![]() |
|
Zase linux stb sorryChcem v najblizsich dnoch kupit (objednat) niejaky linux.Som teraz financne dost obmedzeny,tak som sa rozhodoval medzi ipbox 9900 a argus pingulux(amiko alien).Po dnesnej teme,kde sa zapojil aj pan glisnik som pingla zavrhol kvôli absencii slotu.Ale niekde som narazil,ze je enigma pre hdbox 9105(optibox anaconda).Sice aj ked ta enigma je,je v stave na h...,ale je predpoklad jej vyvoja.Sice nikde som nenasiel ani zmienku o tom,kto ju vyvija.Tak teraz som zmenil kandidatov.Hdbox-abipbox.Skoda ze do ipboxu narvali procesor ako do starsich serii.Len sa neviem rozhodnut.Lebo som nasiel na ipbox vela reakcii kladnych,no aj vela presne opacnych.Sice ipbox zatial u mna vedie-je to plnohodnotny linux-na drahsie od svojej polovicky nedostanem povolenie(aj tak nadava,ci nam nestaci to co mame doma).Je ten ipbox fakt tak zly,alebo casta nefunkcnost je rukami?A ake mate znalosti ohladom enigmy na hdbox(anacondu)? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
až budešfinančně NEOMEZENÝtak se ozvi! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Kasrmam Amiko SHD 8900 Alien a absolutna spokojnost ;) podpora vynikajuca (aj E2 v cestine) ale ja idem pod sparkom a fachci vsetko ako ma (ci karta ci share). ak neplanujes mat v boxe dve karty tak vrelo odporucam tento box ;)podpora tu: http://sat-support.org/?a=downloads&dir=10 motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
Medialink Black Panthervyzkoušej a budeš v sedmém nebi,pak se nebudeš divit,proč to doporučuji R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
co to jedobrá cena???bych cvičně kousek zobral ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
pierrepetrnic v zlom ale rozhodoval som sa prave medzi medialink a amikom a vyhralo amiko. ked som si precital fora o jednotlivych boxoch tak mi vysiel z toho jednoznacne amiko alien. ale ak mas nejake ine argumenty tak mi daj odkaz rad sa necham prekvapit ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
drtozapoj oba a uvidíš,který je lepší,pokud chceš jen slyšet slova pochvaly,přečti si recenzi na parabole,jinak to musíš vidět R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tonekbohužel,teď už mám poslední dva a ty jsou do neděle pryč,mám je objednány,ale za cenu,kterou mám ,musím čekat někdy i měsíc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
KasrMyslím, že máš zbytečné obavy u Argus Pingulux, že nemá slot na modul. Naše karty chodí.Má úžasnou podporu, vždy rychleji než u Alienu. Je u všech SW o krok rychlejší, teď naposledy první neutrino POUZE pro Pingulux z 24.7. viz: http://www.sat-ulc.eu/showthread.php?p=4403163#post4403163 Taky až koupíš Amiko, můžeš dovést porovnat, odšroubujeme jen dekl... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojojTen pingl bude na tom urcite kvalitou prevedenia lepsi ako zvieratko od amika-nemci si na vyrobu v cine dohliadnu dostatocne.Sice amika montuju v madarsku,ale dosky dostavaju osadene urcite uz z ciny.A inac madari boli prvi. |
Kasr
![]() |
|
ojojTen pingl bude na tom urcite kvalitou prevedenia lepsi ako zvieratko od amika-nemci si na vyrobu v cine dohliadnu dostatocne.Sice amika montuju v madarsku,ale dosky dostavaju osadene urcite uz z ciny.A inac madari boli prvi.Ale po dnesnej diskusii predpokladam,ze skylink sa u platenej ponuky este pokusi o dost zmien a bude sa snazit odfajcit "piratske dekodery".Skoda,ze do pingla nedavaju sloty(cena by az tak zavratne nevzrastla),pripadne do ipboxov lepsie procesory.Ale nie obidva-to by som za zase nevedel rozhodnut. |
Kasr
![]() |
|
KasrNový typ Argus Pingulux se v Německu připravuje na trh se dvěmi čtečkami + slotem na modul. Nechtěl jsem to vypisovat výše, až bude na trhu. Je o otázka krátké doby.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1Tak mozno pockam-inac som s tym pocital.To pre mna bude super.Len ci vydrzim.Ale asi nie. |
Kasr
![]() |
|
Kasr- udelej adio amikoto slavny amiko nema zadnou podporu na E2 je to jen aktivita bastliru. u ipboxu takovou podporu mas a jeste k tomu cesky(slovensky) a jeste navic E1. sice muzes mit na fortisu i neutrino , ale nevim nevim, jestli je nutny kazdej tejden testovat novej FW jestli nema dalsiho zelenakamozna ze ma hdbox lepsi procak, me jen malinko unika na co takovej procak bude ? jeste se stale u hdboxu musi mazat var nez se zacne flashovat novej FW ? upravovat device id aby tam vubec ta E2 sla ? ten hdbox je na E2 trochu bastl, stejne jako ostatni fortisy. jak to je u pindulusu nevim. ale jestli chces vyhrat mistrovstvi sveta v prepinani programu, tak to ti vazne neporadim, protoze ti kazdej nakeca naprosto neuveritelny ptakoviny :), ktery sou v rozporu s fungovanim veci :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE : amiko - pingulux - abipboxMěl jsem 14 dní na testy Amiko alien - minikrabice stejného vzhledu jako amiko 550 - spark kreslené MENU ideální do mateřských školek - E2 nefunkční čtečka, 4 místný oranžový numerický displej, pingulux je stejný výrobek vyrobený pro jiného zadavatele , možná má lepší SW podporu , ale AB ipbox to je úplně jiná třída přístroje , pokud máš omezený rozpočet kup si dvoutunerový ABipbox 9900 budeš mít mercedes za cenu fabie. A pokud nerozumíš linuxu nech si ho nahrát v obchodě . :) |
djpablocz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Zase linux stb sorryna e2 to nejsou urcite ty spravne stroje at amiko, tak edision s hdboxem ani ipbox . na e2 pouze original priplatis tacek a mas vu+solo, za skoro stejne penize coolstream zee (600MHz procesor)s neutrinem, vyhoda linuxu je v tom ze kdyz ti chybi ctecka vrazis do usb phoenix, nakonfigurujes a divas se. |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE :AB ipbox 9900 - 2 x čtečka , 2 x CI slot , luxusní alfanumerický displej , 2x USB , E-SATA , RF modulátor , HDMI , 2 x SCART - takže 2 karty do čteček + 2 x karta do CI , navíc super obraz i na SD na rozdíl od VU |
djpablocz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Zase linux stb sorryTakze ipbox samozrejme ma niejake chybicky.Aj ten procak.Ale spravne nakonfigurovany-bude mi casto stavkovat,alebo nie?Radsej by som bral jeho-plnohodnotny linux.A bublajs-comu hovoris original enigma od vyrobcu-Jeden clovek(jirkaS),pripadne verzie z polska a rumunska? |
Kasr
![]() |
|
bublajsA co si myslel-ale jestli chces vyhrat mistrovstvi sveta v prepinani programu-pokial podlevu medzi prepnutim-tak mi to vôbec nevadi,aj keby to bolo 20 sekund-ja pouzivam motor a bezne cakam ovela dlhsie.A este motor-casto citam,ze ma problemy s motorom-nebude to rukami?Lebo citam aj,ze inym to chodi. |
Kasr
![]() |
|
RE: Zase linux stb sorryno tak nevím jestli mám nějakej zmetkovej kus, ale můj ipbox 9900 plus má nedostatků poměrně dost.1) s telkou panasonic si špatně rozumí a pokud není obraz, tak zůstane černá obrazovka a nezobrazí ani menu, televize pouze detekuje jestli se jedná o 720p, nebo 1080i - to platí o vstupech component a HDMI. 2) tuner bude asi taky dost zmetek, protože na tuneru A nechytnu z 45e tp 11,632/V, SR30000 a tp 11,685/V SR5787. Přes tuner B 11,632/V naladím, ale 11,685/V zase ani ťuk. 3) když přepnu na program kde není signál, tak displej ukazuje furt název programu na kterým už dávno nejsem. :scared: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Zase linux stb sorrykasr ,pamatuj ze enigma na pingulux nebo alien je pouze bastl aby se to prodavalo a ma to sve mouchy, enigma na broadcomu, armu nema chybu, a ipbox skoda hovorit- problem temer vzdy a se vsim |
rj45
![]() |
|
@djpabloczIpbox9900,takový zmetek jsem dlouho neviděl,zadarmo drahý,ten se hodí jako podstavec,ale jako satelitní příjmač,je to hezký šrot |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
rj45,ProsatTestovali ste ipbox dlhsie,alebo to mate iba z pocutia?Skuste blizsie info.len nechapem,preco u ipboxu 99xx zvolili podobnu koncepciu,ako u DGS boxov. |
Kasr
![]() |
|
RE: Zase linux stb sorryPingula=spark+E2(mám tam dreambosácký soft)Fachčí i když pořád ještě v E tápu.Až bude mít více konektorů,bude s toho slušná mašina i když i tak nemá skoro žádnou chybu.Mám to v závěsu za Octagonem,na pokusy R^ R^ :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Zase linux stb sorryzzaner- nemas tam zadny dreamboxacky soft, ale orezanou enigmu z nachtfalke boardu, ale zase na fulan receiver je to dobrykasr -ipbox - sh4 pro topolcanske shity je problem,a podpora 0 slovy nula |
rj45
![]() |
|
RE: Zase linux stb sorryTak uz vam dam pokoj-objednal som abipbox. |
Kasr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |