![]() |
|
Sky Italia - ještě jednou to risknuAhoj, své trable se Sky Italia - eBay - už jsem zde popisoval. Neměl jsem nervy čekat na to, zdali se Ital vyjádří, nebo ne, takže jsem ho zkrátka nahlásil na PayPal jako podvodníka. Nekomunikuje, na zprávy nereaguje, takže si myslím, že nešlo o ukvapené rozhodnutí. Teď budu muset možná až měsíc počkat, zdali mi peníze z PayPal vrátí.O to teď ale nejde. Jsem ochoten ještě jednou (naposledy) nákup přes eBay risknout. Proto bych chtěl poprosit někoho, kdo je v tomto zběhlý, zdali by mi nemohl poradit. Zkrátka už se po druhé nechci spálit a dva tisíce nejsou zrovna malá částka. Nemáte někdo například ověřeného prodejce? Prozatím mám zájem o Sky Italia na půl roku, tedy většinou jak jsou nabídky Sky Prepagato 6 mesi. Díky všem! Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuto bych musel vědět jakým způsobem jsi to objednával. moc ti nevěřím že to proběhlo tak jak je běžný. pak se nemůžeš divitVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuVorti, ta platba proběhla naprosto běžně, takže to, že mi někdo píše, že jsem expert na nakupování online, neberu jako relevantní.Ten člověk se ale tedy vážně zachoval jako vyžírka. Jinak to napsat nelze. Vezme si peníze, a pak z něj vyleze, že nemá peníze? Tak je to pro mě podvodník. Buď ty karty tedy má mít, nebo ne, ale ne dělat, že je jakoby má, a pak je nepošle a odjede si kamsi na "Hawai"... Tohle je opravdu nesolidní jednání, i když jsem mu za to dal jen těch pár euro. Objednávka proběhla standardně, pak platba přes PayPal a bylo hotovo. Vůbec jsem nedostal informaci o tom, že ty karty nemá... Tohle je nesolidní jednání. Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuMísto nemá peníze jsem chtěl napsat, že nemá karty. Omlouvám se.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuon tam ale vůbec nepsal, že má víc než jednu :laughing:http://cgi.ebay.it/OFFERTA-SKY-HD-6-MESI-PREPAGATO-/200632353754?pt=Schede_abbonamenti_ed_accessori&hash=item2eb69ec3da Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Sky Italia - ještě jednou to risknuTak ses ho mnel voptat kam jede na dovolenou , treba misto Hawaie by ti rek ze jede sem do cech a moch ti ji porad hned sebou privyst :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuVorti, on měl otevřených několik aukcí. Nebyla to jen tahle jedna. Každopádně je to teda fakt super jednání. Takže si kartičku pošle třeba někdy za měsíc, a pak řekne, promiň, dříve jsem neměl karty na skladě? Opravdu jednání hodné solidního obchodníka... Nechápu, jak může mít tolik kladných hodnocení. Pokud mě ta karta vůbec přijde, rozhodně ode mě + nedostane.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuchápeš, to jsou normální lidi jako jsme my. pak tam máš prodejce sat. techniky a ten jich má třeba i 20 kusů. ale to je tak maximumVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuSataku, a jak jsem měl asi vědět, že jede na dovolenou, když se mnou vůbec nekomunikoval?Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuTím solidním obchodníkem jsem myslel prodejce na ebay. Promiň, že jsem se špatně vyjádřil.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknume taky nejde na rozum jak se nekdo muze vychlubovat instalacema typu prasarna, nebo tim , ze ani nezna prijimac kterej prodava. taky to nepovazuju za solidni, tak si muzete podat ruce.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuPříčina bude v tom, že jste ho zahrnuli objednávkama, což on vůbec nečekal. Ten měl tak maximálně tři karty. Jestli né dvě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuMěli jste si vzít tu roční kartu za 190 EUR. Tu si nekoupil nikdo. A přitom tam bylo jasně napsáno, že jich má víc než deset. To je prostě tak. Vždycky všechno nejlevnější. Já jsem zaplatil za tu svojí roční kartu 250 EUR a lepší služby jsem v životě neviděl.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuTady máš nabídku od firmy hdtvsat, která provozuje i vlastní web shop. Komplet adresa prostě a všechny další údaje. Vypadá to velice solidně. Jenomže to stojí 190 EUR + 30 EUR poštovný. Takže to nemůže konkurovat těm pay serverům o kterých tady byla zmínka :laughing: ale takhle se to dělá. To jenom tak na ukázku.http://mrte.ch/d84 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuDejf, túto kauzu sledujem od začiatku. Spomínam si, že si mal problém vytvoriť si účet na eBay, nevedel si, čo to je PayPal, ako to funguje, na čo máš kliknúť... Jednoducho si myslím, že si obchod a platbu si zbabral a teraz z toho obviňuješ nejakého taliana z Palerma a k tomu ešte nedodržuješ podmienky na eBay. Pokiaľ si urobil všetko ako si mal, počkaj tých 30 dní. Ten človek môže byť na dovolenke, taliani chodia zvyčajne na 3-4 týždňové dovolenky. A obviňovať taliana, že ponúka tovar, ktorý nemá na sklade? To je bežná prax všetkých eshop-ov na celom svete. Po príklady nemusíme opustiť ani hranice Českej či Sovenskej republiky.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuLen tak narýchlo som si preklepol internet. Podľa http://www.centri-assistenza.com/centri-assistenza-sky-palermo.htm je to oficiálny distribútor SKY ITALIA. Jeho presna adresa je Elektromarket Li Vorsi Srl90128 Palermo (Pa) Viale Regione Siciliana,1920 Telefono: +390916984310 samozrejme, pokiaľ neikto nezneužil jeho adresu :-) Zavolaj si tam a uvidíš čo Ti povedia. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
Je doba dovolenýchItal může být i v Turecku na dovo ... pak nekomunikuje.T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuProstě musíte si uvědomit, že tohle byla velice levná nabídka. Já jsem kdysi objednával hry na playstation od jednoho ČESKÝHO eshopu za velice nízký ceny. A tam se taky prvních 10 dní vůbec nic nedělo! Ale vždycky to nakonec přišlo, no ale to byla doba.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknubyt tim italem a cist ty breky tady ,tak uz mu nic neposlu. |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuJo přesně. Kdyby si nějakej šílenec koupil tu kartu v Praze na securitech.cz za 27.000,- Kč na rok (pochopitelně taky bez přijímače), tak mávne rukou a určitě se nebude ani rozčilovat když zjistí skutečnou a reálnou cenu. Ale jakmile by se objevil náznak toho, že nějakej prašivej ITAL nemusí úplně tak dodržet všechny předpoklady při ceně 69 EUR, tak nadskakuje jak kašpárek na péro.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknunebo jinak. tohle je ceník sky italy. jsou to ceny bez akčních slev:www.sky.it/offerta-sky/prezzi-promozioni/listino-prezzi.html z toho vyplývá, že pokud zaplatíte ročně méně než 360 EUR za tu nabídku 2+1 tak to lze považovat za váš úspěch. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuMe by zajimalo, od koho karty Sky kupoval vortimond, to tu nikdy nenapsal. Jen ze "ebay", ale me by zajimalo jmeno konkretniho prodejce. To je prece ten "overeny" prodejce, ne? Muj je napriklad "satservice". |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknujá tady toho svýho psát nikdy nebudu, protože přiznám se něco podobnýho co se tady odehrává jsem čekal. nevěděl jsem co příde, ale něco určitě jsem čekal.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknumuj overeny prodejce http://zkracovatko.cz/čti rules... Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 29.07.2011, 13:50.41
|
share
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
@shareasi tak. takhle bych celou záležitost nějak uzavřel. a bude klidVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia - ještě jednou to risknuvortimond ty delas, jako bys nevedel, ze tady na tech strankach neni mozny vest normalni diskuzi.Dejf naprosto zbytecne ventiloval svoji frustraci tady na foru a skoro az hazi vinu na vortimonda. Na druhou stranu, skoda, ze vortimond taji svyho prodejce. Kartu na ebay prodava spousta lidi a najit nekoho seriozniho je o stesti. Ja jsem tu jen napsal, ze mi od nej karta taky neprisla, ale ze se mnou aspon komunikuje a pise, ze karta bude odeslana po 2. srpnu. Tot vse. Z podvodu nikoho neobvinuju. Udavat nekoho na paypal se mi zda dost unahleny. Komentovat lidi, co tu jen tak pricmrndavaj a nabadaj napr. k placenymu sharingu nema smysl ani komentovat. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |