Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Vypálený symbol na obrazovke

Chcem sa Vás opýtať, či je to primerané, aby na 18 mesačnom TV (plazma Panasonic Full HD 107") bol už veľmi slabo vypálený symbol označenia veku pre pozeranie programu v pravo hore na obrazovke (najviac ide MARK a JOJ). Cez pracovný týždeň ide TV cca 6 hodín, cez víkendy 10-12 hod. No neviem si predstaviť, čo bude za 2 roky. Asi nový kus TV :((

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vypálený symbol na obrazovke

Ještě k té nenávisti. Ty debaty plazma versus LCD tady čtu už několik let. V 90ti procentech případů napadají "plazmáci" "LCDisty". Mazanice, vyblitost a podobné výroky. Já se úmyslně vyhýbám komentování subjektivních pocitů, držím se jen toho co jde objektivně změřit. A to rušení dokážu změřit, vybavení na to mám velmi dobré.

visper
Registrace: 5/2008

@visper: nelžu, zvlášť ne v tak banálním případě. Znovu jsem se šel přesvědčit o tom, co jsem popsal. A mediálních kampaní, na daleko fatálnější témata, než je hladký prodej LCD nebo plazem, jsem za mnoho let zažil a ostatně stále zažívám, mnoho. A ani úctyhodný google mým respektem nehne. Víš, co se tam dá najít pitomostí v oboru, ve kterém se vyznám zase já? Lidi snad nejsou hloupí, jak tady psával Antonín, jsou ale rozhodně manipulovatelní. Pro mně je v tom jen malý rozdíl.

knawi
Registrace: 3/2007

Nikdy bych si nedovolil tvrdit, že lžeš. Věřím tomu, že máš doma tolik rušení od jiných zdrojů (sám to píšeš), že už ta plazma to moc nezhorší. Já zase tvrdím, že v čistém prostředí zjistím běžící plazmu na 100m. Taky hodně záleží jak se tam nastaví jas. Displej je buzen obdélníky 400V a hořící plazmové výboje prostě nejde odrušit. Je pravda, že jsou velké rozdíly mezi jednotlivými typy, ale i ta nejlepší plazma ruší podstatně víc než LCD.

visper

Toho rušení za poslední dobu velmi přibylo. Kromě plazem je to třeba přenos internetu po elektrovodné síti (homeplugy). Velkým neštěstím jsou čínské spínané zdroje kterým chybí základní odrušení. Kmitočtové spektrum je přírodní bohatství a jeho zasírání je stejný ekologický prohřešek jako např. zasírání vodních toků. Třeba se dočkáme toho, že se ekologičtí aktivisté přivážou v obchodě k plazmám a budou bránit prodeji, ;)

visper

vispere

možná ti aktivisté se přivážou k tvojemu ukazováčku

aby jsi zde nemohl RUŠIT!

tonek
Registrace: 1/2009

Ake nestesti,kua tak ked sa to vie uz neplatia ziadne normy?EU je zhromazdenim blbeckov alebo co.Chcu urcovat ako ma byt zahnuta uhorka ale tam kde sa zhorsuje kvalita okolia a zivota tam nevedia zasiahnut.Kopol by som aj dovozcov do niekam az by pristali v cine na tom namesti s tankami. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liguere

to je to jsi jsi potřeboval???
než jsi se odvážil nám napsat

tonek

tonek

Dobře končím, jdeme spát. A nezapomeňte ty rušiče vypnout, elektronický smog není zdravý ani pro hlavu. ;)

visper

Opravdu s tebou souhlasím a vidím, že se vyznáš v tom, o čem nemám ponětí. Proto děkuju za tvoje poučení.
Pokud to je potřeba vysvětlit, svojí plazmu TX-P42GT20E mám zřejmě nastavenou s nepřehnaným jasem a bez tolik oblíbenýho vyjetého kontrastu. Bohužel jsem nebyl motivovanej ohleduplností, jak by se patřilo, v tom se mě tvoje poznámka oprávněně dotkla. Teď bych měl nastavovat obraz za pomoci oblíbenýho mnohaletýho průvodce - rádia s rámovou anténou, na které bylo rušení RFE krátké. Děkuju ti za výměnu názorů a omluv mě, pokud jsem byl protivnej moc.

knawi

šnapsi

teď s Tebou souhlasím

hlavně to je škodlivé pro tu Tvoji druhou (menší) HLAVU

tonek

;) R^ Nie ale fakt je ze dnesne rusenie je horsie ako za komancov.A nerobi to ŠTB ale volny trh.....dobru noc R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@PISTOK153: přeju ti aby se tvoje potíže zlepšily nebo abys se s nimi vyrovnal - těžký a statečný postoj. Tolik ses snad xpirina nedotknul R^

knawi

PISTOK153

Kamo, chorobu si nevyberies a hambit by sa mal niekto iny. Velke a male pismena mozes mat u (nevhodné slovo)e! Ked vidim niktore prispevky s brutus-hrubkami, Ty sa aspon snazis. Co sa tyka obshu , je predsa demokracia, mozes slobodne vyjadrit nazor od toho su diskusne fora. Kym neporusujes pravidla, nema Ta kto co obmedzovat. Naopak ja vitam viac nazorov- to je demokracia. R^

Peep
Registrace: 10/2010

@knawi: Dakujem ,Ja naozaj za to nemôžem ,už som si kúpil aj novu klávesnicu originál SK ,toť do starej mi malá dcéra kadečo pchala ,na tejto sa píše lepšie ,ten môj Hendikep som sa snažil zakrývať aj na AB ,ale nikto nieje dokonalí ,príde Choroba a je to už v ťahu.
Vieš je mi to trápne ,keď máš problém z vyjadrovaním pri písaní ,jednoducho neviem napísať čo by som chcel tak ako by som to povedal hovorovo.
No teraz som to už prezradil ,Prosím vás dúfam že sa mi nebudete smiať ,strašne ma to trápi, snažím sa ako viem ,voľakedy to bolo horšie.
Ešte raz ti Dakujem za Pochopenie ,je to veľmi Frustrujúce keď sa snažiž ,jednoduchšie je niečo Opravovať ,trebars STB ,alebo PC ako písať ,ovšem neviem písať ani normálne písaním ,od strednej píšem iba Tlačené ,Mal som ako 17 ročný havárku na Motorke a od tedy sa niečo pokazilo ,napr.neviem si niekedy spomenúť ako sa píšu niektoré slová klasickým písaním písmom ak tak potrebujem niečo písať ,myslím na papier ,všade píšem len Tlačenie. :crying: alebo v písanom texte ak si nespomeniem na dané písmeno ,tak ho tam napíšem tlačeným. :crying:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Peep

Aj tebe Dakujem za Pochopenie. R^

PS: Aj všetkým ostatným čo to chapu ,ja viem že je to pre niekoho na Smiech ,ale jednoducho aj keď sa snažím Prepáčte ,dúfam že to pochopíte.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

PISTOK153

Hlavu hore, bojuj! ;)

Peep
Registrace: 10/2010

@PISTOK153

Nezoufej, nepomůže to a navíc nemáš takový důvod, kolem nás je tolik neštěstí a tragedií. Píšu to neobratně, chci jen dát najevo, že je ti rozumět a kdoví určitě se tvůj zájem a píle musí projevit i ve zlepšení. Kdybychom všichni psali tak dobře česky nebo slovensky jako ty, co záleží na caps locku! Buď dobrý mysli a nezoufej!

knawi

PISTOK trápíš se zbytečně, píšeš úplně normálně. Velké písmeno není hrubka. Víc jak polovina lidí píše hůř jak ty a vůbec se tím netrápí.

visper

Páčia sa mi slová "mám tretiu plazmu, sú skvelé". Keď sú také skvelé, tak prečo už tretiu?? Keby bola taká skvelá, asi by som nemal potrebu ju o pár rokov vymeniť

LuboTS
Registrace: 5/2006

visper

Preboha to rušenie bolo minimálne a u prvých plaziem. Nie teraz od roku 2007...načo tie kecy.Treba sa plazmám viac venovať a menej listovať v google :)

Milan C
Registrace: 4/2006

LuboTS

Lubko vidíš akú šíriš demagogiu. Prečo tretia plazma ?Lebo som chcel vždy väčšiu obrazovku. A teraz mám 50-ku. To je čo???Dá sa to pochopiť??? ;)

Milan C

Milan

Na tej T-55 ke mas aky rozsah ,ako sa to chova za zhorsenych podmienok,dik.

liquere

liquere

Od 28,2E po 0,04W Amos. Celkom 8 družíc. U Amosu, lebo je to u mňa krajná pozícia, niektoré slabšie frekvencie za silnejšieho dažda vypadávajú. Ale to ma netrápi.Ostané O.K., ako pri Gibertinke tuším 85-ke, ktorú som predtým mal.

Milan C

OK dik,zbieram informacie na nieco podobne,mozno v mensom rozsahu alebo podobnom ako mas aj ty.Je viac moznosti,preto sa pytam.Niekedy na urcitu konfiguraciu staci aj mensi tanier aj pri prijme z viacerych druzic a je zbytocne kupovat drahsie riesenie. R^

liquere

Milan C

Já to nemám z Google ale z vlastní zkušenosti. Nepozoruji velký rozdíl mezi prskáním plazmy před rokem 2007 a dnes. Blesk nejde přemluvit aby jen svítil a nebyl slyšet. Takže tvrdit že existuje plazma co neruší je technický nesmysl. Ale pokud to nevadí tvým sousedům, tak mě taky ne.

visper
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra