![]() |
|
oscam.server configAk máte niekto skúsenosti s oscam-om vedeli by ste mi povedať či môžem mať nastavené pre čítačku kariet dva rôzne caid-y? Ide mi o to, aby som nemusel prepisovať oscam.server keď v dreamboxe občas ICE kartu za Cryptoworks a naopak.zatiaľ to mám v oscam.server takto: [reader] label = myinternalreader protocol = internal device = /dev/sci0 group = 1,2 emmcache = 1,3,2 caid = 0D96 ak by som to chcel nastaviť na dva rôzne caid-y tak by to malo byť caid = 0D96; 0D03 ?? alebo mám caid položku vymazať a potom bude čítačka brať akúkoľvek kartu? Vďaka za radu. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: oscam.server configTak já jich tam mám danejch víc a oddělený jenom čárkou, takže takto: 0D0F,0D03,0D96Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: oscam.server configniesu tam potrebne ziadne CAID - oscam si to dokaze z vlozenej karty precitat. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: oscam.server configpoužij "Scam 3.55" šlape bez problému. R^Sestava: Parabola Mascom 85cm, LNB 0,3db,dreambox 500+ , dreamsky nxp256hd, motor SG2100 Golden Interstar 8700CRCI Premium, 62°E-31,5°W
|
Kubik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
RE: oscam.server configVšetkým ďakujem za rady.@Kubik: Scam som zatiaľ skúsil len zbežne, radšej som si spojazdnil Oscam+CCcam, zatiaľ jediné čo som si nebol istý bolo nastavenie caid-u. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: oscam.server configtak to mě nenapadlo, že i caid je zbytečnej vyplňovat, já akorát přestal vyplňovat ident :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |