![]() |
|
Sky Italia - ještě jednou to risknuAhoj, své trable se Sky Italia - eBay - už jsem zde popisoval. Neměl jsem nervy čekat na to, zdali se Ital vyjádří, nebo ne, takže jsem ho zkrátka nahlásil na PayPal jako podvodníka. Nekomunikuje, na zprávy nereaguje, takže si myslím, že nešlo o ukvapené rozhodnutí. Teď budu muset možná až měsíc počkat, zdali mi peníze z PayPal vrátí.O to teď ale nejde. Jsem ochoten ještě jednou (naposledy) nákup přes eBay risknout. Proto bych chtěl poprosit někoho, kdo je v tomto zběhlý, zdali by mi nemohl poradit. Zkrátka už se po druhé nechci spálit a dva tisíce nejsou zrovna malá částka. Nemáte někdo například ověřeného prodejce? Prozatím mám zájem o Sky Italia na půl roku, tedy většinou jak jsou nabídky Sky Prepagato 6 mesi. Díky všem! Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknukamo ty si proste vole,nehnevaj sa ale naco kupujes nieco co nemas overene,radsej si kup STB z LANkom a najdi si server na tvoju Sky Italia a jedes free abo za par facek,boh zehnaj sharingu R^ :)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknudobře že seš tady. prosím tě můžeš mi vysvětlit tohle. mě fakt zajímá jak je možný na ebay někomu poslat peníze aby nevěděl o co jde. tam se platí přece vždycky za zboží nebo ne?"Vzhledem k tomu, že to byla moje první platba, nechtěně jsem kliknul na jednu položku dvakrát, takže se mi pak okamžitě ozval v angličtině, jestli to byla laskavost nebo chyba, tak jsem se mu omluvil..." Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuVorti, tebe jsem zrovna hledal. :-) Tohle už jsem nechtěl řešit, ale, že si to ty... Povedlo se mě zkrátka provést objednávku, ale ještě jsem neměl zaplaceno. Myslím, že víc na to asi není třeba vysvětlovat. Ebay ukázal, že objednávka je udělaná, ale ještě není zaplacená. To je celé. :-) Takže zaplaceno nebylo, jen bylo objednáno a on to pak zrušil. Do té doby komunikoval, jenže poté už se mi neozval. Nedokážu si to vysvětlit, ale řešit už to zkrátka nebudu. Pro mě je to podvodník a tečka. Dostal dostatek šancí, aby vysvětlil, proč se nic neděje. Nereagoval ani jednou.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuto je nějaký divný, čéče. protože proč by se tě v takovém případě ptal jestli to byla pozornost? nebo laskavost.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuNevím, ale už to nechci řešit. Kontaktoval jsem ho i přes soukromý e-mail, a dokonce v italštině. Opět nereagoval! Tohle už je pro mě uzavřena kapitola.Jestli tě můžu poprosit, podívej se mi na tohle: http://goo.gl/o0rbo. Byl bych ti velice vděčný. Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
Sky Italia - ještě jednou to risknuJo ze bys mu z lásky z laskavostia pozornosti zaplatil dve karty misto jedna .. no tos sis to moch vzit porad hned legalne a vyslo by te to jeste levnejc , jo hold v Itálii se dobre nakupuje :lookaround: :lookaround: :))) |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknutady si jeden expert co neumi precist ani manual zjevne mysli, ze se kuli nemu vsichni postavej na hlavu. no hlavne ze ten clovek nereaguje protoze je to podvod. to je rozumny vysvetleni , hodny poledniku vzniku.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuSataku, tohle je ale jiný prodejce! Proto prosím Vortiho, aby se mi na tu objednávku podíval. Ale je to už bohužel trošku přiraženy. 110 euro, i když s dopravou, není zrovna málo...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
satakjenomže tohle JE legálně ty pakoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuBublajsi, já se ale toho člověka snažil kontaktovat všemi možnými způsoby. Pokud nereaguje, co mám dělat jiného? Jak se mám bránit?Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuA za kolik bys to asi tak chtěl?? za 10 ojro i s dopravou ??? Bože, bože... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuVorti, klid, emoce nejsou třeba. Raději se mi v klidu podívej na ten odkaz, co jsem ti odkázal přes goo.gl.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuTo ne, ale ideální to bylo do těch dvou tisíc. Mě to nevadí... Já to klidně zaplatím. Jen aby už to proboha přišlo a já mohl mladýmu pustit pěknej výběr pohádek a sobě nějaký filmy. HBO HD ve Skylinku už není úplně to pravé ořechové. ;-)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
Sky Italia - ještě jednou to risknuNo jo tak to vis kdyz ti tu kaertu dovezou az z Italie do loznice tak to neco stoji dneska je benzin a nafta drahej , teds chlapa udal karta zejtra dorazi a jeste za to zrusej nick tobe a ucet :lookaround: :lookaround: |
satak
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuSatak, ta karta nedorazí. Navíc minule, když jsem založil vlákno, se tu kdosi ozval, že má se stejným uživatelem tutéž zkušenost. Nemyslím, že by to byla náhoda...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuhttp://zkracovatko.cz/3KtyARten isty predajca ale na ebay deutchland :8) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuobjednávali jste to ale nějak divně. to taky není náhoda. teď je prý někde na dovolený a kartu vám pošle začátkem srpna až bude zase nějakou mítVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Sky Italia - ještě jednou to risknuPokud jsem to tu dobre cetl tak na to ma 30 dni , vpodstate neco jako reklamace , a ty jsi to tusim objednal 16 nebo presne nevim to je jedno takze tak trochu nechapu proc tech 30 dni nepockas |
satak
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuAlfi, díky, ale špatné složení balíčku. Já na sport nejsem, mám raději filmy a pro mladýho nějakej ten dětskej balíček, ať si pěkně cvičí jazyky. Pro mě tedy byl ideální balíček Zábava - Děti - Filmy.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuVorti, a to jsi zjistil kde?Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuto psal tady na fóru nickname drhansVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuKdyž vidím ty trable, tak mě ani svědomí netíží při share za 7$. A obloha je otevřená......Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuhttps://www.parabola.cz/forum/reply-475060/celkově si myslím, že další zmínky o platformě sky italia jsou v neprospěch všech. označil bych to jako nevhodný slovo a všechny témata by se měly mazat. jsou z toho akorát mrzutosti, hádky a nenávist Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuVorti, to je tedy pěkný. A proč vůbec nedal vědět? Jak to zjistil? Má to uvedené někde na profilu? A proč nabízí zboží, které nemá na skladě? To je opravdu solidní obchodník...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknujo hochu, ty ses expert ze ti neni rovno. na dovoleny by mi nejaky tululum z horni dolni, s par eckama zisku ,bylo az uplne tam. z druhe strany to ovsem vypada na odhaleni stoleti. ital podvadi na ebay s abonentskejma kartickama ! nechces si dat prasky na spani ? aspon tejden ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |