![]() |
|
Skylink ICE zase nefunguje :-(asi prestanu koukat na TV. Nedavno jsem tu psala, ze mi ta vymnena karta nefunguje. Pak mi Tonek pomohl a zacalo to fungovat a ted jsem chtela najit FTA kanaly a uz to zase nefunguje :-(. To je nemile... zrovna dnes vecer, kdyz tu mam pani na hlidani, kdyby dite nespalo, tak se nebude moc ani koukat na televizi. To je k na****ni :fuming: :(( . Pomoooc, prosim, mohl by mi nekdo pomoci? Ta karta podle toho co jsem pochopila vubec nefunguje :fuming: :( :(( :( |
xPhoebex
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 51 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Takže karta může za to,že nejedou FTA kanály ? :lookaround:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(ci pod FTA nie je myslena Markiza, Nova (t.j. neplatene channels)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
antos/alfasexnejsem hlou*a ... davala jsem editaci seznamu, tj. hledat kanaly a v tu chvili bylo najednou ticho a ani placeny ani neplaceny (tj. priklad: ani nova ani ct24) proste nejdou. Kdyz kouknu na informace o karte tak jsou cisla na 0. Takze ano, asi to je kartou ... |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Tak to už je teda vrchol když nejde ani ČT24. To bych na ten Skylink vletěl a všem bych jim nafackoval. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(1.Napíš aký máš príjímač,2.Píše Ti program zakódovaný? 3.Skúsila si tvrdý reštart s vytiahnutím vidlice prípojného kábla zo siete? 4. Máš pevnú parabolu alebo motor alebo používaš prepínač Diseqc ?VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Zavolejte si místního technika!Protože jako laik to zjevně nedáte dohromady! Jinak karta, ať taková či maková, nemá vliv na to, že nejde FTA, což je ČT24, TV NOE, Fashion TV, Óčko, TV 8, TA 3, Ethnik! Když toto nejde,tak: 1. Buď nemáte signál. 2. Je vypnutý diseq. 3. Vadný SAT. 4. Je to mezi pohovkou a SAT?! :crying: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
visper / barančekdávala jsem čt24 jako příklad toho, že nejde vůbec nic, že se to nějak rozbilo asi, od výměny karty na ICE mam furt jenom problémy s tou kartou a jo, taky bych tam na ně vlítla, jenže jsem na to moc pohodlnábaranček: ferguson fk 6900 cr, povytahovala jsem už snad uplně všechno, kabely (jak ten co jde do sat - zapoměla jsem jméno - tak z elektriky, tak i kartu. Taky ani nemam motor, chtěla jsem si dat mono LNBtwin a tim to začalo :-/. Kdybych na to nesahala, tak to možná ještě fungovalo :( :crying: |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(kocka to neni v ICE karte ale v niecom inomAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-("editace seznamu" není "hledat kanály". To je krom jiného například přesun a také vymazání !Jediná pravda, kdybyste na to nesahala, fungovalo by to! Karta za tohle nemůže! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
wwwetaky mě to už napadlo, ale vždyť to do tý chvíle než jsem se v tom začala vrtat fungovalo dobře. Signál mam dobrej, ale prostě nejde :-( |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Zapomněl jsem napsat to nejdůležitější! Vymazala jste si (pravděpodobně) všechno! proto je ticho a nic nejde! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(No tak postupuj tak ako Ti radí visper je to na technika aby Ti to opäť nastavil sama si s tým neporadíš.Chce to odborníka aby Ti to dal do poriadku.VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
xPhoebexdobre moja aky mas prijmac?arabola je ok?nepohlo sa snou,koax mas dobre v stb?ak mas skype poradim ti...paAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Mám taký šimravý pocit,že si z vás všetkých robí p r d e l |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
@jurkotak nějak! :laughing: R^_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
jurkomáš pravdu a aby to bylo zajímavé tak vystupuje v žen.rodě. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Tondach/baranček/wwweTondach: to vymazaný jsem vratila zpátky přes usbbaranček: to se nestane... jestli to nedam dneska nejakym zazrakem dopořádku, tak se se satelitem rozloučím :crying: wwwe: ferguson fk 6900 cr, vse jsem kontrolovala asi uz tak dvacetkrat :(( To nejhorší: asi ma kabel zlomeninu nebo to bude počasím, já už fakt nevim (to ale neni možný, protože by nebyl signál - čekáme tu velký déšť). Zapla jsem jinej příjmač a ten taky vůbec nic nechytá (zkouším vždy na čt 24, protože je to FTA a má to jít i bez karty). Ale síla signálu je furt dobrá (lepší než předtím: teď 89%, před asi 69%) |
xPhoebex
![]() |
|
stbvytahnout kartu , pak tovarensky nastaveni ( vymaze vsechny programy !) pak proskenovat druzici astra 23"5 st vych.-blind scan pak zasunout kartu apoukladat programy jak je libo hodne zdaru :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
jurko a spoljste docela drzi ... ja tu zadam o pomoc lidi, kteri tomu vic rozumi a najednou je ze me neschopnej chlap? kdyby neschopna zenska, tak se nepozastavim (clovek si casem zvykne co si o nem druhe pohlavi mysli), ale neschopnej chlap? no dovol :fuming: :crying: |
xPhoebex
![]() |
|
WADERprosim jak tohle udelam: "...pak proskenovat druzici astra 23"5 st vych.-blind scan..." ? :bigeyes: |
xPhoebex
![]() |
|
xPhoebexsila signalu je dobra ale ty potrebujes aj qualitu,tu mas kolko %?Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
![]() |
|
navod na ferduhttp://www.t-cz.com/img.asp?attid=11704 |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
wwwe76% ... jo to jsem chtela vlastne napsat, prominte :-/ |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(nemáte mobil z foťákem?? pokud jo, tak sem hoďte menu instalace, zda není něco špatně nastavené |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(No teraz som už presvedčený,že tú (nevhodné slovo) si robí na 100%. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |