![]() |
|
Skylink ICE zase nefunguje :-(asi prestanu koukat na TV. Nedavno jsem tu psala, ze mi ta vymnena karta nefunguje. Pak mi Tonek pomohl a zacalo to fungovat a ted jsem chtela najit FTA kanaly a uz to zase nefunguje :-(. To je nemile... zrovna dnes vecer, kdyz tu mam pani na hlidani, kdyby dite nespalo, tak se nebude moc ani koukat na televizi. To je k na****ni :fuming: :(( . Pomoooc, prosim, mohl by mi nekdo pomoci? Ta karta podle toho co jsem pochopila vubec nefunguje :fuming: :( :(( :( |
xPhoebex
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 51 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Harnadeku, taky nemůžu uveřit, co se tu vyplodilo na 3ech stránkách. A to su blondýn (ne z Londýna). :))Dotyčné osobě bych poradila fyzickou přítomnost nějakého montážníka satelitníka a webmasterovi uzamknout to tu. |
monikash
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Ty byt česká Sokolovna?Radší se zajimej o robot v kuchyní a ne o sat.techniku :laughing: |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Chlapi, zak ji to skočte někdo už konečně udělat!!! ;)VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
já bych si nedělal p.r.d.e.lprotože to holka dotáhla již na bronzovou(TOP REAKCE) :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE zase nefunguje :-(Chlapi, tak ji to skočte někdo už konečně udělat!!!jak píše Alion, tak bych se tam za ní moc nehnal neb usuzuji dle čestvého niku ze 7/2011, že se spíše jedná o fousatého kocoura, převlečeného do nového niku, kterého tady už unavují stále se opakující témata jak Skylink nejde, pošlete prosím refresh,...... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
tak na to že:byl můj poslední příspěvek: Datum přidání: 05.08.2011, 12:28.35 je bronzová určitě dobrá (jako ve škole).Od toho dne mám na sat. vše co mám mít, ale určitě ne díky vám. S tak nepříjemnými lidmy jsem se na žádném českém fóru ještě nesetkala (a to jsem všude možně /od aut, přes fabky až k pračkám, záleží co je třeba opravit v mé domácnosti/). Ovšem vyjímky potvrzují pravidlo, takže těm, kteří se snažili poradit alespoň trochu slušně tímto vřele děkuji. A těm kteří mě posílali k vařečce přeji, aby si o nic jejich žena nemyslela to co si dnes myslím já a aby přetrpěla takovouto devalvaci bez újmy a s úsměvem celý život. |
xPhoebex
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
to si nám to dala!:laughing: i tu moji přešel úsměv! :laughing::8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |