![]() |
|
Homecast 3200 IRPozná niekto tento nový Homecast ??Oplatí sa kupit pre Sky Link ?? |
EMP
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
Mám doma3200 CIIR, ak chceš kľudne ti ho predám :-) (nahráva zakódovane a to mi nevyhovuje). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Homecast 3200 IRTo zakódované nahrávanie aj mňa štve.Inak obraz je vynikajúci, ale to je asi jediné plus, lebo horšie je, že zrejme sú tam ešte stále bugy v softwari (a to som pred pár dňami stiahol najnovší) - semtam z ničoho nič zamrzne, vymazané kanály sa znovu objavia, teraz sa mi zrazu objavili duplicitné kanály, ktoré keď vymažem, vymažú sa aj tie prvotné... atď. Dnes som chcel nahodiť nový satelit, ktorý nie je v zozname a zistil som, že sa to zrejme nedá (?!), neprišiel som na to, ani v návode nič také nie je uvedené - dá sa len vybrať z tých, ktoré sú v databáze prijímača. |
jah
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
EMPjak vidíš na to na co se dotazuješ moc chvály není,prostuduj si Optibox Zebra |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Homecast 3200 IRJá mam dva jsem s nimi spokojen, je nutné si zvyknout na nějaká omezení - aktualizace softu jen přes OTA.Za 7 měsíců co je mam, se mi každý kousl jen jednou, a to většinou mojí vinou, chtěl jsem po nich moc při testování. Za ty prachy je to dobrý přístroj, jsou i horší a drašší. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
zdrk15určitě vlastníš Homecasta 3200 IR tady toho na co se tazetel dotazuje? |
Ufones
![]() |
|
RE: Homecast 3200 IR3200 IR nemá display a CI slot! Topí jako ďas!A na trhu je cca 1 měsíc!!!Lepší je 3200 CIIR, má CI slot, má display, je vlažný a odzkoušený cca 6 měsíců ! :8) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1ano toto je prakticky využitelný postřeh,díky za něj |
Ufones
![]() |
|
No takako vidím ten IR je už úplná (nevhodné slovo) a to ja som nespokojný s CIIR (mám cca 2 mes.) a rááád by som sa ho zbavil, prečo?Tak spomeniem najprv výhody. + pekný obraz (tv je plazma) + rýchle prepínanie programov u SD (u HD trošičku trvá, ale nieje ich tak veľa) - ako som vravel nahrá zakódovane - 2x vymazané programy sa stále objavujú, nepomáha ani továrenské. Občas zblbne zvuk (pri prepínaní programov) znie ako veľmi špatná "mp trojka" stači prepnúť inde a nazad a ide to (ale otravuje to, ja som náročný). - tieto problémy nerieši ani soft (už mi 2x nabehol nový a je to to isté). Inak problémy zo zamŕzaním nejak neevidujem, možno 1x do mesiaca. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Homecast 3200 IRto Rasto1978 napsal- 2x vymazané programy sa stále objavujú, nepomáha ani továrenské.Samozřejmě,že nepomůže,protože je to nová vlastnost nově certifikovaných přístrojů SKYLINK Ready. Samy si dohrávají nové stanice a řadí je nakonec seznamu. Cokoliv tedy smažete,tak se to opět samo doladí!Pro puntičkáře mínus, pro neznalé ladění asi plus. No uvidí se, jak se to osvědčí! Problém spíš vidím v OTA,kde půlhodinu zákazníci nevydrží a vypnout stroj,který se pak kvůli tomu zbortí a je na něm prd! :crying: To má dělat servisák a ne neznaboh :-/ Jinak tento stroj je v pohodě :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
![]() |