Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

HUMAX IRHD-5100S

Poraďte mi,prosim,jak mám seřadit podle svého programy kolonce TV.Když naladim třeba ASTRA3 a ASTRA2 pak si dopředu dám programy které chci a uloží se mi to - vše OK.Problem je,že když si pak nějaký program vymažu žlutým tlačítkem okamžitě se mi vrátí orig.seřazení programů.Jak si programy srovnaváte vy aby jste i potom mohli kdykoliv smáznout ty co nejdou?

fanda78
Registrace: 7/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HUMAX IRHD-5100S

Programy mazej v editaci programů, vše dělej přes editaci programů. Jinak žluté tl. nemaže, žl. tl. asi seřazuje dle abecedy, chce to studovat přiložený návod, nebo ten, který vydělal, ať vysvětluje.

Zip
Registrace: 1/2006

Jo super,už to funguje! Ten co vydělal moc radit nechce- línej.Chtěl jsem si koupit tyto přístroje 2 i pro tátu ale už mu vydělat nedám.Zatím zkouším co to umí.Jsi s tím strojem spokojený?

fanda78

Bodejt by nebyl spokojeny :) Je to z tech cert. to nejlepsi, co je na trhu. A jako jeden z mala ma i slusny servis. To servisni zazemi a reseni reklamaci je u ostatnich docela tragicke.
Jinak tohle je popsane i v navodu a ted snad mas ne ?

J a
Registrace: 7/2005

návod mám - jsem to z něj nepochopil :)))

fanda78

Humax

úprava zoznamu kanálov-klik OK na kanál ktorý chceš vymazať
alebo viac kanálov-potomstlač červený na vymazanie-exit a jeto vymazané-uložené.
Je to určite naj mašinka,len to okolo nej treba vedieť a nie mudrovať.Nedaj sa odradiť! :)))

pego097
Registrace: 3/2011

Je to šrot!!! A to prohlašuje i má matka, která byla asi sedm let zvyklá na Mascom MC 1110CR-CI. Něco editovat na tomto přijímači je za trest. Je to nějaké strašně slabé. Jak člověk začne editovat několik programů současně, tak často naskočí ta jejich zelená obrazovka s nápisem HUMAX a číslem v levém dolním rohu (která skáče vždy i při startu) a totálně se to zasukuje. Nepomůže ani tvrdý restart. Člověk musí čekat a kolikrát mačkat kdeco na ovládači, až se to zbrchá. A rozhodně bych netvrdil, že je to nejlepší přijímač pro IRDETO. A nějaký servis neřeším.

VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V

Alion
Registrace: 10/2007

Alion,taky jsem ladil Humaxe 5100s a nic takoveho co popisujes jsem nezpozoroval.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Tak nevím, zda jsi měl Humaxe s jiným Fw a nebo se kvalita těchto přístrojů kus od kusu liší.

VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V

Alion
Registrace: 10/2007

@Alion

pises kraviny. FW byl a zatim je jen jeden a editace chodi naprosto v pohode, ve srovnani v Mascomy, kde je dodnes presouvani programu po jednom naprosto excelentni a rychla. Navic naprosto jednoducha a intuitivni, kdyz se vi, kde se to ma delat.
Je videt, ze jsi totalne, ale naprosto totalne mimo.

J a
Registrace: 7/2005

Prosím o radu. Pokouším se naladit programy a nenajde to nic ze Skylinku. Našlo mi to jen Eurosport, ten je na Astra 1, ale z Astry 3A/3B to z nabídky Skylink nic nenajde. Karta Irdeto mi v mym starym Topfieldu 6000CR chodí normálně. Tak nevim co dělám špatně.

tomx
Registrace: 11/2009

asi tam mas monoblok a zle to mas nastavene, ci uz DISEqC resp nasmerovanie paraboly

mjamriska
Registrace: 4/2003

jj. Monoblok mám, ale s Topfieldem to chodí a tohle ne a ne nastavit. To mi nejde na rozum. Předesílám, že nejsem žádnej odborník v satelitní technice :-(

tomx

nieco sa mi mari, ked som to doladoval znamemu po montazi inym, ktory to nevedel tiez spojazdnit, ze tam bolo nejak prednastavene DISEqC, bolo to naopak a musel som to manualne nastavit

mjamriska
Registrace: 4/2003

Re:

Ked mam prepinac,tak ma nezaujima,ako je to prednastavene,ale hned idem do diseqc a nastavim spravne.

Kasr
Registrace: 8/2008

jj. Zkusil jsem to přes diseq a jde to. díky.

tomx

Dají se nějak zálohovat seřazené stanice? Třeba na USB disk nebo USB kabelem a nějakým SW? RS232 propojení nemá.
Jinak je přístroj docela rychlý. S kartou SKLNK Výmena funguje OK.

monikash
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra