![]() |
|
HUMAX 5xx a DOLBYAhoj volal mi lufťák dojel po x měsících, Barandov a LOVEtak tam na fajrond jedu , říkám si NO problém, naladím a hotovo a ejha ČT 1 není zvuk, mažu , ladím , boha 2 hodiny (1 kanál 2 slovy dvě tlačítka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) a s ostudou jdu domů !nevím typu jen že soft je někdy z roku 2001 a má to jen jednu čtečku jinak nic. samozřejmě když ručně navolím zvuk CS tak to jede ale při přepnutí tam a zpět opět ticho!. Zkoušel jsem v menu různé zvuky ale stále bez úspěchu. Možná nový sw??? dík za malé kameny kterýmy mě snad neukamenujete. sem to nechal naindá! já kráva nevím jestli mu to jelo předtím ale su v tom NAMOČENÝ. haha :(( :lookaround: :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: HUMAX 5xx a DOLBYMěl jsi zkusit Čt1 region, to je známý problém, mě zas jede s určitým stb v kombinaci s opět určitým CAM Čt2 jen zvuk.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
regiónyty jsou OK . |
tonek
![]() |
|
RE: HUMAX 5xx a DOLBYA jinak, nepíše se fajront? :((Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HUMAX 5xx a DOLBYVím, že jsou ok, proto ti to píšu.. :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
já vímpíše se talón |
tonek
![]() |
|
RE: HUMAX 5xx a DOLBYSice nevím, který model máš na mysli, ale hledat vypnout dolby v menu jsi asi zkoušel..i když pochybuji, že to tam vůbec měl. Vzpomínám na nesmrtelný F1-CI, kde tuším není ani nastavení 16:9? :) Teď si nemohu vzpomenoutZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HUMAX 5xx a DOLBYasi mu to muselo jet předtím,jinak by volal dříve,přesně tohle jsem řešil nedávno,taky starej Humax ,vypnul jsem mu asi dolby v menu,vše jelo ok,vypnu zapnu přijímač a jsme na začátku,pak už jsem to neřešil,stejně mu chcípala obrazovka,tak si koupil plazmu a já mu dal můj oblíbený medialink,super obraz ,tak ti nepomůžu,co jsi čekal R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
jsem čekalže výr vyletí dřív: |
tonek
![]() |
|
tonekjá taky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |