![]() |
|
Nezdařená aktivace MTV UnlimitedDobrý den, druhý den zkouším bezúspěšně aktivovat kartu MTV Unlimited. Přístroj Technisat HD S2X PLUS s integrovanou čtečkou Conax. Registraci jsem provedl přesně podle návodu na www.techniradio.de (zadal jsem číslo kuponu a smartkarty, opakovaně). Doporučují nejprve naladit rádio Star*Sat Hit-Express na 12,670 GHz, pol. V, SR 22000 - tento kmitočet je bez signálu, rádio jsem naladil na jiné pozici. Tak nevím, kde dělám chybu. Můžete mi prosím poradit, mockrát díky. |
Wenca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
ziadne radioto su uz 100 rokov stare a neaktualne info o aktivaciidaj to normalne na MTV z paketu 11739V 27500 3/4 trocha to moze trvat ale pojde to! ;-) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Nezdařená aktivace MTV UnlimitedNechci hned volat na německou infolinku, ale 2 dny se mi už zdají docela dlouho. Ale budu trpělivý :)))Mám to nechat na některém z MTV programů nebo se mi to zaktivuje automaticky, ikdyž se dívám na jiné programy? Každopádně díky za info! |
Wenca
![]() |
|
bozeako ti pridu zapisy z MTV ked budes kukat Novu?!?Vsak uvazuj!! Mozes dat aj na VH1 -/- Classic |
krikri
![]() |
|
linkja som to bral tusim odtialto cez ebay asi rok dozadu uz si nepamatam, mal by tam byt niekde aj postup ale nemam cas to hladat, najdi siwww.sattechnik.eu/epages/62667684.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/62667684/Categories/1 |
krikri
![]() |
|
RE: Nezdařená aktivace MTV Unlimitedregistroval jsem zhruba před měsícem vše mi najelo do 1hodiny v přijímači Showbox bez problemu musí ti to napsat že ti to vzalo tu aktivaci mne se to podařilo na podruhý na poprve to dělalo že tu kartu nezná ale pak mi to vypsalo že vše proběhlo v pořádku a že mam počkat par minutAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Nezdařená aktivace MTV UnlimitedOK beru na vědomí :))Každopádně díky všem za reakce |
Wenca
![]() |
|
![]() |