Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Azbox E2 - změna audio stopy

Mám takový docela prihlouplý dotaz. Přeinstaloval jsem originální firmware na E2 RTi 1.1. Postupně se mi to podařilo rozchodit, akorát pořád nevím jak změnit audio stopu u programů. Pokud se to pokusím udělat pomocí tlačítka Lang (žluté), tak mi to napíše hlášku "časový posun není možný" (pro tlačítko titulky - SUBT mi to píše HDD nebyl inicializován). Potkal se s tím někdo?

krtan
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Azbox E2 - změna audio stopy

stiskni na ovladaci tlacidlo "check" a mas na vyber audio stopu, ak v ramci vyberu audio stopy stlacis "zelene" tak mozes potvrdit titulky (v pripade ze su na danom kanale podporovane)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Díky. Já před tím pomačkal na ovladači kde co, ale tohle tlačítko se mi asi podařilo přeskočit :fuming: :)))

krtan

ještě že už je azšrot pryč, taky sem dlouho hledal kde je výběr zvukový stopy, ale nakonec jsem to našel :))), ale aby se mi po sráších nestejskalo, tak sem si pořídil ipbox 9900 a mám zase o nervy postaráno :laughing: ;P :dead:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Já musím říci, že zatím se mi E2 pro AzBox docela líbí. Oproti originálnímu fw je to rozhodně krok někam. Ale nechci dělat předčasné závěry po jednom odpoledni :-)

krtan

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra