![]() |
|
Příjem ze 2 satelitůDěkuji těm kteří se mi snažili pomoci.Těm kteří dávali rady(vyhot to,mám motor v autě a podobně)odpovídá jejich inteligenci a snaze někomu pomoci.psal jsem že jsem laik v TV technice že ani nevím na co která zdířka je,a těch chytrákůch kdybych se já ptal jak se seřizuje vstřikovací čerpadlo,opravuje motor který má na balkoně asi by taky tápali takže jim děkuji. Matáčení je vyřešeno(nešla štáva do motorku ted OK.Příjem ze 2 družic částečně jde mi zatím z 1.Kdo by měl další rozumné rady přivítám.Děkuji za ochotu Rudy. |
Rudolf13
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Příjem ze 2 satelitůbednu (TV) napojiš na AV2= pouze výstup,tv musíš přepnout ručně a AV dle toho kam to zapojíš do TV ! jeden satelit do AV1 druhý satelit do AV3 musí být správná šnůra buď to cinch cinch nebo (SCART výstup na CINCH) co chceš nahrávat zvolíš na DO videa (AV1´=sat1, nebo AV3=sat2) na TV sleduješ to co máš navoleno na videu nebo propojíš každý satelit zvlášť nebo aspoň jeden do dalšího AV vstupu na TV aby jsi mohl sledovat jiný program než nahráváš. jestli není jasno dej vědět musím se podívat co vlastně máš za TV (vstupy), cas jest k...a |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Rudolf13:Rozumná rada je ta, aby ses obrátil na svého prodejce, kterému jsi dal vydělat. Nebo si pozval a zaplatil firmu, když tomu nerozumíš. Já když budu chtít seřídit vstřikovací čerpadlo, tak taky nepůjdu na net žádat o radu, ale obrátím se na odborníka v daném oboru.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
technikuty si běž kam chcešale je rozdíl zda potřebuješ manometr nebo jen selský rozum! |
tonek
![]() |
|
RE: Příjem ze 2 satelitůSelský rozum říká, že když tomu nerozumím, tak si zaplatím někoho, kdo ano. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Příjem ze 2 satelitůPřesně tak. Ale tonek má zjevně jenom rozum toho sedláka, který si myslí, že není potřeba peníze vydávat, ale jenom šetřit co se dá. A podle toho to pak i vypadá.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
a hlavně si nehrajena chytrýho a nebojí se o kšeft když poradímachýrci! |
tonek
![]() |
|
RE: Příjem ze 2 satelitůtonek@ Co tys tady poradil proboha? On má problém s příjmem ze dvou družic a ty mu radíš jak propojit přijímač s TV. Rada k nezaplacení :-(Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
To poldasPozri diskusiu za posledne tri-styri dni a pochopis,ze 2 satelity v laickej reci znamena dva settopboxy. Nemyslim si, ze snazit sa niekomu pomoct znamena, ze bereme pracu profesionalom.Rady typu: "zavolaj odbornika" nic neriesia! Ak si uz nebude vediet rady, tak si odbornika pozve. "Ak nemozes pomoct aspon neuskod" a bude lepsie. :8) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Příjem ze 2 satelitůPříjem ze 2 družic znamená 2 STB? :bigeyes:Každý má samozřejmě dělat jenom to čemu rozumí, protože podle rad nějakých chytráků na webu se obvykle ke kýženému výsledku nedojde a jediný efekt je ten, že tazatel vyhodí spoustu peněz za věci, které mu nakonec jsou úplně k ničemu. Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Příjem ze 2 satelitůja si myslim ze to je nejaka provokace. pokud mam doma dreambox s motorem .....Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Příjem ze 2 satelitůPodla rudolfa Asi ano:https://www.parabola.cz/forum/topic-64128/ https://www.parabola.cz/forum/topic-64099/ Ci ist do rizika si musi kazdy zvazit sam, na druhej strane poznam aj " odbornikov od fachu", ktorych by som si nevolal ani vymenit ziarovku. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Příjem ze 2 satelitůPeep@ Nesmysl, dvě družice jsou furt dvě družice a ne dva přijimače.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaS zialzdravim, zial Peep alebo bublajs budu mat pravdu, ono neide o to ze by sme tomu kuzelnikovi neporadili ale vsimni si ze za posledny tyzden to je 3 rovnaka tema od neho a pyta sa vkuse na to iste pricom aj v predoslych 2 temach uz vlastne dostal odpoved! Ja si tiez myslim ze je to nejaky recesista a pozajtra ta tema tu bude opat!...K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Příjem ze 2 satelitůJeště se mrkni na ty Scarty ze strany konektorů. Tyhle věcičky mají plochý konktakty, jsou to takový plíšky, zastrčený do těla z umělý hmoty a setkal jsem se s tím, že u některýho kabelu jsou kratší, nebo tam hůř drží. Když se konektor nešetrně zasune, tak se může stát, že se plíšek uvolní a má špatný kontakt. Obraz potom není žádný, nebo je barevně zkreslený. Na to taky pozorI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Příjem ze 2 satelitůkrikri@ Historii nečtu takže to nevím že tady píše furt dokola totéž. To bych ani neodpovídalKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
to tonekPřesně toto bylo popsáno už v "minulém" tématu....Pán každý den "S.P.A.M.U.J.E" a pokud mu naše rady nevoní,může jít klidně na jiné "forum" kde mu to vysvětlí zcela nepochybně úplně stejně.A pokud se někomu nelíbí,že do toho občas trošku "zašpásuju",tak může jíti taky opět někam jinam...... :laughing: Jinak všem pěknou digitální noc. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
srandistojestli digitálně nespíš tak s Tebou rád pošpásuju :8) |
tonek
![]() |
|
![]() |