![]() |
|
na losparaboChtěl bych se zeptat taky na TS HD(PS),v PC to přehraju v klidu,ale když to chci přehrát v reciveru tak prehraju třeba jeden clip a pak další,podle návodu to jde nějak spojit,ale to sem zatím nezkoušel.Díky. |
grandfunk
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4ti to spojí bez překodování R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: na losparaboHovoris o TS z HDBOXu? Spojit chces rozdelenu nahravku na 1 GB subory z tunera? Ci nieco ine, externe subory?Spajat TSka mozes aj v spominanim VideoReDo a napriklad v TSSNIPER, pomoct moze aj TSREMUX na opravu neprehratelneho suboru. Nahravka ma okrem suborov nahravky aj 2 pomocne subory s koncovkami .rap a .inx. Ak nechce nieco prehrat a je to subor, ktory zvlada, daj v spravcovi kontrolu disku, pozor pri velkosti napriklad 500 GB tomoze trvat desiatky minut |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: na losparaboJá nechci nic konvertovat nebo převádět.Třeba nahraju 5 clipů a chtěl bych je zase v sat.př.přehrát všechny najednou.Já přehraju jeden a když skončí přehraju další.Jestli by nešlo aby se přehráli jeden za druhym.Abych nemusel přehrávat jeden po druhym. |
grandfunk
![]() |
|
RE: na losparaboChces prehrat viac suborov za sebou, ale bez ich spojenia do 1 suboru? To nevie ziadny prehravac, snad ani se prehravac v PC. |
losparabo
![]() |
|
RE: na losparaboaby som bol presny tak neviem o ziadnom takom prehravai co prehra viacero oznacenych suborov, s vynimkou oznacenia suborov prehladacom (explorer) a prikaz prehrat v tom a tom sw |
losparabo
![]() |
|
RE: na losparaboak stale hovorime o HDBOXe, tak aj keby si cervenym txt gombikom vybral v zozname nahravok viacero suborov, tak ich spolocne / za sebou neprehras, mozes ich takto oznacene len mazat a presuvat do priecinka |
losparabo
![]() |
|
RE: na losparaboAsi si nerozumíme nahraju jeden clip ze sat. a v sat.příjmači ho přehraju,nahraju 10 clipů tak bych je chtěl přehrát všechny a né každý zvlášť. |
grandfunk
![]() |
|
RE: na losparaboneviem o tom, ze sa to da |
losparabo
![]() |
|
na lesporaboStáhni si TSMUXER je to free prográmek tam soubory spojíš v jeden clip. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4spojit a přehrávat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
TSMUXERTS MUXER jsem ztahnul,Přidal jsem MPEG-2TS několik clipů cca 170MB jeden (pomocí add)a start muxing,vzniklo MPEG 2TS cca 460MB,ale jenom jeden ten první clip.Zkusil jsem to znova a při každém přidáni clipu jsem zmaáčknul join(jako spojit)po každém clipu.A zas to samý. Našel jsem na youtube našel video návod,ale je to tak mrňavý,že jsem z toho moc neviděl. Poraďte. U toho VideoReDo TVSuite V4 to samý. |
grandfunk
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4všechny klipy dej do jedné složky,otevři videoredo,dej otevřít soubor,najdi složku,otevři ji,označ všechny klipy,zeptá se tě jestli spojit,dej spojit,potom ořízni,vystřihni co chceš,dej do spojení a dej spojit a uložit kam chceš,vznikne jeden soubor,slepenice všech klipů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4http://www.videoredo.com/en/ReleaseNotesTVSH264.htm |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |