![]() |
|
abipbox versus ineChcem nazor niekolkych uzivatelov-ci kupit abipbox 9900(slabsi procak a pamät,dobra cena,moznost vlozenia hdd...),alebo amiko alien-argus pingulux(nema slot,lepsi procak ako v ipboxe,uz pouzitelna enigma,dualboot-spark,enigma,dokonca aj neutrino...).Viem,ze podobne temy sa preberaju dost casto,samozrejme su ovela lepsie stb,ale v tejto cenovej kategorii moc toho neni.Sice enigma uz je aj na hd boxy,ale fortis mi niejak nevonia.Inac by som bral aj optibox anacondu,ale nechcem stroj bez enigmy. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: abipbox versus inetak já jsem si ten abipbox 9900 pořídil jen tak z pr-dele minulej týden a zatím nic moc dojem. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: abipbox versus inevsechny ipboxy stoji za velkou ficu , dejte si velky pozor |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
eemil......užitečná informace...kde jsi to kupoval ? |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
Cucerakkde asi, ve stánku s párkem v rohlíku :))) .... no vážně, na abcomcz :lookaround: Jinak víc zatím k dojmu napsat nemůžu, protože se ho zatím snažím pochopit, ale nějak se nedaří. Hlavní problém jsem zatím zjistil ten, že mi na tv Panasonic nechce naskočit obraz přes HDMI a COMPONENT, pokud není obraz programu. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: abipbox versus inez prde_le si porizuju v cb snad jenom parek v rohliku |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: abipbox versus ineeemil-z tohto je tazko posudit,ci stb je dobry,alebo zly-môze to byt aj rukami,mozno by si mal podobny nazor na dm 8000.Inac som pisal anaconda-dobre viem,ze hdbox9105 a anakonda su klony. Od dost ludi som cital,ze nove ipboxy su ok,ale aj opacne.Ale casto to môze byt rukami-hw to urcite nie je ziadna slava,suciastky by nemali byt velmi nekvalitne ako u väcsiny stb vyrabanych pre mnohe firmy v cine,fw by mali byt uz zhruba ok a enigma sa vyvija vo viacerych vetvach. A argus pingulux-sice nema slot,ale u stb s funkcnou enigmou by to nemal byt problem aj do buducnosti,pripadne reader cez usb.A hlavne v nom bezi dualboot bez pripojeneho usb.Akurat je tazko posudit,co je po hw stranke lepsie-pingulux,alebo alien-obidva su vyrabane v cine pre firmy z madarska a nemecka. |
Kasr
![]() |
|
RE : abipbox 9900 VS Amiko ALIENMezi těmito dvěma je rozdíl asi jako mezi VW PASSAT a Dacia Sandero . IPbox 9900 má precizní obraz i na SD kanálech , 2 čtečky, CI slot,2 x SCART, ESATA, 2 x USB , luxusní alfanumerický displej atd .- podle mě nejlepší HD přijímač na CZ trhu . Negativní reakce na něj většinou dávájí distributoři konkurečních značek :) |
djpablocz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: abipbox versus ineMisky vah su u mna dost naklonene pre ipbox,len este by som chcel par nazorov.(inac korea,nie je cina) |
Kasr
![]() |
|
RE: abipbox versus ineTen Argus Pingula mne docela mile překvapil,jen bude potřebovat vylepšit více konektory a bude to super mašinka.Na to jak je malý,toho umí R^ ,ale nebudu jej propagovat.To nech dělají prodejci,ale kdo jej koupí neprohloupí(alespoň,pokud má o sat nějaký šajn. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
Kasrtak na DM 8000 bych asi podobný názor neměl, protože taky používám Clarke-Tech ET 9000, což je taky Enigma 2 a tam žádný problémy nemám. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
@djpabloczjednoducho a výstižne napísané,mam ho 3 tyždne a max. spokojnosť,-ked niečo neviem,tak priatel na Telefone.... R^ :laughing: Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: abipbox versus ineeemil-toto,co ti nefunguje by malo byt v zakladnych nastaveniach.mat-s cim si max spokojny-s pinglom?Skusal si na nom aj enigmu?A streamovanie?Bez funkcnej enigmy a streamovania stb nechcem.Ale zda sa mi,ze by to malo fachat ok. |
Kasr
![]() |
|
RE: abipbox versus ineneviem,či to nie je zrejmé s reakcie,ale samozrejme IP9900,všetko je to o nastavení - je to linux.... R^Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
RE: abipbox versus ineno všechno o nastavení není, třeba to ve spojení s tv panasonic blbne a nechce to pustit do HDMI, to, že občas při rychlejším přepínání programů mi kolikrát nejde ani nekódovanej obraz a musím restartovat enigmu a ještě řeším že mi to nechce naladit některý programy, ale tím jsem se ještě neměl čas pořádně zabejvat. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
@eemilteraz som mimo domova,skus mi dať kontakt na seba skype,ICQ...Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
@matdůvod? :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: abipbox versus ineno skusiť ti pomôcť to rozchodiť... :8)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
RE: abipbox versus ineTakze radsej ipbox? |
Kasr
![]() |
|
@matto ti děkuju, že chceš pomoci, ale nastavovat není co, prostě to blbne. Tuner asi taky u toho bude nějakej kšunt, protože na tuneru A mi nejde ani naladit tp s city-tv a tp s kiss-tv z 45E a na tuneru B city jde, ale kiss taky nejde (zkoušen každej tuner i samostatně). Přitom na všem ostatním to jde bez problémů. ;PNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: abipbox versus inenie je začo....je tu ešte abforum....Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
![]() |