![]() |
|
MultipřepínačDobrý den.Již několikrát jsem zde dostal dobrou radu tak se opět ptám. Když bych chtěl zapojit multipřepínač na dvě družice tak musím natáhnout kabel z jedné družice na multipřepínač a to samé z druhé družice. Otázka zní když je na satelitu namontován monoblok tak to je špatně. Nesmí to jít přez DiSEqC ale rovnou do multipřepínače. Je to tak? Dík. |
roman44
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Multipřepínačna kolko prijimacov to chces? ak max. 4 tak naco multiprepinac? ak na viac tak potom 2 quattra LNB a 8 kablov od LNB do multiprepinaca |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: MultipřepínačPri bežnej inštalácii treba pripojiť z každého LNB 4 káble do multiprepínača, LNB musia byť quad alebo quattro (nie všetky multiprepínače zvládnu quad). Monoblok by musel mať 8 výstupov (pre každú družicu 4). DiSEqC príkazy spracúva multiprepínač. Ak by bol aj na vstupe DiSEqC prepínač/monoblok, jeho prepnutie by sa prejavilo na všetkých prijímačoch, ktoré si vybrali daný vstup, čo určite nie je žiaduce.K družici by som káble neťahal, geostacionárne sú umiestnené príliš vysoko. |
Tybor
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: MultipřepínačTak to jsem si to myslel správně. Ještě nevím jak to udělám , ale už mám jasno jak to má fungovat. Děkuji |
roman44
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
![]() |