![]() |
|
Skylink ICE zase nefunguje :-(asi prestanu koukat na TV. Nedavno jsem tu psala, ze mi ta vymnena karta nefunguje. Pak mi Tonek pomohl a zacalo to fungovat a ted jsem chtela najit FTA kanaly a uz to zase nefunguje :-(. To je nemile... zrovna dnes vecer, kdyz tu mam pani na hlidani, kdyby dite nespalo, tak se nebude moc ani koukat na televizi. To je k na****ni :fuming: :(( . Pomoooc, prosim, mohl by mi nekdo pomoci? Ta karta podle toho co jsem pochopila vubec nefunguje :fuming: :( :(( :( |
xPhoebex
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 51 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
tonekjdu.... tady nejsou mily lide ... ja si to opravim, nepotrebuju bandu (nespravne slovo). Staci jeden moudry pritel nez 100 (nespravne slovo) |
xPhoebex
![]() |
|
Datum přidání: 04.08.2011, 23:31.20: tonekjsem asi nejak hnula s talirem a se mi to nejak presunulo na astru 1 ... chytam i 2 (to ani jsem o tom v zivote neslysela). Ale zase tam jsou pekny kanaly (hodne priroda, mozna si necham tu 1 a na cesky kanaly se nespravne slovo) |
xPhoebex
![]() |
|
šakmůžeš obojí.jen si zde přečti kdesi "jak na to" něco o DiSEqC přepínačíh nebo (s dovolením moje) (s)majly :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Celý svět se točí kolem nevhodného slova.(ne nesprávného) :-/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
myslíšSLUNCE ? |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(hele nebuď sprostej, jo?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
ty diseqcy jsou velmi neprijemny ... jase bojim i sem nekoho pozvat (nejen proto, ze to bude stat majlant, ale-) aby mi to udelal, protoze to mam v cestine (a ja vim, ze Ferdinand to umi prelozit treba do AJ, ale pak s tim bude delat neco co si ja zase nezapamatuju pro priste a tak) |
xPhoebex
![]() |
|
Tomik535editovala bych to, ale nejde to ...Prominte, hruby nedostatek, nebude se opakovat. Nevim kolik je ti let, ale vis, ze chlapi s krestnim jmenem Tomas si Tomik rikaji jen kdyz maji velky syndrom menecenosti? Podle poslednich vyzkumu Univerzity Karlovi (ne moje slova, ja jen prespisuji a proc to vim? Jmenuje se tak muj syn) |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(když už mi Tomík řekl že jsu sprostejtak ti řeknu že bych ti to udělal i ZADARMO :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(:))) ;) :)))Prijed, vis kde bydlim ;) |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Kdybys nebyla xxx, tak menu přepneš do angličtiny a pak zpět.Kdybys nebyla xxx, tak si umíš vydělat na Ferdinanda. Kdybys nebyla xxx, tak nemáš problém s výzkumem Karlov(i) univerzity. A v neposlední řadě by tím pádem tvůj syn netrpěl méněcenností.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
ale ja nejsem xxxjá jsem žena ... a prosím nezlob se, už na tvoje příspěvky nebudu reagovat. A mého syna si laskavě do své klávesnice nedej bože do úst neber. Děkuji za pochopení a kladné vyřízení žádosti. |
xPhoebex
![]() |
|
O BOŽEjak hluboko jsme klesli !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
NAŘIZENÍ R.P.S. (pro celou EU)před započetím jakékoliv manipulace s parabolami(např. při výměně LNB za monobloc, doplnění o držáky dalších LNB atd. či pouhém nastavení) SE NAŘIZUJE: Všem ženám a některým manažerům OZNAČIT SI RUCE VELKÝMI NÁPISY " LEVÁ" a "PRAVÁ" POZOR: NEKONTROLOVAT PŘED ZRCADLEM !!! |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(no to je zase brutál téma :laughing: :bomb: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(dohovie či to už zprovoznila alebo kuka ešte tmu :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Tonek: Jenze ono to neslo (nejsem ns, vim kde je prava leva).Jupi: nekoukala jsem tmu, ale astru 1. Ted na to nemam cas, jdu malyho odvest do skolky a pak musim do kancelare. Az se vratim, zacnu se tim pak zase zaobirat. Diky, diky za rady. |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Uz to zamknite,robi si z vas srandu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
tak do te prace jsem furt nedoslated to fungovalo, Q na 73%, astra 1 fungovala furt v pohode. Tak jsem zkusila zmenit ten disceq z none na 1.0 a 1.1 a nejde zase nic. Vratila jsem to zpatky na none none a furt nejde nic a rozhodlo se to i Q nechat na nule ... jak je to mozny? |
xPhoebex
![]() |
|
pokracovaniPomoooooc, prosim :fuming: :crying: :fuming: . Ja asi myslim, ze nefunguje Ferdinand :-(. Mam tenhle MB http://www.canaldigitaal.nl/uploadedImages/1_Digitale_tv_en_radio/DUO_LNB/topright-duo-lnb.jpg, je na talir 60cm, ale asi Ferdinand neni v poradku. Je podivny, ze tim, ze kdyz jsem prehodila disceq (snad spravne napsany) tak to ztratilo Q a kdyz jsem to vratila tak uz se Q nevratila :fuming: :crying: :fuming: |
xPhoebex
![]() |
|
jeste pokracovanizase jsem se snazila nastavit ten monoblok (vyndanej z krabice, zapojenej a i na nem fungovala Astra 1 |
xPhoebex
![]() |
|
xPhoebextu mas podrobny navod ako nastavit monoblok:http://www.hofisat.cz/montaz-satelitu-foto-navod/t-188/ a ked uz to podla tohto nenastavis tak sem uz radsej nepis lebo si totalna LAMA a neni ti pomoci :))) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Tak jsem si přečetl celé toto téma a jednoznačný závěr je,že si xPhoebex dělá pr.del.Tak blbá nemůže být ani blondýna. :D |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(@Harnadek a to si ještě vem, že jich tam může být víc..Přirovnal bych to k pravidlu násobení číslem menším než jedna.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Tohle vlákno to je fakt síla. Pokud si tu pr..l nedělá tak tohle už nikdo nikdy nedá dohromady. :laughing: :laughing: :laughing:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |