Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Sky Italia - ještě jednou to risknu

Ahoj, své trable se Sky Italia - eBay - už jsem zde popisoval. Neměl jsem nervy čekat na to, zdali se Ital vyjádří, nebo ne, takže jsem ho zkrátka nahlásil na PayPal jako podvodníka. Nekomunikuje, na zprávy nereaguje, takže si myslím, že nešlo o ukvapené rozhodnutí. Teď budu muset možná až měsíc počkat, zdali mi peníze z PayPal vrátí.

O to teď ale nejde. Jsem ochoten ještě jednou (naposledy) nákup přes eBay risknout. Proto bych chtěl poprosit někoho, kdo je v tomto zběhlý, zdali by mi nemohl poradit. Zkrátka už se po druhé nechci spálit a dva tisíce nejsou zrovna malá částka. Nemáte někdo například ověřeného prodejce? Prozatím mám zájem o Sky Italia na půl roku, tedy většinou jak jsou nabídky Sky Prepagato 6 mesi. Díky všem!

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky Italia - ještě jednou to risknu

A jen tak na okraj, @share, uzij si dokud muzes, Sky posledni tydny zabiji karty, ktery jsou pouzivany pro sharing (ano, lze to snadno zjistit!). Aneb error message 9994

drhans
Registrace: 12/2009

to ještě navíc k tomu. nějaký pako někam zavolá, že mu karta nefunguje, oni podle toho okamžitě poznají že jela na share. a prodejce může mít eventuálně problémy, když těch karet bude víc. proto tam píšou často: NO SHARE. NO SHOWCASE. pouze pro vlastní používání

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ked nebude share bude zasa nieco ine ;) vzdy sa nieco najde ako sa to da obist :)))

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

celkově share bude fungovat ještě hodně dlouho. ale rozhodně už se nachází ve středu zájmu těch providerů pro nejbližší roky

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Já se chci zeptat, proč pořád toužíš po té kartě SKY Italia. Co tam dávají tak zajímavého??? Pokud napíšeš, že sport, to máš toho sportu opravdu tak málo na tom sat. horizontu ,tedy pokud máš motor???Mě jde SKY Italia už nějaký ten měsíc, ale že bych na to koukal, tak to ani náhodou. Co se týká Vortimonda , tak tomu jsem už posledně psal, že je nelogické kupovat všechny možné karty na eBay a potom tady jen sedeět a reagovat na každý příspěvěk.Pokud vezmu v úvahu, že reaguje na každý příspěvek o Cyfra+, Free sat(sky uk),Sky Italia ostatní snad ani nevím, připočítám ještě něco českého (programově) a čas strávený na PC a serveru Parabola, tak nemůže shlédnout ani jeden film, ani jeden celý sportovní zápas.Tak k čemu to je...Snad jen, aby tady nelogicky všem nadával do " fašounů ". Mám také pakety na celý orbit, proto vím, že je to absolutně neusledovatelné. Dříve člověk jen "cvaká" kanály a potom zůstane stejně jen u těch českých, nebo polských... :laughing:

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

přesně tak. zaplatíš si celý orbit a v 19:30 se všichni sejdeme u zpráv na Nova TV :laughing: a naprostá většina i poté později večer v hlavním čase. takže asi tak

vortimond

@marco37: to pak muzes ale napsat o kazdy karte, ne? Kdyby vsichni uvazovali jako ty, nikdo si nekoupi zadnou kartu a ty vase payservery nebudou mit od koho krast jejich karty a vybirat za ne penize od vas.

A na otazku "proč pořád toužíš po té kartě SKY Italia" je prece tak snadna otazka. Je to nejlepsi paytv nabidka v Evrope pri srovnani vykon/cena! Aspon pro kazdyho, kdo umi anglicky nebo italsky.

drhans
Registrace: 12/2009

já si taky myslím, že to není tak špatná programová nabídka v porovnání s tou naší nebo Polskou. sportovně v žádném případě. a co se týče filmů, ty se často opakujou na Sky Italy. na různých programech. celkově to ale nejsou špatný filmy (nadpoloviční většina). když se podíváš na program sky DE tak zjistíš, že je to asi tak stejný. zásadní problém je, že ani jinde to není o moc lepší. v Evropě najdeš tak možná dvě nebo (maximálně!) tři platformy, který jsou na tom filmově jakž takž dobře. určitě mezi nima bude Sky UK

vortimond

a co se týče toho prosledovanýho času, já to beru velice v klidu. mě vůbec nevadí že za to platím a nakonec ve finále sleduju třeba jeden film denně. platí se za tu možnost. to je úplně běžný. to není jako jízda taxíkem :laughing: je to podstatně levnější

vortimond

Dejf

Já ji teda mám taky od toho Alberta z Palerma a jak jsem již psal za 8 dní dorazila a navíc na německých fórech je pozitivně hodnocen dokonce jednomu němcovi bezplatně vyměnil špatnej HD Box co mu poslal předtím a všichni tito němci ji mají od Alberta tak nechápu proč by právě Dejfovi neměla přijít,bude to tak jak píše vortimond on ty kary fyzicky nemá tak co ti bude mejlovat myslím že by ti ta karta měla dorazit hned jak on nějaké dostane od SKY a navíc 1.srpna se půlka Itálie stěhuje k moři na měsíční dovolenou tak proto třeba ten zmatek vzniknul

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra