![]() |
|
navrhujem skylinku audiotextove cislavas zakaznicky servis je uzasny fascinujuci nenachasdzam slovdovolat sa k vam je takmer nemozne..ked vas konecne niekto zdvihne a prepoji vas na technika tak tam ste skoncili..bude to zvonit a napokon vam to polozia..ked zratame ze jeden pokus je cca 6-7 minut..a mate takych pokusov do tyzdna zo 8 tak ste prevolali bez akehokolvek vysledku tristvrte hodinu ktoru vam samozrejme nafakturuju ako uskutocneny hovor. keby si skylink s touto servisnou politikou navolil audiotextove cisla tak by mohol za tieto neuskutocnene hovory zarobit majland a nepotrebuju ani prevadzkovat nejake satelitne vysielanie. ak tam napisete email tak je to vopred stratene ..tam vam neodpovie nikto. :fuming: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislaUPC nema Irdeto preto,ze si to nemoze dovolit, prij. s cert. Irdeto citackou su drahsie ako kedysi Cryptoworks. A rakusania nemaju preto,ze v tom asi nevidia ziadny zmysel. Patria tak trochu do german kategorie, kde uzivatelia kladu podmienky a nie naopak - vid sat.analog. Vzdy rozhoduje trh- vela uzivatelov, velke naklady na akekolvek zmeny. Malo uzivatelov - male naklady. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislaPíšeš, že 1.2.53 je ok narozdíl od 1.2.57, našel jsem ještě 1.2.63, tento jsi nezkoušel?Co znamená označení "ps" místo mcas, což je jasné. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cisla1.2.63 podpora irdeto...ale velmi zle spolupracuje s ICE a kartami a starymi CW1.2.57 stabilne fw na stare cw a ice 1.2.53 detto co 1.2.57 skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cisla@tulen, dík, zajímavé, že pistokovi 57 s ICE nejde.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislaJá jsem psala na Skylink několikrát, dotaz na techniky, a vždycky mi odpověděli brzo, a snažili se můj problém vyřešit. :)) |
anamari7
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cisla1.2.57 s ICE facha vyborne...ale v nom zas nejde ciste irdetoskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislaanamari7ano kedysi podpora skylinku fungovala.. teraz sa tam nedovolas..a na maily zasadne neodpovedaju..cca pisal som tam pred 2 tyzdnami..ziadna odpoved skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenasi tam poznají že se jim snažíš dovolat ty a jelikož tě už mají plný brejle tady z diskuse, tak to nechce nikdo zvednout. :))) :razz:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislajj eemil to asi nebude tym..jasi myslim ze tam maju tak 3 telefonistky a 1 technika preto to nestihaju...vybavovat..setria na nespravnom mieste..uz to skusat nebudem..tej karty sa zbavim pri prvej moznej prilezitosti..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenskôr sa zbav primača kdo ti to nejdejá z ice problém nemám :))) R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislajupiprijimac je ok..ide v nom ice...jedna ioce ide druha nejde..tadruha je zablokovana skylinkom kvoli nefunkcnemu pinu-ich chyba..niektore icecka to robia ine idu ako maju..a opravit sa to neda..mne len im ale k nim sanedovolas..nebude kvoli ich chybe menit pristroj.radsej zmenim platformu skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
@Tomik535pistokovi z 1.2.57 ide aj ICE aj CW ale prepínanie na KL je pomalé a niekedy sečkovalo.PS: kukni sem ,teraz používam v Dvoch STB PS: 1.2.63 pre IRDT CSlink ,ináš prepínanie na KL Svižné. Tu sú Obrázky CA ,a položky ktoré v tomto FW pribudnú pri IRDT karte a položky čo treba zapnúť ,takisto som to doplnil o 4060CX STB. http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=38716 |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislaCo to je přepínání na KL? Kanálech? :)))PS: Stále nevím, co je to to PS. :)) (v ozn. softu) Tento snad jediný kvalitní přijímač od této značky má můj bratranec, tak jen kdyby něco potřeboval. Kartu má zatím CW a měl s ním jen jeden problém s trháním obrazu, který mu vyřešil novější soft. Tak se jen tak pro něho informuji. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislaMyslel som prepínanie na klientovy odozvu po prepnutí kanála kym naskočí obraz.,teda cez Share.Takže jeden STB mám ako Server a ten druhy je Klient. Tu som vložil vysvetlivky k Opticum FW ,tak si kukni. R^ http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=38517 |
PISTOK153
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislaPS: Skrátka nechcel som to takto napísať ,lebo pán JG povie že som zlodej ,čo vôbec nieje pravda ,lebo všetko si poctivo platím a jedná sa o Jednu Domácnosť a pokial viem nieje to Trestné.PS: Tomik535 ,ak by som ta mohol poprosiť ,potom ten moj príspevok vyšie zmaš ,avšem ten link na tie vysvetlivky FW tam môžeš nechať ,nech si to kukni aj ostatný. R^ |
PISTOK153
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislaAha, tak ted uz vim, ze KL není kanál, ale klient. Jak je možné, že mě to nenapadlo :scared:PS: dík za to PS. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: navrhujem skylinku audiotextove cislaNeni zač ,aj nabudúce ,ak budem vedieť. ;) |
PISTOK153
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |