Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Koupě satelitního přijímače pro Irdeto s nahrávání

Vážení,

jistě je zde mnoho podobných "spamových" vláken, ale já mám k tomu dobrý důvod, protože bych se chtěl zeptat na reálné zkušenosti, které se člověk jen tak někde nedočte.

Hledám nějaký spolehlivý sat. přijímač pro Irdeto, kde je BEZPROBLÉMOVĚ nahrávání na USB HDD (FLASH) a následné zpracování v PC v nešifrované nahrávce.

Většina přijímačů nahrává s Irdetem jen šifrovaně s tím, že se klíče v řádu dní mění...

Uvítám Vaše zkušenosti - obzláště těch, kteří si nahrávky s Irdeta (SD + HD) editují v PC a konvertují např. pro multimediální centra.

Cenová hladina by měla být do 4.000 Kč, ale nebráním se i levnějším přístrojům s DVB-S2... :8)

rejča
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Koupě satelitního přijímače pro Irdeto s n...

Ak nahrávať dešifrovane tak potom Amiko IRD 7800.

46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652

Freedox
Registrace: 8/2007

abo opensat9900

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Děkuji za informace s tím Amiko IRD 7800 to máte ověřené?

Já jsem našel něco jiného (bohužel)...

http://www.tvfreak.cz/forum/archive/index.php/t-28890.html

rejča
Registrace: 10/2007

Přijímač umožňuje jeden program nahrávat na připojený externí disk (FAT32) a na některý další se ze stejného transpondéru dívat. Nahrané soubory jsou ukládány na disk do adresáře nazvaném NAHRÁVKY. V něm jsou jednotlivé soubory v dalších adresářích nazvaných podle identifikace stanice a jsou doplněny čísly. V každém adresáři je pak několik pomocných souborů a dekódované záznamy ve formátu TRP. Ty jsou rozděleny podle délky na několik dalších po 2GB plus zbytek. Časovač můžeme nastavit ručně až na deset událostí, nebo pomocí EPG. Přijímač také podporuje timeshift.

zdroj: http://alturl.com/bkm4j
Ale ci sa to da dalej spracovat v PC tak to veru netusim :-/

46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652

Freedox
Registrace: 8/2007

Já používám Amiko SSD 570 PVR. Potporuje TimeShirt, nahrává ve formátu MPG (možnost i "jakýhosik" DVR). Nahrává 600MB za 20min (Simpsonovi na Prima COOL (4:3)). Podporuje EMU. Vřele Doporučuji. U mě 100% spokojenost.

PS: Pokud chcete nahrávku dát do AVI je potřeba 3 jednoduché programy (1. na přeformátování do AVI, 2. na uříznutí reklam a 3. na spojení videi)

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

Medialink Black Panther

je ten pravý pro tebe R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ty mas tech panteru plnou almaru a nikdo je nechce co?

rj45
Registrace: 6/2007

rj45

to bolo pekne napisane :)))

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

rj45

vůbec ne,těžko se shání za slušný peníz,nedávno jsem na ně čekal 2 měsíce,teď mám poslední 4 kousky,to je do konce týdne pryč,kdybys věděl o čem píšu,tak bys takto nemohl reagovat,kdo to má,ví o čem píšu a proč to doporučuji,spi dál kamaráde R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra