![]() |
|
Vypálený symbol na obrazovkeChcem sa Vás opýtať, či je to primerané, aby na 18 mesačnom TV (plazma Panasonic Full HD 107") bol už veľmi slabo vypálený symbol označenia veku pre pozeranie programu v pravo hore na obrazovke (najviac ide MARK a JOJ). Cez pracovný týždeň ide TV cca 6 hodín, cez víkendy 10-12 hod. No neviem si predstaviť, čo bude za 2 roky. Asi nový kus TV :((uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117 | |
![]() |
|
limcekSkontroluj si, či máš vypálenie trvalé alebo je to len krátkodobý efekt, je to u plazmy bežný jav. Ja mám 5 ročnú PDP a nič nemá vypálené ale minulý rok som kupoval Neo PDP P50G20 a po dvoch mesiacoch bežnej prevádzky som mal vypálené logo trvale a zopakovalo sa to ešte raz po výmene.Takže som nakoniec kúpil LCD LED a je to bez závad. |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
liquereProsím Ťa a ty netrep, že plazma je shit...asi si plazmu v živote nevidel. Alebo si na ňu alergický, ako ja na Slovan!!! :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeAle videl dokonca cely rok na tom istom mieste ani pes po nej nestekol.Je to loteria,niekomu to vypaluje niekomu nie,mozno ta funkcia na zamedzenie vypalovania nefunguje dobre alebo co,ale spoliehat sa na to za svoje peniaze nebudem...Alergicky nie som len ju proste nechcem,to je vsetko. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeloool , tak jestli tohle nekdy pokori plazmu... tfuj . dalsi podfuk :))) lcd sice umi krasny barvy a velkej gamut, aleDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@Milan C:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: hold,každý preferuje jiné věci a má rád to svoje.Já bych se na plasmu dovedl koukat jen,kdybych měl vedle sebe kýbl-člověk nikdy neví :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkesakra, mi to odeslo....ale za cenu dlouhy odezvy a to jaksi u televize nejde. jen u statickyho obrazu Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
liquereV pohode . Ja mám tretiu plazmu a synátor druhú a na plazmy nedáme dopustiť. A to nehovorím o obraze.Pri montáži sat, hlavne synátor ja už mám po 50-ke a nemontujem, sme videli hodne LCD či " LED " a bolo nám z obrazu skoro k zblití... :) |
Milan C
![]() |
|
jamessAhoj priateľu. V pohode . Ja mám tretiu plazmu a synátor druhú a na plazmy nedáme dopustiť. A to nehovorím o obraze.Pri montáži sat, hlavne synátor ja už mám po 50-ke a nemontujem, sme videli hodne LCD či " LED " a bolo nám z obrazu skoro k zblití... :) |
Milan C
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeHej take som videl aj ja.LCD dokonca malych rozmerov a obraz doslova na pi.. ale velakrat je to aj tym,ze ludia si to nevedia nastelovat.Ako keby bolo mackat gombiky zakazane alebo co,potom to vybalia zo skatule a niekedy roky pozeraju tak ako to bolo ked to kupovali.To proste neviem pochopit.Ale nadavat to ano,na to nepotrebuju navod..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeMyslím, že jedna z najlepších plaziem od Pioneer-a sa už nebude opakovať... |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeNechme obraz obrazem, každej má jinak "křivý" oko. Ale jedna věc je stoprocentní: Plazma zruší příjem DV,KV,SV v celém baráku a i v sousedních. Takže majitelé plazem jsou bezohlední. A teď se pojďte hádat, že to není pravda. :-/ |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeOtazka je ako moze byt take nieco potom na trhu?Volakedy mali komanci rusicky a teraz sa legalne predavaju?Je to pravda ?Kto sa vyjadri,odbornici.....Uz nemusia elektricke spotrebice splnovat urcite paramaetre?Ak je to pravda,je to silne kafe a svinstvo.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeAno, je to silné kafe a svinstvo. Plazma nejde odrušit. 6 miliónů malých obloukových svářeček prská přímo z plochy displeje. Jediná metoda je zaplechovat obývák a mříže do oken. Takovýchto nahrávek najdete na internetu tisíce:http://www.youtube.com/watch?v=g9h1-kTuzP0 |
visper
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeKdyž si dáte do Googla vyhledat "Plasma interference", tak to najde 23 miliónů odkazů. Kmitočtové spektrum je národní bohatství, ale byznys je byznys. |
visper
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkelimcek:aky typ Panaka vlastnis? aky format zobrazovania mas navoleny (cela obrazovka)? aky rezim pouzivas? prevzorkovanie obrazu? nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 06.08.2011, 19:41.41
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeNo pekné už viem prečo nemám v izbe pri Panasonic plazme Komáre. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153,ty trpis dyslexiou? Tie tvoje komentare sa uz nedaju citat. Alebo zamerne pises niektore slova velkymi pismenami??? |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
@alfasextyp: TX-P42U10E, typ zobrazovania-normálny, teplota farby studená (najprirodzenejšia biela aspoň podľa mňa),formát zobrazovania mám 16:9, celá obrazovka, pripojené to mám na DM 800 HD klon cez HDMI (AV výstup 1080i)uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeHolt některé až nenávistné výroky na konto plasmy si hold nezaslouží. To snad souvisí až s narcizmem být tolik zaujatý pro něco, co jsem si kdoví už proč kdysi koupil a nenávidět to, co si koupili jiní.@visper: tvůj rádoby odborný plk je vrcholem tohoto postoje. Protože, jako už málokdo, poslouchám AM (ČRO 6) a v posledním roce je to pro zarušení velmi obtížné, pokouším se o zjištění příčin silného síťového rušení. Neblahý vliv mají na př. ventilátory VZT, CRT TV nebo majkrovejv trouby. Přesto, pokud není přijímač připojený k síti, na baterie je příjem dobrý. Vliv plasmy byl jeden z mých prvních testů. Přijímač, tentokrát navíc síťový, bez venkovní anteny, na AM jen s malou rámovou u antenního konektoru, mám 60cm od plazmy Panasonic. Při zkušebním (proč jinak) zapnutí obou spotřebičů je vmodulovaný šum na AM slabý a změnou natočení zmíněné anténky zcela odstranitelný. Na FM není vliv plasmy už vůbec slyšitelný, přestože je ve stejné místnosti interní anténa. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
knawikaslat na plazmy ,ten prijem na AM sa stale zhorsuje z roka na rok.Aj CRO 6 aj nemecke stanice,uz je to zle aj neskoro vecer,dokonca ten CRO 6 ide niekedy lepsie z Ostravy ako z Brna,co je blizsie k BA.Par rokov dotadu isli pekne aj nemci,teraz je viac rusenia ako ked komanci rusili to co rusili.... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
knawikaslat na plazmy ,ten prijem na AM sa stale zhorsuje z roka na rok.Aj CRO 6 aj nemecke stanice,uz je to zle aj neskoro vecer,dokonca ten CRO 6 ide niekedy lepsie z Ostravy ako z Brna,co je blizsie k BA.Par rokov dotadu isli pekne aj nemci,teraz je viac rusenia ako ked komanci rusili to co rusili.... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Ještě jednoutu někdo žvástne o plazmě,že je špatná,udělám mu z hlavy lívanec s vyteklou marmeládou !!! ;PNe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
knawiJe mi líto, ale to není můj odborný plk. Zato ten tvůj musíš obhájit proti 23 miliónům plků z Googlu. A některé jsou velmi odborné a potvrzené měřením. Já nejsem zaujatý proti plazmě, to že plazmy ruší je všeobecně známý fakt a ta tvoje jistě není vyjímkou. Na VKV FM už je to v pořádku, ale AM rozsahy zaruší do značné vzdálenosti. Na Youtube najdeš důkazů víc než dost. |
visper
![]() |
|
RE: Vypálený symbol na obrazovkeJeště k vypálení. Po koupi plazmy mě, na moji žádost o názor, dal odkaz na web, který se zabývá problematikou zahořování, nastavení atd plasmy, kdo jiný, než v tomhle tolerantní majitel LCD vortimond. Pak jsem se podle rad zachoval, po doporučovanou dobu prvních 200 hod. provozu (spíše připodělaně déle) se snažil o celoplošné nastavování obrazu na panelu a vyhýbal se programům s neměnnými informativními bary a pod. Pro majitele LCD a hlavně protiplasmové horlitele zřejmě nepřekonatelný a zahanbující postup. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
xpirinno ,mám trochu problémy ,beriem silné lieky lieky ,ale pokial je to názov ,napíšem to velkym ,to je pravda ,ale určite to nepíšem preto aby som niekoho naštval ,je pravda že trpím problémom z písaním trošku ,na mobile ani nepíšem tam mi to robí velky problém ,no čo už už to viete a je som si iba spravil hanbu ,no nevadí ,ja sa stým musím učiť žiť a ver že to není laghké ,lebo tu si chybu neviem po sebe opraviť ,editovať to už spätne nejde ,ale ak vám to až tak vadí vadí ,tak sa už pripájať do diskusii nebudem.No mrzí ma to ,ale ja to veľmi ovplyvniť neviem ,aj ked sa snažím dať si pozor. :crying: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117 | |
![]() |
|
![]() |