Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Prázdninová akce

Zdravím, dneska jsem registroval kartu Výměna a všimnul jsem si na stránkách Skylink prázdninové akce - v podstatě všechny programy do konce prázdnin, když si předplatím Multi na 2 měsíce. Jenže jsem to prošvihl, protože je tam napsáno do konce července, teď už se to asi nedá nijak aktivovat co? Nemá tu někdo známé u Skylinku? :)

Vložte TEXT podpisu

linc
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

s Jarkem

se tu znají všichni!

tonek
Registrace: 1/2009

možno skorej u Kličky

Alebo si ju bež vymeniť za Konkurenčnú kartu pána Kličky a pobeží ti Total za kačku celí rok ,ovšem zas je problém z STB. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

RE: Skylink Prázdninová akce

...aktivuj si ju, akcia bola predlžená do dnes . ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

linc

Do dnešního datumu se vrací po registraci karty Výměna její cena do kreditu. S prázdninovou akcí to nemá co dělat, kdy ji zaregistruješ. I kdybys ji zaregistroval až třeba 10.srpna a pak zaplatil na 2 měsíce Multi, tak se ti rozběhnou všechny programy do konce prázdnin. Ale budeš muset zaplatit ze svého, protože kredit bude prázdný.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer: Fakt? 600,- tam je, jsem psal, že jsem to dnes zaregistroval, takže předplatím 2 měsíce a pojede to, i když na stránkách píší, že je to jen do 31.7?

Vložte TEXT podpisu

linc

linc

A tak to sorry, asi jsem blbě koukal (a to už někdy na začátku akce), já myslel, že je to na celé prázdniny, tedy do 31.8. Podle toho, co tam píší, je jednoznačné, že balíček měl být zaplacen do 31.7.
Možná zkusit mail nebo telefonát, jestli by to nemohli pustit nějak "ručně" pro tvoji kartu.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@linc benefity su 2

ak to registrujes do 8.8. (zajtra) tak ti pripisu na kredit v profile 600Kc/24eur.
druha vec o kt tak z polovice prisiel je ze do 30.8. ("konce prazdnin") ti priaktivuju HBO balik, Kino CS balik a tusim este jeden balik, AK si aktivujes Multi min na 2 mesice ci uz z toho kreditu nebo ne ale stoji to 23.80 juro/napodobne Kc (zkratka co ti pripisi mines)..
K

krikri
Registrace: 3/2010

linc

Když jsi to "prošvihl" tak tady nebreč a přemýšlej kde či u koho je chyba.Hlavně mě fascinuje"Nemá tu někdo známé u Skylinku?", to nemá obdoby-on by snad chtěl vše zadara či to nějak obejít. Ne nadarmo se říká"kdo pozdě chodí sám sobě škodí" :O

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33: Asi jsi nepochopil o co tu jde, nebo snad tomu, že bych z té prázdninové akce měl necelou polovinu říkáš obírání Skylinku? Myslím, že bych byl v nevýhodě spíš já. A že jsem si toho nevšiml dřív? OK, nečumím do internetu každý den, natož na stránky Skylinku.

Vložte TEXT podpisu

linc

zatial si nič neprešvihol ak vieš ako s kartou výmena zahrať mariáš

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra