![]() |
|
Letna akcia skylinkVšetci majitelia kariet Skylink, ktorí si v období od 15. 6. do 31. 7. predplatia niektorý z balíčkov MULTI, KOMBI alebo MULTI HD aspoň na dva mesiace, získajú naviac do konca prázdnin t.j. do 31.8.2011 balík programov HBO (HBO HD + HBO Comedy + Cinemax + HBO).Tolko citacia zo stranky skylinku, terz problem: V stredu zsplatene dva mesiace multihd, karta crw,platil som priamo u zmluvneho partnera skylinku. Vsetky predplatene slapu, ale z "ponukaneho" hbo balicka nejde hbo comedy. Vcera som pisal na zakaznicky mail a technik mi odpisal, ze si mam zaobstarat hd settopbox a kartu vymena.No nenase*e ta to? :fuming: Ved to je klamliva reklama jako vyshita !!! Otazka do fora: platil niekto tu akciu na starej crw karte a ide mu hbo comedy? Se*em na ten kanal, ale ide o princip. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Letna akcia skylinkMne s tou akcí Skylink naštval. Zaplatil jsem si Multi a pár dnů na to mi přišel ze Skylinku dopis o této akci. Takže, pokud bych si Multi ve zmíněném období zaplatil, tak ho mám zaplacené dvakrát. Podotýkám, že jejich placenou nabídku využívám již půl roku. Navíc nějak nechápu, proč mi Skylink posílá stále (i dvakrát měsíčně) složenku, když to platím vždy bankovním příkazem (přes internet). Holt, některé jejich činnosti jsou přinejmenším zvláštní.VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
AlionKlidně sis mohl ty dva měsíce doplatit, ono by se ti to tvé předplatné o ty dva měsíce prodloužilo a akci bys využil. Chce to trochu myslet hlavou. Mě spíš štve, že se akce netýká balíčku HD plus. :((Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
PISTOK153Když budou, bude oprava v novém softu a pokud nebude, tak mám možnost vložení CAM modulu. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysPresne tuto možnosť by som nechcel zažiť. :crying:PS: Aj JA mám Ináč možnosť vložiť 2x CAM ,ale dúfam že nikdy nebudem musieť. :bomb: :bomb: :bomb: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153Sleduji u Tebe, že stále vidíš všude do budoucna problém.Přijímače s UNI čtečkami, všechno je jen otázkou SW.... a jak rychle vyběhne ten správný SW.... To bylo keců jak to koncem minulého roku s Irdeto kartami nepůjde, Argusy měly SW první a v závěsu do 3 měsíců i ostatní značky... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1No vidím :))) Pretože žiadny FW v UNI STB neovplyvni ,ak sa na karte spustia všetke možné Opatrenia ,toť by musel mať ten FW v Menu CA možnosť takéto veci Vypnúť ,aby ten zápis tam na tieto nepekné veci nemohol doraziť. :)))A druhá vec je aj HW nie???? ,ak by Skylink zvýšil počet EMM napr:na 10/s neexistuje že to STB prečíta ,už 5/s robilo niektorým STB problém. PS: Nezabúdaj že provider má všetke možné vymoženosti kódovacieho systému ,šak iba koli tomu testuje tie READY STB ,aby to znieslo všetko možné. :laughing: PS: Niekde som čítal ,že Nejaká firma čo vyrába READY STB upravila profesionálne FW pre svoje UNI STB a teraz Trčí na nejakom súdnom spore z IRDT. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |