba nic apriori nezatratit, to k nicemu nevede

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

komplet máš taky, ale to je drahý. výhodný jsou akorát ty nabídky 2 + 1. dva balíčky ze základu + 1 prémium balíček. to znamená například Dokumenty - Seriály - Sport

vortimond

xilt

k tomu není co dodat. prostě je to tak. já jsem udělal chybu, že jsem si naivně myslel, že se s tou italštinou na EBAY.IT bude někdo zaobírat. místo toho posílají někam peníze přímo a snad ani nevědí přesně kam. to ještě k tomu

vortimond

vortimonde: muzes bejt uplne v klidu, nabidnuta pomocna ruka je daleko vic nez cokoliv jinyho, zbytek musi uz kazdej trosku sam a kazda chyba je k necemu dobra, ale to vis sam ;-)ja verim ze to Dejf ve finale dotahne do konce a bude spokojenej

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt

on umí dobře anglicky. nechápu. měl si nejdřív na zkoušku koupit v anglii ponožky, když to byl jeho první nákup

vortimond

Já teda jsem postupoval podle návodu od vortimonda a po 9 dnech karta dorazila,silně pochybuji o tom že krám s pevnou adresou někde v Itálii tě bude volevovat když si tam na něj můžeš zajet dělat bouřku

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

panove jeste jeden malej navod, kdyz uz neumim nejakej ten jazyk a chci na nemeckym, italsky ci jakymkoliv eBayi nakupovat, staci hledat na genericky strance ebay.com a hledat produkt treba "sky italy prepaid" a vysledky nejdete v jazyku v jakym hledate, sice omezena nabidka, ale urcite pomuze ...

xilt

jistě, ale jak píšeš. na ebay it je nejlepší výběr a nejlepší ceny. já bych si od toho gianluca klidně kartu koupil. třeba dneska. věřím, že když se to udělá správně tak nemůže dojít k žádnýmu nedorozumění. on nikam nezdrhnul :laughing: pořád tam je. už šest let. a kromě něj spousta dalších

vortimond

ja bych si to poridil snad taky, ale mam uz dostatecnej pristup obsahu, kterej vyzaduju :-) SKY IT uz od dob STREAMu a TELEPIU navic naprosto splnuje moje osobni pozadavky na to jak ma vypada plnohodnotna DVB-S sluzba, originalni i lokalni audio stopa a k tomu titulky stejnyho razeni, obrazova kvalita na urovni vcetne obsahu, pestrost nabidky, no proste parada

xilt

Nebolo by lepsie,keby to niekto robil aj pre inych??? samozrejme za nejaky ten poplatok.Niekto ,kto ma s tym skusenosti,napr vortim..iba moj nazor

dreambox 800 hd

lubo540

@lubo540: napad chapu, ale uprimne, sel bys do toho ? ja ani za zlatyho vepre :-) desne nevdecna zalezitost .. nakonec se vzdycky pomoc druhym obrati proti tobe

xilt

jo a právě po těch zkušenostech. ať se buď někdo zeptá a nebo si to koupí na securitech.cz za 27.000,- Kč většina diskuze se točí kolem blbostí a nikdo se nezeptá na co si dát pozor při výběru a objednání. absolutně nikdo. nikdy

vortimond
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra