![]() |
|
Letna akcia skylinkVšetci majitelia kariet Skylink, ktorí si v období od 15. 6. do 31. 7. predplatia niektorý z balíčkov MULTI, KOMBI alebo MULTI HD aspoň na dva mesiace, získajú naviac do konca prázdnin t.j. do 31.8.2011 balík programov HBO (HBO HD + HBO Comedy + Cinemax + HBO).Tolko citacia zo stranky skylinku, terz problem: V stredu zsplatene dva mesiace multihd, karta crw,platil som priamo u zmluvneho partnera skylinku. Vsetky predplatene slapu, ale z "ponukaneho" hbo balicka nejde hbo comedy. Vcera som pisal na zakaznicky mail a technik mi odpisal, ze si mam zaobstarat hd settopbox a kartu vymena.No nenase*e ta to? :fuming: Ved to je klamliva reklama jako vyshita !!! Otazka do fora: platil niekto tu akciu na starej crw karte a ide mu hbo comedy? Se*em na ten kanal, ale ide o princip. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkA jak ti může jít na staré CW kartě HBO Comedy, když nemá tento kanál zapojený CW ident 0D03? :O :)))HBO Comedy jedině a pouze na nových kartách ICE a IR. Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkPS: Ten princípIde v podstate o to ,aby si si kartu vymenil za ICE ak chceš vidieť viac. :laughing: No a po registrácii budeš potom možno vidieť aj TMU. R^ :laughing: Rv |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Peepa co tak si tu stránku skylinku přečíst celou :razz:citace ze stejné stránky skylinku: Dôležité doplňujúce informácie k akčným ponukám Programový balíček KOMBI a programy Šport 2, Paprika, National Geographic Wild HD, Spektrum HD, MTVN HD a HBO Comedy je možné aktivovať iba na karte Irdeto/ICE. http://www.skylink.sk/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_118 |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkNetvrdim, ze mi pojde, ale vsetci su vsetci majitelia skylink kariet . |
Peep
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkANO a Chvála bohu väčšina má ešte CRW a nejak sa nechce vzdať. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkPS: Ale zato si môže Skylink sám ,tým ich testovaním SurfLock a Neustálou snahou Odstavovať UNI STB počtom EMM ,ktoré ovšem dočasne upravili ,no len som zvedaví že dokedy. :laughing: |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkBohuzial si zle pochopil akciu.Ale to mas dnes vsade tak,nepodstatne veci zvelicuje a vytrubuje marketing a to podstatne je malymi pismenami a mlci sa o tom,ak si pozries akukolvek reklamu na cokolvek.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkPištok vem si prášek a neotravuj.Tobě už hrabe z toho surfLocku,Umi STB,EMM ....Cslink dělá to samé,ale potichu.Pořád musíš vytrubovat kra.viny ? RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkAntoš ,to niesu sú kraviny ,to je vážna vec ,a ináč už viem potvrdiť funkčnosť a zaregistrovanej IRDT CSlink :)))Možu robiť čo chu ,ale slubili že podobné nekalé praktiky skušať nebudu ,tak uvidíme. PS: Ináč tá IRDT CSlink ide bez nejakej Reautorizácie a mrznutia atd.v UNI STB a zápisi na ňu chodia ako do maminky. :laughing: To ti podotíkam iba zato že keď spuštal Skylink IRDT ,tak Realita bola uplne iná. A tích IRDT je zatiaľ iba pár funkčnych ,je to v podstate Novinka ,tak Jak to že to IDE bez Problémov ????? |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkTo su zakony dzungle, deodzubes- budes odzubany, zatial to je 0:1 RvHowgh |
Peep
![]() |
|
PeepMinulej tyden jsem se tu ptal taky uz jssem to aktivoval hbo komedy nejde :-/ Maj to debylne napsany ale dobre to tak vypada ;P asi jako u skoro kazde firmy v tomto state .ty podstatnejsi veci pisou vetsinou az na konci a malejma pismenama.Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.
|
lak
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 682 |
![]() |
|
lakPreto to asi neuvádzajú ako reklamu v TV :))) podla zákona v SR by to museli písať potom Velkímy písmenami :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
![]() |
|
krasne prirovnanie jetvrdenie,ze nie kazdy moslim je terorista ale kazdy terorista je moslim.Americka logika.Ako prirovnanie sa da pouzit ze nie kazdy podnikatel je podvodnik ale kazdy velky podvodnik bol podnikatel.Vo vsetkych velkych kauzach a fici to aj v malom. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
2PISTOK153Uklidni se, ICE fungují zcela bez problémů a pokud máš problém, nabízí Skylink i karty Irdeto (to jsou ty, co do nich chodí (jak uvádíš) zápisy jako do maminky). CSlink pouze vynechal jeden produkt, který je u Skylinku navíc a pomáhá těm, kdo nemají úplný šrot ze supermarketu a nechtějí měnit modul, nebo přijímač. A pokud jde o HBO Comedy a ostatmí nové programy Skylinku, domnívám se, že průměrný žák 3. třídy po přečtení podmínek letní akce zcela bez problémů pochopí, že na CRW kartu prostě tyto programy nehrají... :laughing: :laughing: :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkpištok by mal íst už fakt do tých kúpelov aby mu to tam tá para vyfúkla z hlavy a vyčistila mozok :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
PeepHBO comedy na modrých nepôjde treba mat ice kartu alebo IRD :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
PetrTNo máš pravdu ,ale ak to vezmeš z druhej strany ,tak ako Firma ktorá prevádzkuje ten kódovací systém ,zase mohla na tie dva mesiace pripojiť k tým novím kanálom ten CRW CAID.A aspoň by to aj ostatní zákazníci ochutnali. :))) No ináč sa chystám kúpiť IRDT Skylink kartu ,lebo v STB mám čítačky Dve ,tak aby sa to tam nebylo chem tam dať 2x IRDT aby som mohol v pohode kukať Multi a Mojich6 ako doteraz z 2xCRW. Ináč ide mi to zatiaľ aj Z IRDT a CRW dokopy ,len má to malí háčik spoľahlivej funkčnosti. Ináč z PLNE SUHLASíM s tebou treba všetko poctivo v dnešnej dobe čítať až dokonca a celé ,Ja som to myslel skôr s tohto hľadiska. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkPetrTTo je zajímaví tvůj názor nebo výmysl nebo tvoje reklama ? At otevřeš jakoukoliv diskuzi na růzdných stránkách tak plno lidem to nejde nebo jde , ale kouše se to , má to hlášky atd. . Důvody jsou různý - 1. vlastný chybou 2. chybou přístroje 3. chybou Skylinku . I zkušený ladiči , mechanici a opraváři satelitu mají problém některé karty rozchodit . Proto se lidem nedivím když tomu nerozumí , že se tu ptají i pro někoho na kraviny .Tyto lidi vidí satelit jako skřínku někde hozenou v polici vic o tom neví a na všechno si zjednají .U těchto lidí se Skylink velice prodražuje a nadávají dokonce i ruší a přechází jinam . Plno lidí si muselo zjednat i na přeladěný programů jak nedavno bylo za 300 kč včetně cesty .O výměně karet plno lidí vůbec nic neví , v televizi o tom není reklama a internet nemají atd. Jeden ze stovek brečících lidí a to máme výměnu na teprv začátku . Mám Technisat MF-4S CC.Zakoupil jsem kartu výměna za 600 kč Stáhnul jsem si aktuální softwar přes Ota signál na satelitu Astra 19,2 stupně.Zakoupil jsem Modul Irdeto SMIT CA modul.Bohužel ta nová karta mě v tom nefunguje.Zkoušel jsem všechno možný a stále nic. Prosím o radu. atd. Rv Rv Rv |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkmyslel jsem že je to stálo v průměru 300 kč včetně cesty . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkach Pistok , ty vidis ten surflock asi aj branicke do stodoly... |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkgrantec ,teraz som nemyslel vôbec na ten SurfLock ,ale na EMM inštrukcie.Teda je zjavné že budu primerane nakonfigurované na prví krát u konkurencie. čo sa tíka Skylink IRDT to ja neviem ,tu kartu nemám ,tak sa k tomu vyjadrovať konkrétne nemôžem ,ovšem ak ju kúpim a pojde jak švajčiarske hodinky ,tak sa k tomu patrične vyjadrím. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkZdar,napisu muj nazor. Je v tom bordel. Problem je primace, karty, a ted jeste vsechno delaj na HD. Kdyz chces aby to fungovalo musis se nejdriv zeptat odbornika. Jak se rika vsecho souvisi ze vsim. JaT Skylink tedka nekomu streli, ze to jdou prodat, a dalsi firma zmeni znova kodovani a je to zase....Tak good luck. Ta akce HBO comedy jsem to skousel ladit taky, no mam stary prijimac tak to muzu koukat v mikrovlnce :) na tenhle kanal musis mit prijimac HD, protoze HBO comedy se vysila v takem formatu.Koukni na www.skylink.sk ve jak naladit, takze tam je problem. |
Patrick72
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
Patrick72Bohuzel tam problem neni.toto bych docela chapal ale i kdyz mas hd primac tak hbo komedy nejde.tadyjde o kartu.A jde o to jak to tam chaoticky prezentujou :bigeyes: .Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.
|
lak
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 682 |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkZajímavé je, že to, že je nějaká letní akce si lidi zjistí, ale aby si zjistili koho se to táká co je k tomu zapotřebí mít to ne. A stačilo by kouknout na stránky Skylinku, tam je vše krásně napsané. K Standovi mám toto.... kdo má základ problémy nemá, nemusí nic měnit vše mu funguje. Kdo si nějaký balíček platí chodí mu 14deník a tam potřebné informace jsou. Momentálně na straně Skylinku žádný problém není. pokud někdo má problém je to jen čistě na jeho straně. Já mám kupříkladu ICE nemám certifikovaný příjmač a nikdy jsem žádné problémy neměl. A to, že si někdo na přeladění kanálů v příjmači pozve technika je jen čistě jeho lenost se podívat do návodu, jak se ten jeho krám přelaďuje. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysTo neznamená ,že ešte do budúcna nebudú. :))) |
PISTOK153
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |